Reviews van deze auteur

positief

Review over Sexjobs.nl

Het enigste is, dat ik veel kijkers krijg, en af en toe een reactie.
en mocht ik soms een tekst hebben neergezet, die de directie afkeurd,
dan krijg ik de kans deze te verbeteren en wordt de blokkade opgeheven.

positief

Review over Sexjobs.nl

ben al jaren aan het adverteren, en natuurlijk zitten er mensen tussen waarvan ik denk, waarom plaats je een advertentie als je toch niet reageerd op een reactie. Maar verder krijg ik veel kijkers.

Sterke punten
Dat, als je wat foute bewoordingen of foto's plaatst, wat tegen de regels is, dat je ruim de kans krijgt dit naar eigen fantasie te veranderen.

Zwakke punten
weet ik neit

positief

Review over Sexjobs.nl

Ik heb in de loop der jaren, toch leuke ontmoetingen gehad en gehouden. Zowel gewoon contact als bi contact. Het enigste nadeel is het omhoogplaatsen, dat heeft mij al een vermogen gekost. En toch worden mijn beiden advertenties goed bezocht. Alles bij elkaar is sexjobs de enigste advertentie date site, waar ik mij prettig bij voel.

Sterke punten
Zijn eerlijk, word je geblokkeerd, dan heb je even de tijd jouw advertentie aan te passen, ipv, verwijderd te worden zoals bij andere sites. Ik ben content en tevreden met sexjobs.

Zwakke punten
Ken ik niet, nooit tegen gekomen.

reacties:

Review: Helaas veel fake

en als ik een voorbeeld foto plaats die ik na lang zoeken op internet heb gevonden, waar mijn adv. overgaat, wordt ik gelijk verwijderd met de woorden, dit is tegen onze bla bla bla, een fot van onherkenbare mensen, en dan moet ik maar verder zoeken naar een soort gelijke tekening, dat neem ik de directie behoorlijk kwalijk, maar wat je aan credits hebt gëinvesteerd daar hoor je hen niet over.

Review: Veel advertenties zijn nep

jammer, want het gaat ten koste van ons, die het wel menen, en eerlijk adverteren.
Ik heb er maar zat gehad die mijn adv. misbruikte en wat is daar leuk aam, ik hoop dat die mensen een hetzelfde ervaren, kijken of het nog leuk is

Review: positief

Ben momenteel bezig, om constant de tekst van de advertenties te veranderen, om toch maar iets of wat indruk te maken, en hopen dat men mijn advertentie serieus neemt, dat ik zo graag datgene wil, waar ik al jaren voor aan het adverteren ben, en niet tot die Fakers behoor, maar op een eerlijke manier mijn stem laat horen, en enkel en alleen bejaarde echtparen wil benaderen, dat past beter bij mijn leeftijd. Ik hoop echt dat ik contact kan leggen, omdat dit een groep is waar ik erg naar hunker, en de vriendschapsband ook heviger is. En nu maar afwachten.