BeNaughty Review - Oplichterij

BeNaughty - Oplichterij

7

Review:
Ook ik ben er ingetrapt. Eerst een proefabonnoment afgesloten op BeNaughty. Deze gelukkig op tijd opgezegd daar ook bevestigingsmails van ontvangen. En net wat vele in hun reviews je moet telkens die vage callcenter bellen. Dus dacht alles geregeld te hebben. Echter deze maand werd er opeens door Noval AG een automatische incasso uitgevoerd voor een zogenaamd abonnoment op Pimperbook ook zo schimmige site van deze aanbieder deze laten terug storten op mijn rekening. Noval AG aangeschreven maar deze verschuilen zich overal achter. Ondertussen een klacht ingediend op Klacht.nl echter nog geen antwoord terug behalve dat er een mail verstuurd naar Noval AG. Weet iemand echt een oplossing om van deze vage organisatie af te komen?

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Heel veel

Gerard beveelt BeNaughty NIET aan bij vrienden/bekenden

7 Reacties

Datum: 22 maart 2021 - 18:40

Geschreven door: Dirk

De ACM zou dit moeten aanpakken.

Datum: 23 maart 2021 - 22:37

Geschreven door: Dirk


Deze site bevat mogelijk gevaarlijke inhoud die schadelijk kan zijn voor uw pc. We hebben hem geblokkeerd, zodat u onbezorgd kunt blijven surfen.

Deze waarschuwing krijg ik als ik naar de site ga.

Datum: 23 maart 2021 - 23:00

Geschreven door: Gerard

Ik krijg nu een melding dat de site te koop is. En bij de tweede verwijzing kan ik nog wel naar de site gaan zonder melding

Datum: 24 maart 2021 - 8:09

Geschreven door: Dirk

Ik kreeg de waarschuwing bij McAfee site advisor. Maar het geeft niet details zoals nepprofielen en ongewenste incasso. De waarschuwing schadelijke inhoud is dus algemeen. De site zal overgenomen worden door een collega oplichter of niet.

Datum: 24 maart 2021 - 9:46

Geschreven door: Gerard

Denk het ondertussen is benaughty geblokkeerd. En het andere account op pimperbook is nu ook verwijdert. Maar wie weet komt er nog meer zal straks een review wederom schrijven om mijn situatie uit te leggen. Het AMC is inmiddels aangeschreven.

Datum: 24 maart 2021 - 19:16

Geschreven door: Dirk

Je wordt nu doorgestuurd naar een andere nepdatingsite.

Datum: 24 maart 2021 - 19:21

Geschreven door: Dirk

Pimperbook blijft actief die stuurt je niet door, maar is en blijft nep.
. l

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review