BeNaughty

BeNaughty is een van de snelst groeiend adult datingsites ter wereld. Sinds kort richt BeNaughty zich ook op de Nederlandse markt!BeNaughty Reviews

  oplichters

  vorig jaar ook een op de site gezeten ,dan stopgezet omdat er niks te beleven viel,vorig jaar rond oktober stopgezet ,ook eerst gebeld met moeite engels kunnen spreken en een hele uitleg die je niet begrijpt ,op de site zelf benaughty moeilijk om je daar af te krijgen ,dan toch gelukt ! nu onlangs kreeg ik een mail van ecollect ag dat ik nog 74 euro verschuldigd ben ondertussen al zo,n 6 maand geleden en daar komen ze nu met af ??? heel raar toch ,mails terug gestuurd naar daar ,dat ik al maanden niet meer op de site ben en geen account meer heb ,ze verschuilen zich nu achter de overeenkomst van vorig jaar ,terug gemaild dat ik niet meer actief ben en geen account heb ,helaas heb ik de mail niet meer dat er voor alles in orde was ,kheb hun email geblokkeerd ,iemand nog een tips of verder suggestie,s ,denk dat de meeste gewoon nep profielen zijn die daar zitten

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

  Oplichterij

  Ook ik ben er ingetrapt. Eerst een proefabonnoment afgesloten op BeNaughty. Deze gelukkig op tijd opgezegd daar ook bevestigingsmails van ontvangen. En net wat vele in hun reviews je moet telkens die vage callcenter bellen. Dus dacht alles geregeld te hebben. Echter deze maand werd er opeens door Noval AG een automatische incasso uitgevoerd voor een zogenaamd abonnoment op Pimperbook ook zo schimmige site van deze aanbieder deze laten terug storten op mijn rekening. Noval AG aangeschreven maar deze verschuilen zich overal achter. Ondertussen een klacht ingediend op Klacht.nl echter nog geen antwoord terug behalve dat er een mail verstuurd naar Noval AG. Weet iemand echt een oplossing om van deze vage organisatie af te komen?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Heel veel

  Lees deze review eens

  Van collega journaliste. Ze heeft deze site diepgaand onderzocht. In samenwerking met specialisten. Is pure oplichting en fake. Bekijk haar review op Trustpilot eens met de titel: "Pure scam, abuse of pictures, no real profiles."

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles, puur fake. Oplichterij. Echte profielen kunnen niet met elkaar chatten. Enkel met aziatische en oostblok slavinnen die geld uit je zak proberen te slaan. Overtreden verschillende wetgevingen, ,zowel lokaal als Europees.

  Oplichting

  Voordat je een abonnement pakt stroomt je mailbox vol van vrouwen die willen chatten maar je kan natuurlijk niks terug zeggen want je moet eerst een maand abbonement hebben, zodra je het hebt krijg je helemaal niks meer alleen verzoeken om live cam girls te bekijken wat natuurlijk grof geld kost, pure oplichting!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles daar op die site, zo nep als wat

  oplichting!

  Helaas ook een maandje gekocht en zat direct vast aan automatische incasso van 35,70 euro en ook nog 1 van andere rare site waarbij ik nooit van heb gehoord genaamd pimperbook. Alles direct opgezegd en dat 0800 nummer gebeld. Hier hebben ik met een Aziatisch vrouwtje alles doorgegeven te cancellen, waarbij ik nog 7 extra dagen kreeg ofzo. Nog geen mail bevestiging gehad van opzegging van deze oplichting. Ik post binnenkort wel een update als ik meer weet. als iemand nog tips voor mij heeft laat het graag weten, dank!

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  ze willen alleen maar geld

  Trap er niet in

  ik ben er helaas in getuind . ik heb alles op gezegd en gebeld met een zeer slecht sprekende help desk etc . En het moet als het goed is gestopt zijn. daarnaast heb ik via de site zelf een resustutie verzoek gestuurd met als reden dat er abonnement word verstrekt op valse voorwaarden etc. ik hoop dat het opgelost is en geen problemen meer komt

  Sterke punten
  geeen

  Zwakke punten
  te veel , neppe site

  hoe verwijder ik m\\\\\\\\\\\\\\\'n account op benaugthy

  er staat op de site dat in het keuze menu bij mijn instellingen account verwijderen staat, maar als ik daar kijk zie ik het niet staan. kan iemand mij helpen?

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  allemaal

  Typische oplichters + oplossing voor facturen

  Hoogstwaarschijnlijk heb je je ooit in een zwak moment ingeschreven voor een ”proefabonnement” bij een datingsite van het bedrijf ”Together networks”, waar onder andere Benaughty onder valt (ook bekend van gibmirsex en andere), Of sta je op het punt te doen. Waarschuwing. DENK LOGISCH NA, EN DOE HET NIET. Zelfs al heb je het proefabonnement bij ze binnen een dag gecancelled op (gemakshalve) SITE 1, dan beweert benaughty.com dat met het betalen van de kosten van het proefabonnement (die je overigens niet terug gaat krijgen als je dat abonnement cancelled, omdat je t via paypal naar het buitenland heb overgemaakt), je toestemming geeft om ingeschreven te worden voor een proefabonnement bij SITE 2 (idioot, ik trapte er ook in)). Deze praktijken zijn hartstikke illegaal natuurlijk in Nederland, maar juridisch vallen die sites onder de engelse cyberwet, en verschuilen ze zich achter het feit dat mensen door het bomen het bos niet meer zien. Overigens is het nog steeds niet helemaal pluis, wanneer je de voorwaarden van de services gaat lezen. Ga dus niet met sites die onder de benaughty groep vallen in zee, en maak nooit geld over via paypal of creditcard, dit krijg je 100% niet terug. voor mensen die toch al een abonnement hebben afgesloten en nu ongewenste facturen krijgen van hun ingehuurde incassobureau, Novalnet AG, lees de review op Klacht.nl

  Sterke punten
  De Sexting is impressive, zeker als je rekening houdt met het feit dat 90% bots zijn, en 10% daadwerkelijke gebruikers (met fake profielen natuurlijk), die als enige doel hebben om je nog meer abonnementen aan te smeren buiten de sites om.

  Zwakke punten
  Callcenters in India Abonnementen relatief lastig te annuleren. Fake profielen Hoge kosten per maand, die automatisch verlengd worden tot jij zelf het abonnement annuleert. Verborgen Abonnementen voor sites waar je nooit ja op hebt gezegd. onrealistische afstanden. Geeft je gewoon een heel slecht gevoel dat je zo stom bent geweest dat je hierin bent getrapt

  All fake

  Ik was ook zo dom om erin te trappen. 1 maand abbo gehad bij BeNaughty, gelukkig wel gezien bij t aanmelden over die auto aanmelding bij een andere site, die had ik uitgeklikt. Een maand lang dagelijks allemaal berichten met nagenoeg hetzelfde woordgebruik etc. Allemaal nep. Soms reageerde iemand wel en dan willen ze gelijk je mailadres en blijkt t weer zo'n scampoging of dat je je ergens 'gratis' moet registreren etc. Echt werkelijk alles is nep aan deze site. Doe-het-niet! Net gebeld om abonnement te deactiveren, raar dat dit alleen telefonisch kan. Een haast onverstaanbaar dametje (klonk als comp stem) met een hoop tekst. Het zou nu gedeactiveerd worden met nog 7 extra dagen 'gratis' gebruik vd site. Ik was helaas 1 dag te laat dus er is alweer €35 in rekening gebracht. Maar goed. Als er volgende maand weer wat afgeschreven wordt dan gaan we er een zaak van maken. Hoop dat het nu afgehandeld is. De anderen die hiermee opgelicht zijn/worden. Veel succes en wijsheid!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - 99.9% fake accounts - waardeloos - niet gewoon kunnen deactiveren via mail ofzo is belachelijk.

