Reviews van deze auteur

Niet laten intimideren!

Review over Parship

Tja,ook ik was erin getrapt.Na een klein uurtje had ik het al gezien.
De parship-test is een aanfluiting.En de profiel foto,s zijn onzichtbaar gemaakt.(Lekker handig op een datingsite).Verder is de site ook nog eens ontzettend traaaag.
Dus meteen mijn profiel gewist en parship een mailtje gestuurd met de mededeling dat ik m,n automatische verlenging stop zet.
Ik kreeg vervolgens een mailtje van parship waarin ze lieten weten dat mijn ze mijn profiel hadden verwijderd.Maar over de automatische verlenging geen woord.
(Wel kreeg ik reacties van Gay-parship.:@Terwijl ik toch echt hetero ben.En ook bij parship als zodanig bekend was.
Parship had hier geen verklaring voor,toen ik ze per mail om een reactie daarop vroeg.
Toen nog maar eens een mail gestuurd.Hierin liet ik ze weten ik geen lid meer van parship wenste te zijn.En dat ik bij automatische verlenging hoe dan ook NIET zou betalen.
Vervolgens kreeg ik weer een soortgelijke reactie.Parship liet weten dat mijn profiel was verwijderd.Maar over de automatische verlenging wederom geen woord.
Dus toen maar een ouderwetse brief naar parship gestuurd.Met de mededeling dat ik geen lid meer wenste te zijn van parship.En dat bij een automatische verlenging van hun kant ik het geld meteen zal laten storneren.
Ik kreeg daarop een email met de mededeling dat m,n lidmaatschap was stopgezet.En dat ook m,n automatische verlenging stop was gezet.
Natuurlijk heb ik deze mail goed opgeslagen en uit geprint.(typing)

Sterke punten
Welke sterke punten?

Zwakke punten
Dat ze nog online zijn.

reacties:

Review: Veel asielzoekers en vieze oude mannetjes

In de leeftijdscategorie van pakweg 18-48 is het bestand mannen veel hoger dan die van vrouwen.(3 a 4 keer zou zomaar eens kunnen kloppen). En dat is zo'n beetje alle datingsites het geval. Lexa een overschot aan vrouwen? Ga ergens anders fantaseren.

Review: E-Matching? Niet aan beginnen!

Lies heeft wel heel erg hoog in haar bol. Hoogopgeleid is allemaal leuk en aardig. Maar waarom gaat dat zo vaak hand in hand met snobisme?

Review: Parship is zelf niet zo kritisch

Loop je nu niet een beetje veel naast je schoenen Julia?

Review: Bedankt voor de reviews..

fd Gebruik volgende keer hoofdletters aan het begin van van de zinnen. Dat maakt het een stuk leesbaarder.

Review: Top site!

Een positieve review over parship?Dat moet wel nep zijn.Dit riekt naar parship propaganda.....

Review: ook mannen maken misbruik van hoogopgeleide vrouwen die hun zaakjes goed op orde hebben

Hoogopgeleid staat blijkbaar niet gelijk aan slim.

Review: betalen en balen.

Inderdaad.Als het doel"Mensen bij elkaar brengen"zou zijn,dan zouden ze daar ook werk van maken.Maar als ze dat echt zouden doen,dan zouden ze in een klap 2 betalende klanten kwijt raken.Het echte doel is dan ook om mensen in de waan te laten dat ze een partner voor ze zoeken.Ze vervolgens zo lang mogelijk laten betalen en dan als laatste truukje het opzeggen zo lastig mogelijk te maken.

Review: badoo

Echt schrijf je met ch en niet met een g Berrie.Namen en zinnen beginnen met een hoofdletter.Die zinnen eindigen dan met een .

Review: Parship > Kat in een zak kopen...?!

Lid worden is zo gepiept.Maar van Parship afkomen is minder gemakkelijk.En ook als betaald lid kun je niet foto,s van anderen bekijken zonder contact.Ik weet ook dat het innerlijk belangrijk is.Maar eerlijk is eerlijk.Het zou een hoop teleurstellingen voorkomen als je van begin af aan gewoon foto,s kan bekijken.

Review: Parship > Kat in een zak kopen...?!

Trap er niet in Herman.Lees de voorgaande reviews eerst.(De meesten van de 149 reviews zijn zeer negatief.En dat is niet voor niets zo.Het zijn reviews van mensen die er wel zijn in getrapt.)

Review: SUCCES

Totaal niet geloofwaardig dit review.Dit lijkt eerder op een nep review van een parship medewerker. F.S......Fake Succes?

Review: oplichtersbende

Ik zie dat ze ondanks hun beloftes nog steeds niet veranderd zijn.Ik heb bijna 2 jaar geleden ook veel moeite moeten doen om van ze af te komen.Ik ben trouwens benieuwd of Parship nu wederom een reactie onder je review zullen plaatsen.Tegenwoordig lezen me namelijk mee hier.En dan plaatsen ze een bericht onder een negatief review om je te kunnen contacteren.(Tja,dan kan het ineens wel.)En soms verschijnen er ook een paar zeer positieve reviews.(Van parship personeel?)

Review: Hoofdprijs voor mijn hoofdprijs

Mag ik een teiltje?

Review: succes

Hoe lang werk je al voor parship?

Review: Parship the beste of the worse

Denk ik ook Marie.Parship will zichzelf blijkbaar een beter imago bezorgen door fictieve positieve reviews te plaatsen.

Review: Parship werkt

Dit klinkt verdacht veel naar een revieuw van een Parship medewerker.Ik heb wel degelijk gebruik gemaakt van de site.En ook de meeste overige gebruikers.Aangezien ik vele klachten herken.Trage site,geen foto,s,nep psychologische test,en zeer veel moeite moeten doen om je uit te schrijven bij de site.Leugens over het aantal leden.(Dat echt een stuk minder blijkt te zijn dan parship zelf aangeeft.)En dan is er ook nog de ongevraagde automatische verlenging.Lees ook eens de klachten op de Tros Radar site over Parship.

Review: Niet laten intimideren!

Bedankt voor de tip Linda.
Zal ik zeker doen.
Nee ze vroegen me niet om mijn id nummer.(Dat zou ik ze ook niet hebben gegeven.)
En je hebt gelijk.Ik heb ook totaal geen behoefte meer aan welke datingsite dan ook.
Ik heb m,n lesje wel geleerd.En inderdaad.Even Googlelen is beter dan genezen!
Ach,men zegt wel eens.Als ervaringen waard waren wat ze gekost hebben.Dan waren we allemaal millionair.
Bedankt voor je reactie.