Reviews van deze auteur

fakesite dus gewoon gezegd oplichting

Review over Flirtzone

Deze site is zo fake als het maar kan...men is uit op je credits....pure oplichting dus ! Geloof je nou echt al die verhalen van de dames...! Hou je geld in je zakken...gewoon voor de gek houderij..... !

Sterke punten
Ze zijn goed op mensen voor de gek te houden..

Zwakke punten
Is gewoon een oplichters praktijk website

reacties:

Review: fakesite dus gewoon gezegd oplichting

Kleine lettertjes ! Waarom niet in grote letters...als ik voor fictief profielen moet betalen .dan ga ik wel ergens mij geld in de sloot gooien..Dit slaat nergens op en is gewoon voor de gek houderij...succes net uw website en schrijf aub in grote letters dat de profielen nep profielen zijn met het doel de goed gelovig andre te neppen. Wees eerlijker.

Review: fakesite dus gewoon gezegd oplichting

100% zakken klopperij omdat deze website dit niet vermeld per profiel dus zeer zeker een vorm van oplichterij.

Review: fakesite dus gewoon gezegd oplichting

Ik zal zeer zeker melden maken bij de AMC Michael!Vergeet niet dat eerlijkheid het langste duurt en door mannen op geilen door een fake operator kan echt niet door de beugel en is een vorm van pure diefstal, misleiding , schaam je ! oneerlijke activiteit !

Review: fakesite dus gewoon gezegd oplichting

Ik ga aangifte van oplichting doen..want dat is het zeer zeker ! Geld terug aan gedupeerde, aan alle slachtoffers Mr.Michael...! Willens en Wetens de boel naaien....Desnoods stap ik naar de rechter, heb immers foto's en een video gemaakt van de profielen zonder de vermeldingen.