35plusdating - 14 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
35plusdating Logo

7.1% aanbevolen, 14 Reviews

  1. 35plusdating informatie
  2. Inschrijven
  3. Profiel verwijderen
  4. Fictieve profielen
  5. Kosten
  6. Contact gegevens
  7. E- mail notificaties uitschakelen
  8. 35plusdating Reviews
  9. Schrijf ook een review over 35plusdating

Niet tevreden over 35plusdating? Probeer dan eens RunnersDate.

35plusdating informatie

Vanaf augustus 2010 maakt 35plusdating.nl het mogelijk voor gebruikers om op een moderne, frisse en dynamische manier online te flirten. Door een stabiele en veilige platform te bieden en de privacy te garanderen kunnen gebruikers in een prettige omgeving contacten op een stress vrije manier leggen met andere personen. Er zijn unieke modules, waarbij gebruikers live contacten kunnen leggen niet alleen, maar ook e-mails kunnen versturen voor andere gebruikers. Het flirten is virtueel, wat betekent dat een deel van de profielen op de website fictieve profielen zijn. Hiermee kan men geen fysieke afspraken maken.

De basis voor een lekker flirten is het hebben van een leuk profiel. Hierbij kan men praten over onderwerpen als seksdating, one night stands, milfs, fantaseren over buitenseks of een relatie opbouwen naast de eigen bestaande relatie. Men kan online een spannende vrouw die op zoek is, een man die op zoek is of stelletjes die op zoek zijn ontmoeten. Daarnaast kan men ook zelf op zoek gaan naar een man, vrouw of een stelletje.

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op deze site. Alleen als men gaat mailen of chatten, wordt een kleine vergoeding gevraagd. De website is erg gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar. Mede hierdoor is 35plusdating.nl in een korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste online contactsites van de Benelux.

Deze website is niet meer actief!

35plusdating Details

Hits: 1946

URL: http://www.35plusdating.nl/home

Categorieën: Gespecialiseerde Dating

Reviews: 14

Inschrijven

Geinteresseerden kunnen zich geheel gratis aanmelden op de website van 35plusdating. Nadat men zich heeft aangemeld op de site, kan men als gebruiker direct op zoek naar andere gebruikers middels het versturen van flirt berichten. Elke niewe gebruiker mag gratis maximaal 5 flirtberichten versturen. Gebruikers kunnen zich aanmelden op de site door op de startpagina, onder het kopje "meld je nu aan!", enkele persoonlijke gegevens alsook een profielnaam en wachtwoord naar keuze in te geven. Na de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kunnen gebruikers zich gratis inschrijven. Er wordt dan een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving.

Profiel verwijderen

Gebruikers die al een perfecte date hebben weten te scoren of vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de faciliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om hun profiel te verwijderen. Dit kan men doen door in te loggen op de website en dan te navigeren naar "mijn account". Hier kan men dan aan de onderzijde van de webpagina klikken op "account definitief verwijderen". Na op "OK" geklikt te hebben, wordt het account definitief verwijdert van de database van de site.

Fictieve profielen

Op 35plusdating zijn er niet alleen echte profielen, maar er zijn ook entertainment profielen. De entertainment profielen zijn fictieve profielen waar gebruikers helaas geen fysieke afspraken mee kunnen maken.

Kosten

Personen die geïnteresseerd zijn in 35plusdating, kunnen geheel gratis een account maken op deze site. Nieuwe gebruikers mogen ook maximaal 5 gratis berichten versturen. Daarnaast kan men nog veel meer berichten versturen. Echter wordt er hiervoor wel een kleine financiële vergoeding gevraagd in de vorm van credits. Gebruikers kunnen namelijk berichten versturen van maximaal 800 tekens. De kosten hiervoor zijn minimaal 0,66 euro en maximaal 1,50 euro per bericht. Daarnaast hebben gebruikers ook de mogelijkheid om creditbundels aan te schaffen. Een creditbundels komt de gebruiker in de meeste gevallen veel goedkoper uit. Gebruikers kunnen hun betalingen telefonisch verrichten of via een iDeal en of creditcard betaling.

Contact gegevens

The Right Link B.V.
Flight Forum 40
5657 DB Eindhoven

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men contact opnemen met de klantenservice van 35plusdating middels het versturen van een e-mail naar [email protected] Daarnaast kan men op werkdagen, tussen 09.00 en 17.00u, telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het nummer 085-4000162.

E- mail notificaties uitschakelen

Gebruikers krijgen zo nu en dan e-mail notificaties toegezonden naar het opgegeven e- mail adres. Dit kan men voorkomen door de e- mail notificaties uit te schakelen. Als eerst moet men dan inloggen op de website en navigeren naar "mijn account". Vervolgens kan men klikken op het tandwielicoontje en klikken op "mijn meldingen wijzigen". Vervolgens kan men dan een keuze maken welke e- mail notificaties men niet wenst te ontvangen en daarna kan men klikken op "opslaan". Deze handeling zorgt er dan voor, dat gebruikers geen e- mail notificaties meer ontvangen.


Maak nu een gratis account aan op 35plusdating

35plusdating reviews (14):

35plusdating - Ga eens bij ze langs

1

Review:
Stationsweg 28 Leiden

Het adres van het computercentrum van "flirtsupport"

Sterke punten:
Geen. Oplichterij.

Zwakke punten:
Oplichterij.

Opgelicht beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - Review tbv de goeie mens...

1

Review:
Ik geloofde er eigenlijk al niet in, maar ik ben er, waarschijnlijk zoals zoveel, met geile ogen ingestonken. Erg mooie vrouwen staan erop, dat zeker, en knap van de site dat als je gaat googlen op de foto's die erop staan dat je niets vindt op google. Maar ja, de vrouwen houden je aan de babbel voor de centen natuurlijk. Opvallend is ook dat ze bijna altijd toevallig on line zijn als jij hen een berichtje stuurt. Opvallend is ook dat ze allemaal op hun profiel aankondigen wat ze met een vent willen, maar als je ze er rechtsstreeks naar vraagt natuurlijk keihard omheen draaien, behalve als je zegt dat je credits op zijn, want dan willen ze je wel weer graag triggeren. Ook willen ze natuurlijk nooit gratis appen of gewoon mailen, want de vrouwtjes hebben daar allemaal zo hun mening over om dat niet te doen. Wel zeggen: ik wil vanavond een beurt, maar als je dan vraagt: zullen we dan even bellen waar en wanneer? dan krijg je weer een stortvloed aan argumenten waarom het via de site moet. Ik vind het jammer dat dit soort sites het verpest voor de echt eenzame mensen. Het is geldklopperij ten top en ik kan er wel om lachen, want ik wilde wel eens uitproberen, maar de echte eenzame vent wordt hier op en top bedonderd en in de maling genomen!

Sterke punten:
lekkere foto's! gewoon eraf plukken en zeggen dat het jouw wijven zijn!

de dames lijken allemaal verschillende verhalen te hebben. Redelijk knap bedacht door de makers!

als je erin gelooft dan zijn er misschien ook echte profielen, maar dan moet je heel geduldig wachten en echt goed opletten, want echte eenzame dames zitten met exacte hetzelfde probleem als de eenzame mannen namelijk de geldklopperij, maar misschien kun je op deze site wel een leuke date krijgen..... maar ik geloof van niet.

Als je veel geld hebt en je het niet zonde vindt kun je hier mega geile chats krijgen met lekkere mooie geile foto's.

Zwakke punten:
List en bedrog! Veel! Niet doen deze site als je serieus bent!

35plusdating - zwaar genept

1

Review:
Inderdaad krijg je tientallen mails van de mooiste vrouwen die alleen maar seks willen. Je wordt zo lang mogelijk aan het mailen gehouden met nul kans op een date. Niet 99 maar 100% van de profielen is nep. Ik had gevraagd om mij onder een bepaalde naam aan te spreken. Doet er geeneen dus blijkt dat je profiel niet wordt gelezen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nep nep nep

highspeed beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - Date of Chat

2

Review:
3 dagen erop en meer dan 500 berichten van geile vrouwen die onmiddellijk willen van bil gaan, tot je hun bericht beantwoord. Al snel wordt duidelijk dat hier om hier alleen maar draait om je aan het lijntje te houden. Van een afspraak komt er niets in huis.
En raar; opeens woont iedereen in mijn dorp. Zo groot is mijn dorp niet en er lopen daar zeker geen zulke mooie vrouwen.
Als je meer info over de persoon zelf vraagt, dan wordt de bal automatisch beantwoord met een andere vraag. Nooit een antwoord op dergelijke vragen.
Pure afzetterij, 99% fictieve profielen.
Spijtig dat er zo valse hoop gegeven wordt voor de mensen die echt contact zoeken en je moet er dan nog voor betalen ook.

Sterke punten:
Goed opgezet spel om geld af te luizen.
In ieder geval gebruiken ze geen hollandse termen.

Zwakke punten:
Door alle die nep-profielen komen de "echte" profielen niet eens bod.
Gekend concept zoals bij de meeste van gelijksoortige sites.

Chathater beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - Wonderlijk

0

Review:
Het is wonderbaarlijk dat vrouwen bij een wijziging in je woonplaats ook allemaal opeens meeverhuisd zijn.
Dit is een site die alleen maar zoveel mogelijk geld wil verdienen, de profielen zijn nep.

Sterke punten:
Niet kunnen vinden.

henk beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - wie dom is betaalt

1

Review:
Iedereen die niet hersendood is weet toch dat geen enkele vrouw zich op zo een manier aan een kompleet wildvreemde aanbiedt.

De oplichters verzamelen een boel foto's van goeduitziende dames ( via Google is dat makkelijk ) en verzinnen er wat verhaaltjes bij.

Waarom zou een goed uitziende vrouw op zo een belachelijke manier op mannenjacht gaan.

Ook al opgemerkt hoeveel leden men beweert te hebben ?Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
oplichterij

lenaerts Jos beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - Zakkenklopperij:

0

Review:
Na een profiel te hebben aangemaakt kreeg ik veel 'reacties'; Toevallig kon ik ook steeds geen profielfoto geplaatst krijgen. Reacties van zowel van jong, als oud. Uiteindelijk twee keer via mobiel betaald (dat was het enige wat écht was, overigens) contact gezocht. Met dezelfde vrouw. Tweede keer mail-adres gegeven. Geen duidelijk respons en haar antwoord dat zij alléén via de site zélf kon contacten. De respons maakte mij wakker. Wat een bullsh*t. Dit was wel zó doorzichtig. Meteen mijn profiel verwijderd. Schande dat het zo vaak uit draait op zakkenklopperij. Het is een andere manier van de oude 0906 ----- nummers vroeger. Hier moeten ze een einde aan maken. Voor de mensen die echt een contact zoeken is dit een heuse domper! En het gooit de échte sexdatingsites te grabbel. Mijn vertrouwen hierin is behoorlijk gekelderd!

Sterke punten:
Leuke foto's. Echt geld opgeleverd (voor hen)!

Zwakke punten:
Ik kan niet alle profielen beoordelen, maar dit is zó verschrikkelijk nep. Een door mij aangeboden contact notabene ..... en er dan niet in 'real-life' op reageren ...... Gelukkig heeft het mij maar € 3,- gekost, anders was ik véél meer kwijt geweest.

35plusdating - een echte fake site

1

Review:
Je krijgt tientallen berichten per dag. De vrouwen komen allemaal uit jou regio. Er wordt met teksten en berichten gerotzooid door de beheerder. De dames zijn op talloze sites te vinden. Het is een groot bedrog!

Sterke punten:
Mooie plaatjes, verder is het volkomen zinloos.

Zwakke punten:
Te veel op allemaal op te noemen.

kooskiwi beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - Geld klopperij

0

Review:
Ja denkt dat de vrouwen op deze site een sexdate zoeken maar dat willen ze volgens mij hellemaal niet en verdienen zij aan de credits die wij verbruiken door maar eindeloos aan het lijntje te worden gehouden onder het mom dat ze je hier eerst beter willen leren kennen wat een gelul allemaal je kan elkaar pas leren kennen als je elkaar samen ontmoet in het echte leven en dat houden ze af heb zeker hier 100euro aan credits gekocht maar een date ho maar je kan beter van je euro's lekker gaan eten of naar hoeren heb je toch nog seks want hier ga je het niet krijgen

Sterke punten:
Wel een mooie opgezete site met veel aanbod aan vrouwen alle leeftijden om geil te chatten met ze maar verwacht er verder niets van

Zwakke punten:
Veel euro"s kost het je en er komt geen date uit dus heren zoek je een dat e hier moetje niet zijn

Befjegraag beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden

35plusdating - bedrog

0

Review:
een en al bedrog na lang klagen zeiden ze me mijn geld terug te storten wat nooit gebeurde aangezien ze zeggen geen referentie van de storting te krijgen ?????
1 belachelijke zwendel !!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

marcename beveelt 35plusdating NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Gespecialiseerde Dating » 35plusdating