  Oplichting weet ik niet wat moet ik doen

  Ik heb een keer bij benauthy abonnement gedaan toen viel mijn niet goed gevoeld bij dit site toen ik heb gevraagd of mijne abonnement annuleren via e-mail was lukt toen ik krijgt vandaag e-mail met vol Duits taal met ander achternaam “klok” en heeft mijn iban gebruik bij site van gibsmir daar heb ik niet inschrijven vond ik hele vreemd dat mijn account en Iban bij die site terecht hoe kan nou? Wat gebeuren als ik niet betaalt? Kom deurwaarders? Wat kan ik nog meer doen voorkomen weer ? Ik wil graag een hulp nodig

  Zwakke punten
  Alles fake steelt jou geld

  benaughty.com is geautomatiseerde oplichting

  benaughty.com is geautomatiseerde oplichting Ook ik ben erin getrapt het is allemaal geautomatiseerde nep. En er staat niets echts tussen ook niet als dat ergen is een review staat. Dan is dit waarschijnlijk afkomstig van de nep site zelf. En dat Ideal en dus Nederlandse banken hieraan meewerkt zegt weer genoeg over die oplichters! Trap er dus niet in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  onbeperkt aantal punten

  Ze zijn wel erg Naughty.!

  Proef abbo afgesloten en dat hebben ze zonder mijn toestemming verlengt. Contact op genomen met Novalnet AG en die zijn er achteraan en hebben ze gesommeerd om het Abbo te stoppen. Het geld heb ik gestorneerd.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Nepprofielen en oplichters.!!

  oplichting heeft een naam Benaughty

  Hier zie je oplichting er echt uitziet. Nepprofielen, gekochte reviews elders en je laten betalen voor extra diensten en extra sites. Trap hier niet in.

  Sterke punten
  De kans dat je vreemd gaat via een contact met BeNaughty is 0. Dus als je het in een opwelling hebt aangemaakt biedt deze site veel bescherming. En als je ooit een negatieve kijk hebt op mensen omdat ze een minder beroep zouden hebben, denk dan aan de medewerkers van Benaughty als je daar werkt heb je geen enkel zelfrespect

  Zwakke punten
  Heeft u even.......

  Help!!!!

  Ook ben ik hier dus ingetrapt. Wat moet ik nu exact doen? Zie op men bankrekening dat er geen geld af is. Heb me gistere aangemeld en betaald voor 1 proefmaand.

  Sterke punten
  Geen fake

  Zwakke punten
  Alles is fake

  Wat een ellende

  Ook ik ben erin getrapt. Op advies van een maat hier aangemeld. Dacht eenmalig betaling voor maandabbo maar dit blijkt dus een auto incasso te zijn. Kwam hier pas achter toen ik van novalnet ag een mail kreeg dat ik 25 moest betalen voor een andere site. Mail was niet aan mij gericht maar aan een ander persoon met mijn banknr. Toen kwam ik erachter dat dit zaakje niet klopt. Heb het bedrag tegengehouden en novalnet gemaild. (Geen reactie). Met veel moeite mijn betalingen laten stoppen via tel. Je kreeg een Aziatisch vrouw die alles doet om je te houden. Na heel vaak te herhalen wat ik wil en dreigen. Had ze mijn benaughty en de onrechtmatig geopende wildspank site incassos gestopt. Hiervan 2 mails ontvangen. Wonderbaarlijk kreeg ik een reactie mail van benaughty of ze mijn accounts moesten verwijderen. Dit hebben ze gedaan en ook 2 mails ervan gehad. Echter novalnet stuurde mij een 2de mail nu met een bedrag van 31 euro. Nu weer gemaild met een directe annulering met reden. Helaas Geen reactie. Had benaughty weer gesproken, lopen dreigen met juridische stappen tegen ze en dat ik eiste via de mail dat ik het bedrag niet hoeft te betalen omdat mijn account verwijdert is. Ze spelen een vervelend spel, je krijgt een mail over als je onvoldoende geld hebt je contact met je bank moet opnemen en je moet betalen voor bepaalde tijd anders sturen ze t door naar dus novalnet. Mijn vraag is wat nu? Niet betalen is wat ik ga doen..of wel? lees hier veel dat novalnet het dan doorstuurt ri ned incasso bureau. Maar het bedrag word steeds hoger. Als ik toch betaal wat gebeurd er dan? Stop dan idd alles? Of blijven ze komen? Als ik niet betaald en het komt bij de Nederlandse incasso wat dan? Komen ze idd aan de deur? Lees hier geen berichten van mensen die dit hebben en hoe ze dit opgelost hebben? Zit er nu absoluut niet op te wachten dat een incasso aan de deur staat. Dus graag info en advies hierover.

