oplichterij op grote schaal !

oplichterij op grote schaal !

ik kwam op 4flirt puur om te checken wat voor soort mensen er nou rond hingen en ik was niet van plan om daar lang te blijven maargoed ik dacht eerst een week,maar dat werd al gauw 7 weken,ondertussen een hoop vrouwen gesproken,mijn conclusie is heel simpel :
het zijn een klein groepje mensen die meerdere profielen hebben,oftewel nep tot in de kern ,omdat ze allemaal de zelfde schrijf foute maakte en alles het zelfde schreven en ze lazen mijn profiel niet eens maar stuurde zeer domme on persoonlijke berichten !
het duurde even voor dat ik het door had, maar nu weet ik in dat geval dat deze site zeer onbetrouw is,geen aanrader dus !!!!

Sterke punten
zeer misleidende mooie fotos en chat gesprekken maar alleen maar lege beloftes waar ik ingestonken ben !
dus eigelijk weinig sterke punten...

Zwakke punten
geen enkele vrouw die echt met je wilt daten op welke manier dan ook!
meeste opvallende is dat ze allemaal de zelfde rot excuus hebben ,als je vraagd of ze willen maile ,dan zeggen ze : liever alleen hier van wege slechte ervaring met email, alsof blokken van mails traumatische is.
zelfs al spreek je iemand al een maand dan zeggen nog steeds dat ze je niet vertrouwen of nog steeds twijvelen of ze moeten zogenaamd ergens naar toe al heb je ver van te voren afgesproken,fake shit dus !!

Bezoek 4Flirt.nl Reviews over 4Flirt.nl

8 reacties

Inderdaad één grote oplichtersbende. Ik wist het wel, na inschrijving kreeg ik al snel zes reacties waarvan er drie binnen één minuut waren verstuurd lol. Voor de grap heb ik voor 10 euro aan credits gekocht zodat ik ze alle zes kon antwoorden. Alle mails sloot ik af met het voorstel om buiten de site om contact te zoeken, met een email adres erbij. Binnen no time had ik van drie van de 'dames' al een verontwaardigde reply, het kwam op hetzelfde neer, nl. waarom ik dan op die site zat. Kortom allemaal nepperds, alle reacties komen van mensen die er kennelijk voor betaald worden, niemand daar heeft de intentie voor email contact buiten die site om laat staan een ontmoeting.

zo zijn er nog meer van dat soort sites die vallen onde zelfde beheerders :)
flirtplek.nl /flirtdate,alles met flirt en date ,is van hun denk ik,ik ben nogmaals wezen rondsnuffelen op verschillende advetenties en kwam vaak fotos van flirt sites de members zn fotos worden grof gebruikt om zieltjes te lokken ! check marktnet.nl maar eens onder erotiek daar staan bomvol adv van nep sites die de zelfde fotos hebben als alle flirt sites zoals 4flirt en flirtplek en vele andere !!
maar het blijft nepperij en bij uitstek zijn de meeste date sites met credits fake,niet allemaal maar vele wel...

Inmiddels heb ik van alle zes antwoord , binnen nog geen half uur haha. Allemaal houden ze de boot af, geen enkele wil rechtstreeks mailen (surprise, surprise), alleen maar via die site reageren, en ze proberen je te verleiden om nogmaals zo'n betaald boodschap te versturen.

ik had precies het zelfde als u hans,vrouwen houden je aan het lijntje door zeer korte vragen en fotos te sturen,ze ontwijken vragen zoals : wat doe je voor werk,
wat zijn je hobbies,en heb je zin om langs te komen? dat soort vragen worden snel genegeerd ik dacht eerst dat het aan mij lag en viel toen niet op in het begin maar naar paar weken en vele credits later krijg je er een smerige smaak in je mond van die texten die ze je sturen.toen ik net pas een account daar had aangemaakt kreeg ik 20 reacties per dag naar paar weken nog steeds stuk of 4-12 mails per dag met meeste debiele of sneaky reacties die zeer verleidelijk of ongeloofwaardig over kwamen ! maar leuk is het niet om er achter te komen dat allemaal 1 groot leuge is die sites met nep profielen want er zijn ook zeer goeie sites :)

Het is inderdaad oplichterij!! Ik had een account gemaakt en na dag een ongeveer 6 berichten, waarbij 1 een enorme fout onderging. Ze zat een beetje vieze dingen te zeggen. En gebruit als argument om met mij te praten dat ik een mooie profielfoto had, terwijl ik niet eens eentje heb..?

Pure oplichterij dus!

Noem me eens een paar goede betrouwbare flirtssites

Ook flirtdating.nl is pure NEP.zeggen dat ze fakers buiten de deur houden maar alles is puur nep

Kan er niks aan deze oplichterij worden gedaan? Authoriteiten, DOS-attack, wormpje of zo? Geld terugvorderen, etc etc? Alles zodat het wordt opgedoekt of zo?

Bezoek 4Flirt.nl Reviews over 4Flirt.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 4Flirt.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden