Speed Dating

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen zegt de eerste indruk meer dan duizend woorden. In korte tijd kun je vaak al aanvoelen of de ander bij jou past of niet. Zo niet, dan zit je er hooguit 5 a 10 minuten aan vast, want langer duurt een speed date niet. Speed dating is een uitstekende manier om in korte tijd veel mensen te ontmoeten. Prettig aan speed dating is de laagdrempelige, ongedwongen sfeer die het met zich mee brengt. Onder het genot van een hapje en een drankje ga met speed dating een inspirerende avond tegemoet!
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over FlitsDate

FlitsDate

FlitsDate

Speeddaten bij FlitsDate

Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate.

90% kans op een match en matchgarantie!

Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoe
Lees verder »

Bezoek FlitsDate

2

Reviews en Ervaringen over SpeedDaten.nl

SpeedDaten.nl

Ben je eenzaam, ben je op zoek naar een partner voor een serieuze relatie of wil je gewoon snel de liefde van je leven ontmoeten? Meld je dan aan bij speeddaten.nl. Hier krijgt men namelijk de mogelijkheid om met 30 singles achter elkaar te daten. Binnen 10 seconden weet men al of men een date leuk vindt en binnen 3 minuten weet men of de 1e indruk goed was.

Personen die ervoor kiezen om te speeddaten, gaan een leuke avond uit in een top locatie. Hier gaat men minimaal 25 personen daten. Terwijl men een hapje en een drankje nuttigt, is men aan het daten. Op die avond kan men zelf beslissen
Lees verder »

Bezoek SpeedDaten.nl

3

Reviews en Ervaringen over SpeeddateAvond.nl

SpeeddateAvond.nl

Een Speeddate Avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiente manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou? In het begin vind je het misschien een beetje spannend maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden.

Lees verder »

Bezoek SpeeddateAvond.nl

4

Reviews en Ervaringen over AboutLove

AboutLove

About Love - Speeddaten voor iedereen

Kom speeddaten bij About Love en date 15-20 singles tijdens een avond. Gezellige locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere.
Lees verder »

Bezoek AboutLove

5

Reviews en Ervaringen over DatingOost Speeddates

DatingOost Speeddates

Speeddates en singlescafe's Dating Oost


Lees verder »

Bezoek DatingOost Speeddates

6

Reviews en Ervaringen over DuoDating

DuoDating

Welkom bij DuoDating, speeddaten maar dan anders!

Bent u single, ouder dan 35 jaar en u heeft zin om op een ontspannen manier gelijkgestemde mensen te ontmoeten, kom dan eens speeddaten bij DuoDating.

DuoDating heeft speeddaten in een nieuw jasje gestoken. Met de huidige werkwijze van speeddaten is niets mis, alleen de hele korte gesprekjes van een paar minuten en het constant opschuiven ervaren de meeste singles als ?hard werken? en onrustig. Daarom heeft DuoDating een nieuw concept ontwikkeld, waarbij er meer tijd is om de perfecte match te vinden.
Lees verder »

Bezoek DuoDating

7

Reviews en Ervaringen over ILove2Date

ILove2Date

ilove2date is doelmatig, heel betrouwbaar, en hecht waarde aan de toekomst van alle leden. Elke dag daten ilove2date singles, die heel graag vrienden of een partner van hun dromen willen ontmoeten. ilove2date biedt gratis registratie en abonnement diensten met onbeperkte profiel, is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en geven toegang tot duizenden aangename dames en heren tussen de leeftijden van 20 en 85 jaar. De ilove2date datingsite is absoluut veilig, uniek en zeer eenvoudig in gebruik, en zorgt ervoor dat dit zo blijft.


Tijdens registratie worden er vragen gesteld om je prof
Lees verder »

Bezoek ILove2Date

8

Reviews en Ervaringen over Korting-Speeddaten

Korting-Speeddaten

Korting met Speeddaten
Lees verder »

Bezoek Korting-Speeddaten

9

Reviews en Ervaringen over SingleSpeeddate

SingleSpeeddate

Speeddaten in Amsterdam en Rotterdam! - SingleSpeeddate.nl

Speeddaten bij SingleSpeeddate.nl! De gezelligste speeddates in Amsterdam en Rotterdam. Ontmoet in één keer 20 leuke singles. Binnen 24 uur je matchmail.
Lees verder »

Bezoek SingleSpeeddate

10

Reviews en Ervaringen over SpeeddatingNederland.nl

SpeeddatingNederland.nl

SpeeddatingNederland.nl - SpeedDaten is een leuke, gemakkelijke en snelle manier om andere singles te ontmoeten met wie het heel goed klikt. Je kans op een romantische relatie is veel groter dan met blind dates, relatie-bemiddelingsbureaus of uitgaan. Je ontmoet ten slotte heel veel singles op één avond. En bovendien is het natuurlijk ook heel spannend en gezellig.
Lees verder »

Bezoek SpeeddatingNederland.nl

11

Reviews en Ervaringen over UitDaten.com

UitDaten.com

Uit Daten is een nieuw dating concept, dat snel daten en uit eten gaan met elkaar combineert.
Lees verder »

Bezoek UitDaten.com