Reviews van deze auteur

Wat doet hij anders?

Review over Tinder

Tinder, het lijkt zo makkelijk, maar is net als de resr van het internetdaten zo onpersoonlijk.
Desondanks ben ik i n een verleden ook (betaald) lid geweest van sites als Relatieplanet, Iwannadate, < One Hello en Knuz, maar bij alleen geen succes.
Het hoogst haalbare : Vrouwen die het leuk vonden om met je te praten, maar wanneer je (in je onervarenheid) moeite ging doen , merkte je dat de interesse enkel van mijn kant afkwam.
Dan vraag je je af, " Waarom sta je op een datingsite" ?

Jarenlang heb ik het geprobeerd, wat ik ook deed, hoe goed ik mij ook inspande, goede foto's plaatste (mensen in mijn omgeving vragen zich af waarom ik nu op mijn 43e nog steeds geen vriendin heb).
Steeds hoor ik " Je bent netjes, vrouwvriendelijk, bij jou komt rottigheid en narigheid niet op, je bent een goed persoon" , etc..
" Waarom probeer je Tinder niet ? Je hoort er zoveel goede verhalen over" , zei iemand mij eens .
Tinder is ook zo'n app die ik al tig keer geprobeerd heb, en er serieus mee bezig ben geweest.
Nette foto's geplaatst, nette tekst, maar nee..wanneer ik na 488 x eindelijk eens 1 match had, werd ik er linea recta ( zonder 1 woord gezegd hebbend), er meteen weer door die "match" verwijderd; weg was ze weer.

Een familielid van mij, is ook enige tijd actief op sites als Happn, en nu ook Tinder....Hij heeft match na match, date na date, afspraak na afspraak, en nu niet echt bepaald met losbollen.
Nu heeft hij al enige dagen een vrienidin er aan overgehouden, bij wie hij regelmatig is.
Dan vraag ik mij af, wat doet hij anders, is hij anders dan mij, wanneer je ziet dat met wat alles wat hij doet ( wat betreft het in contact komen met mensen) , succes heeft?
Vlotte babbel, praat makkelijk, en heeft vooral zijn uiterlijk mee,

Sterke punten
Laagdrempelig

Zwakke punten
Datingsites en apps zoals Tinder werken enkel voor mensen die het niet nodig hebben, die in real life al makkelijk contact leggen.Ben je vrouwvriendelijk, netjes, eerlijk, serieus, maar heb je de looks minder mee? Vergeet het maar, je wordt als minderwaardig gezien, niet interessant voor de veeleisende Prinsesjes.

reacties:

Review: Goede site

Jaren geleden een dame tegengekomen (nova1011) waarmee ik enige tijd contact mee heb mogen hebben.
Hoewel ik haar niet meer spreek, is de herinnering aan het contact van toen op msn , hyves,met deze prachtige Haarlemse vrouw nog steeds als een warme herinnering.

Review: Betere alternatieven

Ik ben niet echt bekend met deze organisatie, maar op basis waarvan is niet iedereen welkom?
Zijn alleen de kantooryuppen , die al omringd zijn met vrienden en vriendinnen , daar welkom?

Review: Ik hou ervan!

Wat wordt je volgende naam bij weer een nieuwe fake revieuw, waar je je nepsite de hemel inprijst?

Review: stop met online dating

Uitstekend verwoord door MGTOW, het is net zoals hij zegt, ben je een normale man met goede, serieuze intenties, met de juiste normen en waarden naar een vrouw toe, maar heb je een doorsnee uiterlijk? Dan ben je bij voorbaat al kansloos.
Jarenlang heb ik het geprobeerd met datingsites, zowel betaalde als gratis sites. Op een gegeven moment weet je niet meer wat je doen moet, elke keer heb je weer je best gedaan, en steeds is het :
- Geen enkele reactie terug
- Een goedkoop "sorry, geen interesse" bericht
- Een uitzonderlijk geval waar je wel leuk en normaal mee
praat, leuk contact mee hebt, en je zomaar vanuit het niks
blokkeert;
- Ik kan niet meer met je mailen, ik ben iemand anders
tegengekomen, dank je wel voor je lieve berichten.
2 dagen later is ze nog steeds actief, nieuwe foto's,
nieuwe tekst :" Ik ben nog steeds op zoek naar de Prins
op het Witte paard"
- En de gemeenste van allemaal : Een vrouw die op mijn
profiel reageerde terwijl ik er nog geeneens een foto op
had staan : " Je profiel sprak mij zo aan, ik dacht, dat
lijkt me een leuke jongen, daar moet ik op reageren",
zei ze..Terwijl ze zelf ook nog geen foto op haar profiel
had.
Een keer of 3 leuk mee gemaild, en op een gegeven
moment schreef ze " Heb je een foto van jezelf, ik ben
best wel benieuwd" .
Toevallig had mijn zus een dag ervoor best wel een
redelijke foto gemaakt, ik bouwde een beetje een
voorzichtigheid in ( ik heb helaas niet het uiterlijk waarbij
de veeleisende dames voor in de rij staan).
" Oh, dat geeft niet, ik ben ook geen fotomodel hoor" , zei
ze.Ik die foto sturen met de verwachting dat ik ook een
foto van haar zou krijgen...NIet dus.Ze liet niets meer van
haar horen, en keek later, zag ik dat ze mij geblokkeerd
had...Alsof ik haar iets ergs had aangedaan, terwijl ze
zelf degene was die op mij reageerde; wel alles van mij
willen zien, maar zelf niets terugsturen en je schaamteloos
blokkeren.

Ik formuleerde het eens tegen een collega op het werk, die zich afvroeg waarom ik nog geen vrouw had ( Hij kent je, weet wie je bent, hoe je bent, etc) ..." Wanneer je je aanmeldt op een datingsite en je best gedaan hebt om een vriendelijk en serieus profiel op te stellen, je doet moeite om iemand een originele mail te sturen...Je reserveert op die manier een plekje in een catalogus, een catalogus waaruit het veeleisende Prinsesje kan kiezen tussen al die mannen die zich aanbieden.
Degene met het leukste smoeltje en de vlotste babbel, die heeft succes.Bij al die anderen die haar gemaild hebben, bladert ze vrolijk verder .

Review: leuke site

Is je uitkering weer op, werkschuw tuig? Sander, Diederik, Theo, Silvia, Remco....word je nooit eens schijtziek van je eigen fakeverhaaltjes?

Review: super geile filpmjes

Toch wel makkelijk weer met zo'n fake revieuw, Jurriaan? Of Joost? of toch weer Femmy? of toch Fons? Uitkering weer opgemaakt? Een tip: Ga werken voor je geld, nepper.

Review: ik snap er niks van

Ernst, Samuel, Dirk, Kareltje...heeft die knurft die deze faketroep schrijft nu niet in de gaten dat hij door de mand valt door steeds wisselende namen en leeftijden te gebruiken?

Review: zoo wat veel knappe mensen

Annette, Cees, Roel, Marcel...welke fakenaam bedenkt die lamlendeling morgen weer? Zeker te lui om normaal zijn geld te verdienen.

Review: Zwaar waardeloos, misleidend, en oplichters!

En daarbij niet te vergeten die vreselijke irritante radiospotjes , die je om de haverklap hoort :" Hoe het begon? Ik zag hem, stuurde direct een flirt" ." En ik vond haar ook direct leuk, nu hebben we al 2 jaar een relatie."
Vaak wordt je met dit soort spotjes een beeld geschetst dat die triomfantelijk klinkende meid maar 1 reactie gehad heeft..Die van die man in dat spotje.
Dat ze ( als ze al lid zou zijn en geen ingehuurde reclame inspreekster zou zijn), veel en veel meer reacties heeft gehad van andere ( betaalde) mannen en waar ze dus niet op reageert, dat vertellen ze je niet.Maar wel lekker blijven vangen van diezelfde mensen, die het ( terecht) na een bepaalde tijd voor gezien houden.
Ikzelf heb het tig keren geprobeerd met diverse ( betaalde) sites, van mij kunnen die wijven kapot vallen.

Review: Review Annette

De uitkering van dit werkschuwe tuig loopt blijkbaar teneinde om maar fakerevieuws te blijven kalken.

Review: leuke site!

Zeg sukkeltje, heb je nu nog steeds niet door dat die zgn."positieve" revieuws van jou niet eens meer serieus geworden worden door het continu posten onder verschillende namen , leeftijden en de afwisseling in man / vrouw?
Ga eens een normale baan zoeken , zoals elke hardwerkende Nederlander doet in plaats van op deze goedkope trucage mensen geld af te troggelen met je fakesite.