  Sterke punten
  Geen absoluut geen

  Zwakke punten
  Alles, het is een frauduleuze bedrijf.

  Wie kan me tips geven

  Had een abbo gepakt en nu wille ze men geld pikken. Men account is verwijderd van benaughty. Maar nu kreeg ik eerst een bedrag via novalnet ag om te betalen van 13.86 en dat moest gisteren betaald zijn. Nu krijg ik vandaag bzeicht dat ik 19.86 moet betalen omdat ik telaat ben. Bank heef die rekeningnr geblokkeeed. Maar wat kan ik eraan doen??? HULP!!

  Nep profielen

  Hey is onzin dat je singles ontmoet, want het zijn allemaal nepprofielen die een standaard praatje maken en dan over willen naar een betaalde site. Daarnaast komen de meeste waarschijnlijk uit het Oostblok, maar staat er dat ze uit Nederland komen

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Nep profielen Geen echte gesprekken

  help !!

  wie kan me helpen? heb een account gemaakt op deze site en een proef abbonement genomen voor 14 dage.. met bankkaart betaald? hoe geraak ik hier vanaf?? ik zie geen afschrift.. en kan men abbo niet opzeggen? wil men account ook verwijderen..

  Fake!!!!

  Opgelet niet aanmelden bij 1 keer betalen ideal gaat direct over naar auto incasso je staat ook metteen aangemeld voor meerdere site’s later dreigingen van incasso bureau uit duitsland vis de mail Bij mij was het bureau zogenaamd noval AG bestaand bureau maar misbruikt onder hun naam staat duidelijk op de site dat je geen mails ontvangt betreft betalingen KORTOM IK VRAAG JULLIE DIT NIET TE DOEN IK ZEGT HET JE NIET DOEN!! NIET BETALLEN!!!!!!!!!! er was bij mij geld afgeboekt in dat geval terug boeken en contact opnemen met de bank hoe je dit kan blokkeren 5 minuten werk ASJEBLIEFT MAAK NIET DE ZELFDE FOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  Nette site

  Zwakke punten
  Computer berichten En oplichting op meerdere manieren.

  benaugty oplichters zwendel.

  Hallo ben ik weer. Ik ben er vanaf gezocht op google. benaughty account won't delete. Site thegeeksclub.com Volg de instukties en het werkt. Ik ben er van af succes. Gr.pietje.

  Sterke punten
  T werkt

  Zwakke punten
  Benaughty is zwendel

  Nep?

  Heb mij gratis aangemeld. Binnen 5 minuten wel 25 berichten van vrouwen ontvangen. Lijke allemaal computerberichten. Abonnement met automatische verlenging. Daar trap ik dus niet in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar.

  Oplichters

  Ik heb laatst de side bezocht van hun,krijg ik een rekening van hun,naar mijn weten heb ik nergens voor"getekend" .Ik heb gelijk mijn abonnement opgezegd,nadat ik de stappen had gevolgd,moest ik om mijn abonnement af te ronden een of ander wazig 0800 nummer bellen werd van het kastje naar de muur gestuurd,er waren geen Nederlandse call center medewerkers. Uit eindelijk toch een aan de lijn ik moest maar een email schrijven ,maar vervolgens geen reaktie.Ben echt pissed off geweest .Als ik op dat moment iemand van hun face to face had gesproken was ik over de rooie gegaan.Is wel duidelijk wat ik van hun vind.George BOUW Harderwijk

