Reviews, ervaringen en klachten over datingsites

EliteDating

Hoogopgeleiden Dating   •   190 Reviews

EliteDating richt zich op hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Word gematched met andere singles op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en jouw persoonlijke voorkeuren en ontvang elke dag tot wel 7 passende paLees verder »
Opzoeknaarjou

Christelijke Dating   •   21 Reviews

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Deze grote groep in Nederland is vaak op zoek naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond en vind deze vaak moeilijk op algemene datingsites. Daarom worden heel Lees verder »
Shagadelic

Casual Dating   •   1 Review

Shagadelic.nl is een online dating platform dat mensen van over de hele wereld verbindt die op zoek zijn naar spannende en informele relaties. De site biedt een breed scala aan functies om gebruikers te helpen compatibele partners te vinden, online t

Lees verder »
Dating Easy

Algemene Datingsites

DatingEasy.nl brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. DatingEasy.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wLees verder »
Adult-Date

Sexdating

Adult-Date.nl is een online dating platform dat is gewijd aan het verbinden van mensen die op zoek zijn naar spannende en informele relaties in Nederland. De site biedt een breed scala aan functies om gebruikers te helpen compatibele partners te vind

Lees verder »
Meetic

Belgische Datingsites   •   1 Review

Daten in België met Meetic, de meest gebruiksvriendelijke datingsite. Veilig en betrouwbaar. Schrijf je gratis in op Meetic. Bekijk direct foto's van Belgische singles. 51 800 members zijn nu online! Flirt, chat en vind jouw date!Lees verder »
XL Dating

Flirting   •   1 Review

XLdating.nl is een online dating platform voor mensen in Nederland die op zoek zijn naar informele relaties en avontuur. De site biedt een breed scala aan functies om gebruikers te helpen compatibele partners te vinden, online te chatten, foto's uit t

Lees verder »
Lexa

Algemene Datingsites   •   804 Reviews

Lexa is de datingsite van Nederland waar singles terecht kunnen om hun droomprins of droomprinses te vinden. Deze site bestaat al langer dan 10 jaar en behoort tot een van de grootste en meest succesvolle datingsites van Nederland. Door de jaren heenLees verder »
SF.dating

Vreemdgaan Dating   •   253 Reviews

Ook zo klaar met de rompslomp, plichten en de vlakte in je dagelijkse bestaan? Je hebt het wel prima voor elkaar je mist de spontaniteit, het vuur en de passie. Je wilt weer aandacht, spanning en avontuur ervaren. Mooie herinneringen toevoegen aan jeLees verder »
50plusMatch

Senioren Dating   •   55 Reviews

50 Plus Match is de ultieme datingsite voor alle mannen en vrouwen vanaf 50 jaar, die op zoek zijn naar spannende dates en meer. Ben je eenzaam, gescheiden, weduwe of weduwnaar en wil je je liefdes leven weer eens een boost geven? Meld je dan vandaagLees verder »

Reviews

  Veel goeds maar ook rot fruit.

  Review over Tgirl

  Al jaren heb ik een tgirlprofiel. Ik heb daar leuke chats met andere girls en ook met mannen. Heb er al heel wat contacten aan overgehouden. Probleem is dat het niet verplicht is een profiel aan te maken en dat iedere mafkees kan inloggen om je berichten te sturen die beginnen met Hey, sletje, neuken, lekker hoertje, etc. Ik reageer niet op dit soort lui, maar ze zijn met velen en anderen met profiel kunnen dan vaak niet inloggen. Zorg ervoor dat je alleen mee kunt doen met een profiel. Daar zal het enorm van opknappen.

  Sterke punten
  Makkelijk contact leggen met andere tgirls en mannen die op zoek zijn naar spanning.

  Zwakke punten
  Al die profielloze mafkezen die iedereen lastigvallen.

  Ouderwets

  Review over Opzoeknaarjou

  OZNJ is een starre website, een miezerig grapje word door het beheer al gauw bestempeld als on-Christelijke taalgebruik.
  Een modern mens kan zich niet vinden in de oubollige ideeën uit het verleden waarin alles dat een boer niet kent als SLECHT en `duivels` word beschouwd.
  Het liefst jagen ze met hooivorken en brandende fakkels achter zogenaamde heksen aan.
  Als het aan deze mensen had gelegen zaten we nu nog steeds in de Middeleeuwen, eigenlijk heel hypocriet omdat men zelf ook gebruik maakt van moderne gemakken, waaronder het internet.
  Maar wat verwacht je van een site die oordelen over anderen maar geen zelf reflectie heeft.

  Sterke punten
  1 ster, omdat ik geen 0 sterren kan geven.

  Zwakke punten
  tja...

  Membership

  Review over Humsafar

  Grootste datingsite? mijn hoela
  Deze mensen beantwoorden jou mailtjes niet en waarom heeft niemand een profiel foto?

  Sterke punten
  Er is geen 1,bestaat deze site wel vraag ik me af?

  Zwakke punten
  Geen respons

  Gratis, dus niet

  Review over BullChat

  Ineens als ik. Wil inloggen moet ik betalen terwijl t n gratis site is hoe kan dit????

  Sterke punten
  T was laagdrempelig

  Zwakke punten
  Dat je zomaar geblockt wordt soms en nu ineens moet betalen als je er op wil?? Terwijl t n gratis site is

  Gratis, dus niet

  Review over BullChat

  Ineens als ik. Wil inloggen moet ik betalen terwijl t n gratis site is hoe kan dit????

  Sterke punten
  T was laagdrempelig

  Zwakke punten
  Dat je zomaar geblockt wordt soms en nu ineens moet betalen als je er op wil?? Terwijl t n gratis site is