Review: Lang verhaal

Leo,Berend, Jannet...Die pipo die deze fakerevieuw neerkalkt heeft niet eens in de gaten dat men op simpele wijze kan zien dat het fake is wanneer je onder verschillende namen / geslacht gaat positieve schrijfsels neerkalkt? Slaap maar lekker verder, "Leo" of hoe je volgende verzonnen naam ook man zijn.

Review: Niet doen als je toch private wil blijven

Ik had mij een tijdje geleden ook eens ingeschreven op Pepper.Na een profiel gemaakt te hebben, had ik 2 volkomen normale, gewone foto's van mijzelf geupload.Ik weet nog wie ze gemaakt had, waar ze gemaakt waren ; het was van een vakantie in de VS van 3 maanden ervoor.Ik stond er niet met een zonnebril / pet op, foto was ook niet te klein of te groot qua bestandsgrootte...Kreeg ik later een melding dat mijn foto's afgekeurd waren.
Reden :" U mag geen foto's van internet gebruiken."
Het waren potdomme mijn eigen , persoonlijke foto's en dan gaat Pepper eigenhandig bepalen dat ik mijn eigen foto's van het internet heb gehaald .Aan het gas met ze! Heb mij meteen uitgeschreven, stelletje charlatans.

Review: Hoe dúrven ze dit een datingsite te noemen!

Een tijdje geleden was er op de tv ( ik meen dat het bij Tros "Radar" was) een stuk over het ongevraagd verlengen bij betaalde (dating)sites wanneer je met Ideal betaald had.
Ideal was bedoeld als eenmalige betaling, maar met een softwarematige methode weet men daar je rekeningnummer te zien en ongevraagd je betaling ( waarvan je er van denkt dat het eenmalig is), als machtiging gebruiken.
In een ver verleden wat ik ook lid van Relatieplanet, als betaald lid.Wanneer die periode voorbij was, werd je automatisch teruggezet naar gratis lid.Maar wat doet men , ook bij Lexa , het zodanig in elkaar knutselen dat je blijft betalen wanneer je denkt dat je lidmaatschap voorbij is.Wanneer wordt er aan deze geldronselpraktijken wat gedaan?

Review: IJdele hoop

Jouw revieuw is zo herkenbaar, Johan.Wat jij hier beschreven hebt is voor mij zo herkenbaar.Ook die reclamespotjes op radio en tv erger ik mij blauw aan: Kijk maar eens goed naar wat voor type man men in beeld brengt: Natuurlijk niet iemand die fabrieksarbeider is, stratenmaker is, pijpfitter ofzo.Nee, die half 20 / begin 30'ers met een dun, beginnend baantje, hippe jeans met leren schoenen, en natuurlijk het type die een kantoorbaan heeft ( want ja, anders maak je geen indruk bij je vriendinnen), en zaterdags op de tennisbaan staat.Kortom, mensen die in real life makkelijk iemand kunnen vinden maar "het wil nog niet echt lukken." Dan biedt Knuz, Relatieplanet, Lexa, Pepper of welke andere baggersite dan ook, de helpende hand.Denkt men.
Voor de simpele ziel met een doorsnee uiterlijk en een normale baan, maar met een hart van goud en vrouwvriendelijk is het een en al teleurstelling met die datingsites.
Wat mij betreft kunnen die hooghartige krengen onder dat vrouwvolk kapot donderstralen.

Review: Profiel geblokkeerd en verwijderdt vanwege een aantal klachten, joost mag weten wat (terwijl ook heel veel mensen positief waren)

Ook ik ben hier eens in een ver verleden lid van geweest.Na het inschrijven wederom mijn best gedaan om een leuk, normaal , vriendelijk en serieus profiel te schrijven, om als laatste enkele doodgewone vakantiefoto's van enkele maanden ervoor te plaatsen.
Wat schetste mijn verbazing? Op een gegeven moment kreeg ik de melding dat mijn foto's afgekeurd waren.Reden: Ik mocht geen foto's van het internetgebruiken, en werd verzocht eigen foto's te plaatsen...En dit waren potdomme mijn eigen foto's..Toen ik dit ook meldde, werd er niet gereageerd door Pepper.Gelijk de tinnef laten krijgen daar.