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen een 10 geef ik Oplichting zijn ze ook.heel goed in. Ook wel een 9 Mensen over de rooie krijgen een 9 Een zekere zin van manipulatie vind ik ook wel zeker in het rijtje van sterke punten

  Zwakke punten
  Die hebben ze niet

  Oplichting

  Deze website is duidelijk oplichting. Ik noem slechts twee voorbeelden van een bijna eindeloze reeks. De "chats" die je toegestuurd krijgt hebben allemaal dezelfde strekking en zijn duidelijk door dezelfde persoon of organisatie geschreven. Als je pas na 2 dagen antwoord op een "chat bericht", krijg je vervolgens weer een "chat bericht", maar dan geen reactie op jouw bericht maar net alsof je jouw reply nooit iets hebt opgestuurd. De dame in kwestie stuurt je een bericht alsof je nooit gereageerd hebt. Als je denkt voor 1 maand een abonnement te hebben, think again. Je zit gelijk vast aan een terugkerende betaling. Althans volgens de algemene voorwaarden die ik maar eens ben gaan nalezen toen duidelijk werd dat dit een vorm van oplichting is. Opzeggen van een betaald account kan via het platform alleen door een aantal omslachtige stappen die eindigen in de noodzaak om een duur 0800 nummer te bellen. Bel je niet, dan loopt je account door. Ik heb nu maar een mail gestuurd met het verzoek account te beëindigen en ga ik het bankrekeningnummer blacklisten bij mijn bank. Schandalig dat websites zoals deze reclame maken voor deze oplichting. Onder elke reactie staat een link naar het oplichtingsplatform van benaughty...

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  * Fake profielen * Onechte berichten * geautomatiseerde "chats" * Alleen maar reclame naar neuk je suf sites * Alleen maar verzoeken om betaald live modellen te kijken * Niet mogelijk om je af te melden via de website zonder een duur 0800 nummer te bellen * Etc * Etc

  Legale oplichting

  Heb eigenlijk niks toe te voegen aan de vorige reviews. Er is iets heel vreemds met het berichtenverkeer. Je krijgt nooit antwoord, het is een doodlopend spoor. Je kunt zien of een bericht is afgeleverd (jaja), maar als je wilt zien of 't gelezen is moet je upgraden naar een duurder account. Bij toeval stuurde een vrouw die ik ken een chat. Ik stuurde een reply met een aardige tirade over wat voor commerciele rotzooi deze site was; ze heeft mijn reply nooit ontvangen! De truc is dus: je kunt wel wat ontvangen, je kunt ook een chat sturen, maar aan beide kanten zul je de reactie nooit ontvangen.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Alles aan deze site is slecht, inclusief de slecht Engels sprekende Indiër bij de helpdesk die z'n weg niet eens weet op de site en niet eens wist van het bestaan van een Nederlandse site.

  Een Grote Oplichtersbende

  Op zoek naar een datingsite zonder credits, kwam ik bij be naughty terecht. ( Ook aanbevolen door verschillende datingsvergelijkings sites) Zag er goed uit en me eigen gratis aangemeld. Kreeg verzoeken zat, toen maar een abonnement afgesloten. De pret was gauw over, sommige beginnen een chat, en als je dan antwoord krijg je geen bericht meer terug.Ook als je zelf een chat begint 0,0 respons. Ben ik is op afstand gaan zoeken 5 km bij je vandaan en is vaak dezelfde woonplaats waar jij woont, postcode ingetikt die bij de modellen staan, vaak hele mooie dames en tot mijn verbazing woonde sommige in dezelfde straat. Eentje woonde zelfs op een industrieterrein 😂 Heb me abonnement opgezegd via het telefoonnummer waar ik werd verbonden met Hong Kong met een slecht Engels sprekende Chinees. Heb wel een bevestiging via de mail gehad dat mijn Abbott wordt beëindigd. We gaan het zien. Wil geen duppie meer uitgeven aan die Oplichtersbende. Echt een Grote Nepzooi

  Sterke punten
  0,0000000000

  Zwakke punten
  Alles


Bezoek BeNaughty

Schrijf je eigen review