positief

Ik heb in de loop der jaren, toch leuke ontmoetingen gehad en gehouden. Zowel gewoon contact als bi contact. Het enigste nadeel is het omhoogplaatsen, dat heeft mij al een vermogen gekost. En toch worden mijn beiden advertenties goed bezocht. Alles bij elkaar is sexjobs de enigste advertentie date site, waar ik mij prettig bij voel.

Sterke punten
Zijn eerlijk, word je geblokkeerd, dan heb je even de tijd jouw advertentie aan te passen, ipv, verwijderd te worden zoals bij andere sites. Ik ben content en tevreden met sexjobs.

Zwakke punten
Ken ik niet, nooit tegen gekomen.

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

1 reactie

Ben momenteel bezig, om constant de tekst van de advertenties te veranderen, om toch maar iets of wat indruk te maken, en hopen dat men mijn advertentie serieus neemt, dat ik zo graag datgene wil, waar ik al jaren voor aan het adverteren ben, en niet tot die Fakers behoor, maar op een eerlijke manier mijn stem laat horen, en enkel en alleen bejaarde echtparen wil benaderen, dat past beter bij mijn leeftijd. Ik hoop echt dat ik contact kan leggen, omdat dit een groep is waar ik erg naar hunker, en de vriendschapsband ook heviger is. En nu maar afwachten.

Bezoek Sexjobs.nl Reviews over Sexjobs.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Sexjobs.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden