Reviews van deze auteur

Onterecht ban geven

Flirtmee is een chatsite die verpest wordt door eigenaar Lemmy. Je krijgt zomaar een BAN als je met iemand prive aan het chatten bent. Waarom lezen ze privé? Dat is toch niet op scroll. Ik tikte helemaal niet over een persoon of over drugs, en ineens ban omdat we het over evenflirten hadden in prive chat. Ik tikte dat het daar steeds drukker wordt. Zielig mannetje die Lemmy

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Privé chat lezen en dan bannen om niks. Zelfs geen reden geven voor de ban

Twoface

Twoface is een chatter en een verslaafde, hij doet alsof hij een grote jongen is. Daadwerkelijk woont hij op een kamertje en zit daar de hele dag te gamen. TwoFace wilt grote mannen slaan en de beste man is maar 1m65 het is gewoon een kleuter. Op een dag krijgt hij klappen en dit verdient hij. En hij samen met zijn vrouw wonen op flirtmee en Prinny zijn vrouw, woont met een kind bij haar mama. Dan hebben ze het gemaakt!!!

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Verslaafde chatters die door Lemmy de eigenaar gesteund worden

Admins lezen prive en zijn kansloos

Als je PRIVÉ iemand schrijft en het is iets wat lemmy de eigenaar niet kan hebben, krijg je een ban. Privé is privé maar niet op flirtmee. Je krijgt ook geen uitleg van lemmy de nazi want dat is het. Heeft geen ballen te melden waarom de ban. Lemmy lik mijn ballen.

Sterke punten
Niks door eigenaar lemmy

Zwakke punten
Admin lemmy