Speed Dating

Bij het ontmoeten van nieuwe mensen zegt de eerste indruk meer dan duizend woorden. In korte tijd kun je vaak al aanvoelen of de ander bij jou past of niet. Zo niet, dan zit je er hooguit 5 a 10 minuten aan vast, want langer duurt een speed date niet. Speed dating is een uitstekende manier om in korte tijd veel mensen te ontmoeten. Prettig aan speed dating is de laagdrempelige, ongedwongen sfeer die het met zich mee brengt. Onder het genot van een hapje en een drankje ga met speed dating een inspirerende avond tegemoet!
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over SpeedDaten.nl

SpeedDaten.nl

91% kans op een match!

Speeddaten met 30 singles: speeddating werkt! Je ziet in 10 seconden al of je iemand leuk vindt en na 3 minuten weet je of die 1e indruk goed was.

Je gaat speeddaten met minimaal 25 dates; een leuke avond uit in een top locatie. Even een korte uitleg en dan relaxt speeddaten. Een hapje en een drankje tussendoor zorgen voor een ontspannen avond.

De dag na het speeddaten ontvang je jouw matchmail. Wij organiseren onze speeddating avonden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg en Groningen. Speeddating is een effectieve manier om veel singles te ontm
Lees verder »

Bezoek SpeedDaten.nl

2

Reviews en Ervaringen over FlitsDate

FlitsDate

FlitsDate

Speeddaten bij FlitsDate

Stel je voor: jij plus zo n veertig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je bovendien op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate.

90% kans op een match en matchgarantie!

Bij FlitsDate® is de kans op een succesvolle match maarliefst 90%. Daarom geven wij´matchgarantie´: Soms kan een avond tóch tegenvallen. En ontmoe
Lees verder »

Bezoek FlitsDate

3

Reviews en Ervaringen over SpeeddateAvond.nl

SpeeddateAvond.nl

Een Speeddate Avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiente manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou? In het begin vind je het misschien een beetje spannend maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden.
Lees verder »

Bezoek SpeeddateAvond.nl

4

Reviews en Ervaringen over AboutLove

AboutLove

About Love - Speeddaten voor iedereen

Kom speeddaten bij About Love en date 15-20 singles tijdens een avond. Gezellige locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere.
Lees verder »

Bezoek AboutLove

5

Reviews en Ervaringen over DuoDating

DuoDating

Welkom bij DuoDating, speeddaten maar dan anders!

Bent u single, ouder dan 35 jaar en u heeft zin om op een ontspannen manier gelijkgestemde mensen te ontmoeten, kom dan eens speeddaten bij DuoDating.

DuoDating heeft speeddaten in een nieuw jasje gestoken. Met de huidige werkwijze van speeddaten is niets mis, alleen de hele korte gesprekjes van een paar minuten en het constant opschuiven ervaren de meeste singles als ?hard werken? en onrustig. Daarom heeft DuoDating een nieuw concept ontwikkeld, waarbij er meer tijd is om de perfecte match te vinden.
Lees verder »

Bezoek DuoDating

6

Reviews en Ervaringen over ILove2Date

ILove2Date

ilove2date is doelmatig, heel betrouwbaar, en hecht waarde aan de toekomst van alle leden. Elke dag daten ilove2date singles, die heel graag vrienden of een partner van hun dromen willen ontmoeten. ilove2date biedt gratis registratie en abonnement diensten met onbeperkte profiel, is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en geven toegang tot duizenden aangename dames en heren tussen de leeftijden van 20 en 85 jaar. De ilove2date datingsite is absoluut veilig, uniek en zeer eenvoudig in gebruik, en zorgt ervoor dat dit zo blijft.


Tijdens registratie worden er vragen gesteld om je prof
Lees verder »

Bezoek ILove2Date

7

Reviews en Ervaringen over Korting-Speeddaten

Korting-Speeddaten

Korting met Speeddaten
Lees verder »

Bezoek Korting-Speeddaten

8

Reviews en Ervaringen over RustigDaten

RustigDaten

RustigDaten.NL -Speed Daten, maar dan Rustig..

Ontmoet 15 tot 25 dates op één gezellige Speed Date avond, met 6 minuten per date voldoende tijd om te zien of het klikt
Lees verder »

Bezoek RustigDaten

9

Reviews en Ervaringen over SpeeddatingNederland.nl

SpeeddatingNederland.nl

SpeeddatingNederland.nl - SpeedDaten is een leuke, gemakkelijke en snelle manier om andere singles te ontmoeten met wie het heel goed klikt. Je kans op een romantische relatie is veel groter dan met blind dates, relatie-bemiddelingsbureaus of uitgaan. Je ontmoet ten slotte heel veel singles op één avond. En bovendien is het natuurlijk ook heel spannend en gezellig.
Lees verder »

Bezoek SpeeddatingNederland.nl

10

Reviews en Ervaringen over TilburgDating

TilburgDating

Nieuw! Speeddaten in Tilburg!
Zin in een leuke date? Ontmoet je te weinig singles in het dagelijks leven?

Help het toeval een handje en ontmoet tot 20 singles op een avond! Kom speeddaten in Tilburg! Leuke sfeer, ontspannen, eigen leeftijdscategorie. Meld je hieronder aan!
Lees verder »

Bezoek TilburgDating

11

Reviews en Ervaringen over UitDaten.com

UitDaten.com

Uit Daten is een nieuw dating concept, dat snel daten en uit eten gaan met elkaar combineert.
Lees verder »

Bezoek UitDaten.com