Review: Zelfingenomen, narcistische, delusional, onbeschofte vrouwen

Uitstekend verwoord door John; zo heb ik de tijd die ik aan datingsites spendeerde ( waaronder ook Knuz), ook ervaren.
" Je moet knap zijn, je moet lang zijn, je moet een goede baan hebben", en meer van dat soort teksten. Hooghartige teksten als " het ook wil ook wat" zie je ook met grote regelmaat bij de verwaande profielen staan; en wanneer je dan ziet hoe men er zelf uitziet: als een volgevreten nijlpaard.
Na al die jaren mijn best gedaan te hebben en nette, vriendelijke en serieuze mails geschreven te hebben, alsmede een normaal en gewoon profiel gemaakt te hebben, kom ik niet anders tot de conclusie dat die verwaande krengen op datingsites wat mij betreft kapot kunnen vallen.

Review: Betrapt op leugens

Zo heb ik het een keer meegemaakt met Pepper dat mijn foto's geweigerd werden ( Lees: enkele minuten na plaatsing verwijderd waren) .Reden: Ik mocht geen foto's van het internet gebruiken...Terwijl het potdomme mijn eigen foto's waren, gemaakt tijdens vakantie in Amerika.

Review: Natas ontmoet

Dat stumpertje denk "slim" ( kuch) te zijn door nu een fakebericht neer te kalken onder de afzendernaam "anoniem" , terwijl die droeftoeter blijkbaar totaal niet in de gaten heeft dat, wanneer je op 1 van zijn vele namen klikt, bij dezelfde persoon uitkomt.Triest.Ga een normale baan zoeken.

Review: 9/10 - een van de betere

Wesley, Robert, Geert, Dater, Frits....valt het nog mee, om elke keer andere namen te bedenken, "beste" chatoperator? Ik heb een tip: het UWV, daar kan je opzoek gaan naar normaal werk, in plaats van geld proberen binnen te harken bij onschuldige mensen.

Review: ervaring

Kan je niet gewoon gaan werken in plaats van iemand te zoeken die alles voor je dokt?

Review: VEEL TE DUUR

Vrouwen op datingsites hopen enkel en alleen maar hun eigen hunk, hun eigen Bradd Pitt, Di Caprio te vinden.Kijk maar eens naar programma's als "Tros Opgelicht" , of zoals laatst bij "Undercover in Nederland." Daar zie je dat kerels met een leuk, sportief koppie, maar ( laterhand ) de boel besodemieteren, bedonderen , belazeren, etc...dat zij degenen zijn die succes boeken bij de veeleisende vrouwen.
Andersom zie je dat, wanneer iemand minder de looks mee heeft, maar netjes, eerlijk, zorgzaam, serieus, en bij wie kwade bedoelingen richting een vrouw niets eens in gedachten komen, dat juist deze mensen bij voorbaat al aan de kant gezet worden door de dames op datingsites; bij Relatieplanet, Parship, E-matching en elke andere datingsite, betaald of onbetaald.
En dit is nu juist het frustrerende; men kent je niet, maar je bent bij voorbaat al niets, omdat de dames de gedachten hebben dat ze "wel beter" ( uiterlijk) kunnen krijgen dan jou, en zodoende niet reageren, want men kiest toch liever voor de gladde playboys met hun mooie praatjes..Om vervolgens later in bovenstaande tvprogramma's te belanden.
Dan heb ik eigenlijk het gevoel "dit is toch wat jullie willen ? jongens die minder de looks meehebben, zijn bij voorbaat al niks.Bekijk het lekker met al die datingsites."

Review: Lekker neuken

Dennis, Florian, Michael, Erik-Jan, en nu heet deze parasiet ineens weer Gerrit.
Heb je nu nog niet in de gaten dat men zulke stumperds als jou doorheeft? Ga een normale baan zoeken in plaats van je fakesite promoten.

Review: Beter ga je het niet krijgen

Die knurft heeft niet eens in de gaten dat het steeds plaatsen van positieve revieuws onder andere namen in de gaten gaat lopen.Een normale betaalde baan vinden is te moeilijk voor dit persoon.

Review: Erg tevreden

Die sukkel heeft blijkbaar niet door dat zijn fakerevieuws door de mand vallen met continu andere namen, andere leeftijden te gebruiken en zich soms ook als een vrouw ( "Sofia") voor te doen.Een normale baan vinden is blijkbaar te moeilijk voor deze stakker.

Review: tijdverspilling!!!

