BDSM Contact - 2 Reviews

Last updated: 18 april 2020
BDSM Contact Logo

50% aanbevolen, 2 Reviews

  1. BDSM Contact informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Is de site geheel gratis
  5. Contact gegevens
  6. BDSM Contact Reviews
  7. Schrijf ook een review over BDSM Contact

Niet tevreden over BDSM Contact? Probeer dan eens BDSM Chats.

BDSM Contact informatie

Ben je een BDSM liefhebber en ben je op zoek naar een gelijkgestemde vriend, vriendin of partner? Dan ben je bij BDSM contact op het juiste adres. Deze site biedt een online platform voor alle BDSM liefhebbers, die op zoek zijn naar andere BDSM liefhebbers. Er zijn veel mensen bij jou in de buurt die net als jij op zoek zijn naar hete Bondage en SM ervaringen dus het is aan jou om ze te vinden. Je weet nooit waar je ze tegen kunt komen. Misschien heb je ze al eens gezien in de supermarkt of in de kroeg. Vanaf nu hoef je niet meer te raden of naar clubs te gaan aan de andere kant van Nederland. BDSM Contact is de plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en samen hun hete date kunnen plannen.

Op de site zijn de profielen van alle gebruikers terug te zien. Op de profielen kun je zien waar een andere BDSM liefhebber naar op zoek is. Je kunt je dus lekker laten domineren of een seksslaaf vinden die klaar staat om zich helemaal aan jou over te geven. Je kunt je stoutste dromen of aller geilste fantasieen werkelijkheid laten worden. Het is daarom heel fijn als je iemand vind, die jouw passie deelt. Ook als je een nieuwe BDSM stand wilt proberen, ben je hier op het juiste adres.

BDSM Contact Details

Hits: 1269

URL: www.bdsm-contact.nl

Categorieën: BDSM

Reviews: 2

Doelgroep

Op deze site zijn er een aantal mannen, vrouwen en stellen, die allen op zoek zijn naar andere leuke en gezellige BDSM liefhebbers. Deze leden zijn allen op zoek naar avontuur, gezelschap, vriendschap, sexcontact, chatcontact, one night stand, een relatie of een super sexy BDSM date. Voor een ieder is er een geschikte partner te vinden op BDSM contact.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Op de startpagina van de site is er een aanmeldformulier en een inlogtabje. Als je je wilt aanmelden, dan dien je het aanmeldformulier in te vullen. Het aanmelden is in een aantal stappen verdeeld. Bij stap 1 kun je aangeven of je man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent. Bij stap 2 moet je aangeven hoe oud je bent en hierna wat je e- mail adres is. Bij stap 4 kun je een gebruikernaam kiezen. Na de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je klikken op "meld u aan". Hierna ontvang je een e- mail op het aangegeven e- mail adres. Na de aanmelding bevestigd te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een date op BDSM contact.

Is de site geheel gratis

De meeste mensen vragen zich af of de site geheel gratis is. Het aanmelden en de basisdienst van de site is geheel gratis. De basisdienst biedt echter beperkt toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je kunt onder andere een account aanmaken, een profiel aanmaken, foto's plaatsen en tot tien flirts versturen naar verschillende leden van de site. Indien je toegang wilt hebben tot alle functionaliteiten van de site, dan wordt er wel gevraagd naar een kleine vergoeding.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust chatten met een van de klantenservice medewerkers van de site of je kunt een persoonlijk gesprek starten door te bellen naar het telefoonnummer 954-944-9054.


Maak nu een gratis account aan op BDSM Contact

BDSM Contact reviews (1):

BDSM Contact - Zoek naar bdsm meester

5

Review:
Ben zelf beginnend met bdsm.
Hoop los van een betrouwbare meester te vinden (voor een sessie )
De meester moet zichzelf kunnen verplaatsen betrefd vervoer en het in bezit zijn van rijbewijs.
Bereid zijn met o.v. te verplaatsen.
Zelf ben ik zowel onderdanig (soms extreem) maar vind het ook zeeer zeker niet erg om het hef in eigen hand te houden en doe dit ook in het dagelijks leven zo veel waar kan.Goede meesterres tijdens sessies ben ik niet(onervaren) wil het graag ontwikkelen.

Verder heb ik 2 schoolgaande kinderen (meester tijdens sessies).

Sterke punten:
Weet wat ik wil.
Heb een sterke eigen wil.
Kan goed verleiden.
Lekker koken (eigenrecepten) voor meerdere eters.

Zwakke punten:

Moeilijk mijn aandacht vasthouden.

Schrijf ook een review over BDSM Contact

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou BDSM Contact aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou BDSM Contact aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek BDSM Contact


Home » BDSM » BDSM Contact