Flirtzone Review - fakesite dus gewoon gezegd oplichting

Flirtzone - fakesite dus gewoon gezegd oplichting

12

Review:
Deze site is zo fake als het maar kan...men is uit op je credits....pure oplichting dus ! Geloof je nou echt al die verhalen van de dames...! Hou je geld in je zakken...gewoon voor de gek houderij..... !

Sterke punten:
Ze zijn goed op mensen voor de gek te houden..

Zwakke punten:
Is gewoon een oplichters praktijk website

robin beveelt Flirtzone NIET aan bij vrienden/bekenden

12 Reacties

Datum: 5 juli 2020 - 10:26

Geschreven door: Dirk

In hele kleine leters wordt je gewaarschuwd dat de website gebruik maakt van fictieve profielen.

Datum: 5 juli 2020 - 19:17

Geschreven door: Michael

Ik keek even en kreeg gelijk een belangrijke mededeling in beeld. Het is wat lang, dus ik laat alleen het relevante deel staan.

Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken.
ii) Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat louter fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.

Lijkt me helder en geen oplichting

Datum: 5 juli 2020 - 19:26

Geschreven door: robin

Kleine lettertjes ! Waarom niet in grote letters...als ik voor fictief profielen moet betalen .dan ga ik wel ergens mij geld in de sloot gooien..Dit slaat nergens op en is gewoon voor de gek houderij...succes net uw website en schrijf aub in grote letters dat de profielen nep profielen zijn met het doel de goed gelovig andre te neppen. Wees eerlijker.

Datum: 5 juli 2020 - 20:06

Geschreven door: Dirk

De ACM eist dat bij elke profiel duidelijk vermeld wordt of het echt is of nep. Alleen vermelden in de algemene voorwaarden dat er gebruik gemaakt wordt van fictieve profielen is niet voldoende.

Datum: 5 juli 2020 - 20:15

Geschreven door: robin

100% zakken klopperij omdat deze website dit niet vermeld per profiel dus zeer zeker een vorm van oplichterij.

Datum: 5 juli 2020 - 22:12

Geschreven door: Michael

@Dirk, ik zoek me suf, maar kan het niet vinden. De ACM eist voor zover ik kan vinden dat sites duidelijk vermelden dat ze met nep-profielen werken, maar ik zie nergens dat ze zoiets per profiel moeten melden. Heb je een link naar deze info?

Datum: 6 juli 2020 - 13:37

Geschreven door: Dirk

Een link plaatsen is niet mogelijk ivm spam

Zie nieuwsbericht ACM met als titel:

Datingwebsites moeten stoppen met misleiden met nepprofielen
Datum 14-02-2020

citaat 1e alinea

Als het gaat om een nepprofiel moet dit duidelijk vermeld worden. Als er een mogelijkheid is om te chatten, dan moet het duidelijk zijn of de consument chat met de echte persoon die in het profiel beschreven staat of met een zogenaamde ‘chatoperator’ met een nepprofiel.

Datum: 6 juli 2020 - 15:06

Geschreven door: Michael

Dank je Dirk. Ik had dat gelezen en daar staat idd dat nep gemeld moet worden, maar niet dat echt ook gemeld moet worden.
Als een site met alleen maar nep werkt, dan volstaat het denk ik dat eenmalig te melden, en ook het nog in de algemene woorden te hebben, want dat zie ik bij deze site en die worden extra in de gaten gehouden door de ACM

Datum: 6 juli 2020 - 15:55

Geschreven door: robin

Ik zal zeer zeker melden maken bij de AMC Michael!Vergeet niet dat eerlijkheid het langste duurt en door mannen op geilen door een fake operator kan echt niet door de beugel en is een vorm van pure diefstal, misleiding , schaam je ! oneerlijke activiteit !

Datum: 6 juli 2020 - 16:18

Geschreven door: Dirk

Volgens mij moet bij elke nepprofiel vermeld staan dat het nep is, ook al zijn het alleen maar nepprofielen.

Datum: 6 juli 2020 - 16:31

Geschreven door: robin

Ik ga aangifte van oplichting doen..want dat is het zeer zeker ! Geld terug aan gedupeerde, aan alle slachtoffers Mr.Michael...! Willens en Wetens de boel naaien....Desnoods stap ik naar de rechter, heb immers foto's en een video gemaakt van de profielen zonder de vermeldingen.

Datum: 9 juli 2020 - 15:44

Geschreven door: Michael

@Robin. Ik hoop van harte dat het je gaat lukken. Leuk als je dat laat weten.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review