Ik kan mij helemaal vinden in wat Dirk zegt, maar ik vind die laatste zin in jouw revieuw nogal denigrerend , beste "Hopeloos.".Je schrijft dat je ook op "enge, lelijke en gehandicapten" klikte, maar deze mensen staan ook op de site om iemand te vinden met wie ze liefdesgeluk te kunnen delen; wie ben jij om deze mensen, die je waarschijnlijk totaal niet kent, op hun uiterlijk te beoordelen? Mensen die niet echt hun uiterlijk mee hebben, kunnen in werkelijkheid de goedheid zelfve zijn voor een vrouw, iemand bij wie liegen, bedriegen, besodemieteren niet eens opkomt, maar bij voorbaat als niets zijn in de ogen van de vrouw.Het moet eens afgelopen zijn om mensen die je totaal niet kent en alleen maar van een plaatje, op hun uiterlijk te beoordelen; Mannen die doortrapt verrot zijn, liegen en bedonderen, maar een leuk koppie hebben, dat is het enige wat telt voor de veeleisende vrouw op een datingsite.Daarom lag ik mij elke keer weer kapot als ik weer zo'n "slachtoffer" zie staan bij "Tros Opgelicht."

Review: Lexa steelt ook je geld

Zoals gezegd, wanneer je eenmalig denkt te betalen met IDeal, dan kan Lexa je rekeningnummer zien.
Vorige week was er een item bij "Radar" van de Tros, waarbij bedrijven ( waaronder dus ook datingsites) de boel misbruiken , en omdat ze jouw rekeningnummer kunnen zien waarmee je de IDealbetaling hebt gedaan, maken ze er een automatische machtiging van.
Deze praktijken worden binnenkort verboden, want een IDealbetaling is bedoeld als eenmalige betaling, en dan is die misbruikerij van bepaalde sites die het als machtiging gaan gebruiken, ook voorbij.Wat zullen ze m rijden, bij sites als RP , Lexa en consorten.

Review: Happy customer at SL

Zo Henk , in nog geen half jaartje 4 jaar ouder geworden en een naamsverandering ondergaan?

Review: Blij maakt met dooie mus

Ik zou eerst eens geld investeren in een goede taalcursus voordat je hier wat neerzet, "Z.Z."

Review: Geen reacties

Een vrouw die geen reacties krijgt op een datingsite ( nu kan je Lexa beter kwalificeren onder de noemer "Alles doen om geld uit de zakken te kloppen" site)? Dat hoor je niet vaak..Je kan beter iemand in real life tegenkomen dan op (betaalde) datingsites..

Review: Geldklopperij

Houd je wel je bankrekening in de gaten dat Lexa niet ongevraagd geld afschrijft terwijl je al hebt opgezegd?

Review: inschrijven bij zoosk

Om eerlijk te zijn: Stop er mee nu het nog kan! Zoosk behoort tot de zoveelste site van charlatans waar men enkel en alleen op jouw centen uit is; een real life date kan je rustig vergeten.

Review: Ik had een seks date ;-)

Als "anonymus, vrouw (26)" bij een andere reactie vanuit het IP adres ineens Klaas Jan heet...dan is dit de volgende nepper die een fakesite denkt te promoten..Sluit maar achteraan in de rij!

Review: Ik beveel xcontacten.nl aan

Nieuwste site van Pink Melon, " Geheime Datingservice.nl" , daar zie je exact dezelfde profielen staan welke ook op xcontacten staan.Proef op de som genomen bij eerstgenoemde site, en jawel..men wenst alleen via de site te communiceren.

Review: Sf is een erg leuke site..

Zo, Jeanine...smaakverandering ondergaan? Van mannelijk Roomijs naar Vrouwelijk ijs?

Review: Positieve reviews

@Johan: Vrouwen krijgen op datingsites veel meer reacties dan die van jou alleen.Wanneer jij denkt een (leuk) contact te hebben met een vrouw op een datingsite, en je zou dit graag willen " vergroten" ,om het maar zo te zeggen, dat je haar beter zou willen leren kennen, blijft ze reacties krijgen...Maar, veel vrouwen zeggen dit natuurlijk niet tegen je.Hetgeen wat je zegt, dan kan het zo zijn, dat er iemand andere contact met haar heeft gezocht ( of andesom, kan ook nog natuurlijk) die meer aan haar ideaalbeeld ( ze willen allemaal een Di Caprio of andere hotboy met wie ze kunnen aankomen bij hun vriendinnen; hoe de desbetreffende persoon van binnen is, daar willen ze niet naar kijken; enkel uiterlijk telt) voldoet, dan wordt het huidige contact met jou als " vervelend" gezien, en dan wil ze van je af..Dan is plotseling het contact verbreken, je blokkeren, etc. het meest makkelijke, maar asociale manier om dit te doen.Laatstgenoemde is tekenend voor de mentaliteit die veel mensen van tegenwoordig hebben.

