BDSM Vrienden

BDSM vrienden is een Sex Dating Contact advertenties site welke speciaal is ontwikkeld voor alle volwassen BDSM liefhebbers. Ben je 18 jaar of ouder en ben je geinteresseerd in een gelijkgestemde BDSM koppel, man of vrouw? Dan ben je bij BDSM Vrienden op het juiste adres. Je kunt je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze interessante datingsite. De site zelf is zeer overzichtelijk en geeft je in een oog opslag een beeld van wat je kunt verwachten als je je aanmeld als lid. Je krijgt op de startpagina van de site direct een overzicht te zien van interessante uitgelichte advertenties. Je kunt onder ander zien op welke dag en tijdstip de advertentie geplaatst is, een afbeelding, waar men naar op zoek is en een nadere omschrijving van de advertentie. Je ziet ook direct waar je je kunt aanmelden, waar je profielen van gebruikers kan bekijken, nieuws en de mogelijkheid om suggesties en tips te delen met de beheerders van de site. Het kan best, dat je je afvraagt wat BDSM nou eigenlijk betekent. BDSM is een verscheidenheid aan vaak erotische praktijken of rollenspellen waarbij bondage, discipline, dominantie en onderwerping, sadomasochisme en andere gerelateerde interpersoonlijke dynamiek betrokken zijn. Gezien het brede scala aan praktijken, waarvan sommige kunnen worden beoefend door mensen, die zichzelf niet beschouwen als beoefenaars van BDSM, wordt vaak gezegd dat opname in de BDSM-gemeenschap of subcultuur afhankelijk is van zelfidentificatie en gedeelde ervaring. Lijkt deze site je interessant en wil je graag gebruik maken van de diensten, die geboden worden? Meld je dan vandaag nog aan op BDSM-vrienden.nl.

Doelgroep

Zoals de naam van de site het al aangeeft, is deze site speciaal ontwikkeld voor alle mannelijke en vrouwelijke BDSM liefhebbers. Ben je op zoek naar andere gelijkgestemde BDSM vrienden voor vriendschap, sexcontact, erotiek en meer? Dan ben je bij BDSM vrienden op het juiste adres. Spreekt deze site je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op BDSM vrienden. Wie weet kom je vandaag nog een man, vrouw of koppel tegen met wie je de meeste opwindende BDSM momenten zal beleven.


Aanmelden

Alle BDSM liefhebbers, die via deze site in contact willen komen met andere gelijkgestemde mannen, vrouwen en koppels, kunnen zich op elk gewenst moment geheel gratis aanmelden op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'aanmelden'. Na hierop geklikt te hebben komt er een online inschrijfformulier tevoorschijn waarin je een werkende e-mail adres, wachtwoord naar keuze en bijnaam kan ingeven. Na je met succes aangemeld te hebben op de site kun je direct van start gaan met het verder opmaken van je profiel, profielen van andere gebruikers doorzoeken en contact opnemen met je favoriete gebruiker.


Kosten

Veel gebruikers vragen zich af of er kosten in rekening worden gebracht als ze besluiten lid te worden BDSM vrienden. Het is goed om te weten, dat er geen adertjes onder het gras zitten als je besluit lid te worden. Niet alleen het aanmeldproces, maar ook het opmaken van je profiel, het reageren op advertenties en het versturen van directe berichten is geheel gratis. Bij het doorzoeken van profielen kun je dus gratis direct contact opnemen met profielen van personen, die je interessant lijken. Simpeler is het nergens anders geweest dan bij BDSM vrienden.


Advertenties

Op deze site staat centraal, dat er advertenties geplaatst worden door leden en dat andere gebruikers ingaan op advertenties, die ze het meest aanspreken. Als je eenmaal als lid bent ingelogd op de site kun je deze advertenties doornemen en indien nodig direct contact opnemen met d gebruikers. Je kan ook zelf een advertentie plaatsen door op in het menu balk te klikken op het tabje 'advertenties' en dan vervolgens op 'nieuwe advertentie aanmaken'. Er komt dan een nieuwe webpagina met een tool om je advertentie aan te maken. Je vult in het formulier welke tevoorschijn komt een titel, je plaatst een afbeelding, een omschrijving en je selecteert een categorie. Als je klaar bent klik je dan op het tabje 'versturen'. Je advertentie wordt geplaatst en dan is het wachten op de reacties, die zullen binnen stromen.


Suggesties of tips

Ben je tevreden met de site, heb je suggesties of tips, dan kun je gerust het online contactformulier invullen en versturen naar de beheerders van de site. Je kunt dit formulier invullen door in het menu balk te klikken op het tabje 'suggesties/ tips'. Het contact formulier komt dan tevoorschijn waarin je je naam, e-mail adres, suggestie of tip en omschrijving van je suggestie kan ingeven. Na bevestigd te hebben, dat je geen robot bent, kun je klikken op het tabje 'versturen'. Alles suggesties en tips worden uiteraard grondig doorgenomen en toegepast waar nodig.


BDSM Vrienden Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BDSM Vrienden.

Bezoek BDSM Vrienden

Schrijf je eigen review