Gehandicapten Dating

Als gehandicapte is het ontmoeten van nieuwe mensen niet altijd eenvoudig. Een handicap of lichamelijke beperking kan ervoor zorgen dat je sociale leven minder omvangrijk is dan dat van valide mensen. Gehandicapten dating speelt hier handig op in door het ontwikkelen van datingwebsites speciaal voor gehandicapten. Gehandicapten dating brengt mensen met een beperking, op welk gebied dan ook, met elkaar in contact en is een erg populaire vorm van online dating. Zowel voor het opbouwen van vriendschappelijke relaties als meer intieme contacten kun je bij gehandicapten dating terecht!
Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Gehandicapten Dating

Gehandicapten Dating

Gehandicapten Dating behoort tot een van de top datingsites van Nederland. Er zijn duizenden gematchte koppels over de gehele wereld, die het bewijs zijn van het succes van deze site. Daarnaast zijn er ook nog eens miljoenen nieuwe gebruikers, die ieder jaar weer de voordelen van het gebruik van deze datingsite ervaren. Deze site blijft ook steeds groeien. Duizenden singles melden zich elke dag aan op deze site. Men is meestal opzoek naar een online date, iemand om mee te chatten, vriendschap of een serieuze relatie. Deze personen vinden ook altijd een match bij gehandicapten dating.

Deze
Lees verder »

Bezoek Gehandicapten Dating

2

Reviews en Ervaringen over Disabled People Date

Disabled People Date

Disabled single? Join Disabled People Date!

Seeking disabled friends? We can help you - no matter what your disability is you can meet your disabled date here! Disabled people date is a disabled dating site helping disabled singles find love
Lees verder »

Bezoek Disabled People Date

3

Reviews en Ervaringen over GehandicaptenDating

GehandicaptenDating

Online zijn er maar een paar datingsites voor mensen met een beperking of handicap, gehandicapten dating is voor invaliden en gehandicapten die ok zoek zijn naar vriendschap of een relatie. Voor mensen met een handicap / lichamelijke beperking is het vinden van een vriend/vriendin of partner niet altijd gemakkelijk, via een online dating site kunnen mensen toch gemakkelijk op zoek naar een vriendschap of relatie. GehandicaptenDating.nl staat voor daten met een beperking, de site is groeiende en populair door deze specifieke insteek voor de leden, dating is voor iedereen dus waarom niet voor ge
Lees verder »

Bezoek GehandicaptenDating

4

Reviews en Ervaringen over HokjesDating

HokjesDating

Daten voor mensen met en zonder een beperking.

Een prettige omgeving waarin je jezelf kunt zijn.

Relaties opbouwen in je eigen tempo.

Hoger Opgeleiden
Lees verder »

Bezoek HokjesDating

5

Reviews en Ervaringen over Handicap Dating

Handicap Dating

Handicap Dating is opgericht met als doel om elkaar binnen en buiten ?opgelegde? hokjes (handicap, rood haar, homo, allochtoon, diabetes) beter te leren kennen, bakkie doen, bioscoopje pakken, vriendjes te worden, weekendje weg, vakantietje, misschien zelfs een relatie te beginnen.
Lees verder »

Bezoek Handicap Dating

6

Reviews en Ervaringen over Een Beetje Anders

Een Beetje Anders

Ben je een beetje anders? Ben je autistisch, heb je een lichte verstandelijke beperking, psychische stoornissen en of een lichamelijke handicap? Ben je eenzaam en heb je behoefte aan nieuwe vriendschappen, een serieuze relatie of gewoon wat sociaal contact? Dan ben je bij 'Een beetje anders op het juiste adres. Op deze site komt een ieder aan zijn of haar trekken, die anders is of die zich anders voelt.

Het is gebleken, dat het voor deze groep bijzonder moeilijk is of kan zijn om een perfecte match te vinden. Deze site probeert hierin verandering te brengen door deze doelgroep ook een pla
Lees verder »

Bezoek Een Beetje Anders

7

Reviews en Ervaringen over VriendenVoorHetLeven

VriendenVoorHetLeven

VriendenVoorHetLeven

Vrienden voor het Leven is een ontmoetingssite voor mensen uit heel Nederland boven de 18 jaar met een verstandelijke beperking. Leden kunnen op deze site vrienden maken en eventueel daten. Lid worden kan vanaf € 4,00 per maand.
Lees verder »

Bezoek VriendenVoorHetLeven

8

Reviews en Ervaringen over Capido

Capido

Voor veel mensen met een beperking, kan het vinden van een leuke date best een uitdaging zijn. Allereerst moet je iemand zien te vinden, die single is en ten tweede, iemand die er geen moeite heeft om iemand met een beperking te daten. Deze twee aspecten staan niet op iemands voorhoofd geschreven. Dit is dan ook de reden waarom Capido dating in het leven geroepen is. Deze unieke datingsite is speciaal ontwikkeld voor alle personen met een beperking, die op zoek zijn naar vriendschap, dates en een serieuze relatie. Lijkt deze site je interessant en wil je ook gebruik maken van de diensten, die
Lees verder »

Bezoek Capido

9

Reviews en Ervaringen over Dating-Voor-Gehandicapten

Dating-Voor-Gehandicapten

Dating-voor-Gehandicapten.nl is speciaal opgericht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Bij ons kun je een leuke vriendschap, date of serieuze relatie vinden in een betrouwbare en zeer betaalbare omgeving.

Lees verder »

Bezoek Dating-Voor-Gehandicapten

10

Reviews en Ervaringen over Dottie.nl

Dottie.nl

Welkom op Dottie, de sociale netwerksite voor mensen met een beperking

Als je een beperking hebt, is het soms moeilijker om iemand te leren kennen of contacten te leggen.
Vandaar is het idee ontstaan om deze site op te richten, zodat lotgenoten onbeperkt met elkaar kunnen omgaan
Lees verder »

Bezoek Dottie.nl