Review: Bij met deze site

Carlijn, Michel, Marcel...en nog steeds niet denken dat het niet opvalt dat het van dezelfde persoon afkomt, deze ophemelarij van deze fakesite?

Review: Niet op badoo gaan, foto's worden hier makkelijk afgesleept of op een mobiel opgeslagen,

Ik was gisteren bij een kennis die actief is op Badoo.Daar hij niet echt super bekend is met dit soort sites ( foto's plaatsen, etc), probeerde ik hem te helpen ( ondanks dat ik nooit eerder deze site had bezocht).
Je moest minimaal 3 foto's plaatsen om anderen te kunnen bekijken.2 zeer recente foto's (afgelopen zaterdag gemaakt) ingestuurd en deze werden geodgekeurd.Plaats je een 3e foto, een volslagen gewone, normale foto waar hij doodgewoon op staat, krijg je meteen een melding dat je ( m.b.t. deze 3e foto) " 1e waarschuwing. Je hebt de regels overtreden, bij een volgende keer wordt je profiel verwijderd."
Dan breekt toch echt je klomp zeg!
Ondanks dit totale onbegrip een andere (3e) foto ingezonden; deze werd wel goedbevonden.
Krijgt hij meldingen van " die en die heeft je foto beoordeeld" ...Dan wil je wel kijken hoe dat was.." beoordeel minimaal 6 ( meen ik) personen, zodat je kan zien wat je beoordeling was.." Nu heeft hij daarna wel 40 personen beoordeeld, maar hij blijft die melding maar krijgen om te zien wat zijn beoordeling was van dames die hem beoordeeld hadden.Werkt lekker duidelijk zo.

Review: De aanhouder wint !

Hoeveel namen en leeftijden heb je nog tot je beschikking , " Pedro" ? Volgende bericht weer een andere naam, geslacht en leeftijd?

Review: Nog nooit zo'n site meegemaakt!

Marianne van 51, Arjan van 34, Frank van 24 jaar..Welke naam komt er volgende keer weer uit de hoge hoed om deze faketroep de hemel in te prijzen?

Review: Leuke datingsite

Zo, "Arjan", een leeftijdsveroudering en tegelijk een geslachtsverandering ondergaan om deze troep de hemel in te prijzen? Het valt wel op he, elke keer een andere naam, leeftijd en geslacht kiezen.

Review: geld

Hoe komen ze dan aan je banknummer als je nooit geabboneerd bent geweest?

Review: Zielig..

Heel herkenbaar.In een heel ver verleden ben ik ook eens even lid geweest van deze ( naar later bleek) parasietensite.Ik was met iemand (prive) aan het praten, en vertelde dat ik daarvoor eens lid was geweest van RP.Dan zou je denken ;" NIets aan de hand , toch?" ..Het tegendeel is waar.Plotseling werd de verbinding met deze charlatansite verbroken, mn profiel was ineens weg, en ik had een ip-ban.Heb ik mensen iets verkeerd gezegd? Enkel in een 1 op 1 gesprek met iemand dat ik lid was geweest van RP.En dan kan je gewoon dus nagaan, dat die farizeeërs van dating2000 gewoon met je persoonlijke teksten zitten mee te lezen.Aan het gas met deze kakkerlakken van dating2000

Review: Dating 2000 Prima Datingsite

Verklaar mij dan maar eens wat je bedoeld met "minder goede bedoelingen."
Wanneer je in een 1 op 1 chat met iemand zegt dat je in het verleden eens lid bent geweest van een andere site? Dat is dus in jouw optiek een "minder goede bedoeling"? Want dat is dus ook volgens jou een reden dat zo'n parasiet die de club beheert, er terecht af mag gooien?
En bovendien, ze lezen dus gewoon mee met privegesprekken die je dan hebt met anderen? Dat is dus blijkbaar gewoon? Dating2000 is gewoon een ordinaire klotesite, en die lieden die daar meelezen ( de zgn. webmasters) moeten ze gewoon standrechtelijk executeren.

Review: ondanks de slechte reviews werkt het voor mij

Natuurlijk, Ferdi.Onder welke naam met welke leeftijd kom je komende dagen je eigen faketroep weer promoten?

Review: Fata Morgana Flirts

En je hebt er wel goed opgelet dat ze niet zomaar weer geld van je rekening afgehaald hebben, nadat je abbonement was afgelopen?

Review: geen reactie

Beste Tjalling,

Welkom in de wereld van internetdating.Het trieste feit dat vrouwen het vertikken om te reageren, komt omdat ze veel meer reacties dan die van jou alleen krijgen.
99,9% van hen wanen zich als de prinses op de troon; m.a.w. ze wensen dan ook een bijpassend iemand..Dit houdt in, dat gewoon niemand goed genoeg is, want de gedachte " Ach, waarom zal ik op hem reageren als er toch nog meer reacties komen, waarbij mn fotomodel er misschien dan wel bij zit" is een standaard gegeven.
En zo merk je dus, hoe netjes jouw profiel ook geschreven is, hoe serieus en vriendelijk jouw mail naar de dame toe geschreven is: Je hoort er toch nooit wat van, omdat Jan Burgerlul geen kans maakt bij de veelal hooghartige dames ( en die dan zelf ook niet echt moeders mooiste zijn, maar een air denken te kunnen hebben van heb ik jou daar).

Deze gang van zaken speelt niet alleen bij Lexa, Reltieplanet, maar bij elke site.
Als je "geluk" heb, maak je het mee dat er 0,1 % van de dames terugmailt, maar na 2x hebben ze er vaak geen zin meer in..

Review: Ik kan niet op de site van Lexa...!!

Misschien is het een idee, maar zou het ook aan een instelling van jouw computer kunnen liggen? flash, java, etc..kennis had ook zoiets vergeijkbaars, namelijk..

Review: wel OK

Ah, daar hebben we weer iemand die zijn eigen zwendeltje probeert te promoten en van naam ( hè, en ook ineens van geslacht veranderd is?)..

x contacten: heet men "jeroen"
Sexadvertenties: "mart" ( 38 jaar)
Ouderensexclub : "Rita" ( 52 jaar)
"Sil & Do" ( 51 jaar)
"Pim Bock" ( 57 jaar).

En allemaal zijn "ze" lovend over hun sites...

Review: Lidmaatschap opzeggen is hindernisbaan!

De kans dat je iemand in real life tegenkomt is vele malen groter dan op sites als Lexa, RP, of andere "Snelgeldverdiensites."
En waarom: het is allemaal massaal; waneer je betaald lid bent ben je een van de velen,antwoord krijgen op je nette, vriendelijke mail krijg je toch niet...Want de dames zoeken allemaal naar het onmogelijke, en waarom zouden ze op jou reageren als ze ( er vanuitgaande) dat ze veel meer reacties krijgen waar wel hun hunk ( want ja, uiterlijk is wat telt he), tussen zit...

Review: Gaat niet lukken

Ook ik was hier lid van geweest, meerdere keren zelfs.Ik kan mij helemaal vinden in de tekst van John, want zo is het wel.Vrouwen kunnen lekker plaatjes kijken, afwachten, want ze krijgen toch veel meer reacties dan alleen die van jou.Dat is niet alleen bij Knuz zo, zo gaat het bij elke site.En bij die chat van Knuz, daar komen al tijden dezelfde kliek vrouwen, die er alleen maar zijn om een dagelijks gesprek met elkaar aan te gaan.Een serieuze date wensen ze niet.

Review: Ben echt beledigd

Een hele herkenbare gang van zaken daar bij die kansloze flutsite, waar die administrators van een dusdanig triest niveau zijn dat ze je plotsklaps, zomaar ineens van de site verwijderen en je een ip ban geven.
Ik had op een privechat met een vrouw eens gezegd dat ik in het verleden eens lid was geweest van Relatieplanet en Iwannadate.
Een volslagen onschuldig iets.
En wat denk je? Ik kreeg meteen een ip ban en mn profiel was gewist..Dit soort figuren die zo'n site als "Dating2000" beheren, moeten ze laten wegrotten in een diepe kerker 5000 m onder de grond.