Reviews van deze auteur

Vertrouw flirt.com niet

Review over Flirt.com

Ook ik ben nu genaaid, ik heb het een aantal keren an gecancelled en ervoor gebeld dat ik het wou laten stoppen, paar dagen daarna hebben ze als nig het van me rekening nummer afgeschreven, toen dacht ik van ik blokkeer de rekeningnummer, heb ik het terug gekregen, en nu wordt ik bedreigd dat de lokale politie en/of deurwaarder wordt gestuurd en dat ze me ip tracen. Ik weet momenteel geen oplossing ervoor, weten jullie hoe ik dit moet aanpakken toevallig?

Sterke punten
Geen, je wordt kei hard genaaid

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Vertrouw flirt.com niet

Heb nog geen klacht ingediend bij ACM, heb al wel me geld terug gekregen, want deze heb ik terug geboekt, nu beweert één of andere duitse bank Novalnet AG dat ik een openstaande bedrag van 35.70 heb met 6 euro "Rücklastschriftskosten" dus totaal 41.70 nooit heb ik me aangemeld bij deze bank, en ze dreigen dat ik moet betalen anders sturen ze een deurwaarder of gaan gebruik maken van straffelijke rechte, ik vertrouw ze niet en heb ook nog niks betaald, wou wel een klacht indienen bij ACM maar ze vragen bij het stukje ”ACM kan alleen Nederlandse spam aanpakken. Waarom denkt u dat het bericht uit Nederland afkomstig is? Selecteer de criteria waaraan het bericht volgens u voldoet (één of meerdere antwoorden mogelijk)." Er zijn 3 antwoorden: 1) Het bericht is in het Nederlands gesteld.
2) Het bericht verwijst naar een Nederlands bedrijf of Nederlandse organisatie.
3) Het bericht is verstuurd door een Nederlandse partij. Maar geen keuze dat het van het buitenland komt, wat wel zo is, geen idee wat welke ik moet kiezen, wat moet ik doen bij deze incassobureau of wat het ook is, gewoon negerenen niet betalen? Want ik lees van andere reviews dat als ze mailen vaak geen reactie krijgen van deze bank/incasso bureau, ben ook niet verplan om te betalen, want de dating site benaughty en flirt zijn oplichters en hebben zomaar een auto betaling gemaakt. En ben niet verplan te betalen maar wil ook niet dat deze duitse bank echt iets inschakeld waardoor ik straks een hoge boeten moet gaan betalen.

Review: 100% Oplichters

Ook ik ben nu genaaid, ik heb het een aantal keren an gecancelled en ervoor gebeld dat ik het wou laten stoppen, paar dagen daarna hebben ze als nig het van me rekening nummer afgeschreven, toen dacht ik van ik blokkeer de rekeningnummer, het ik het terug gekregen, en nu wordt ik bedreigd dat de lokale politie en/of deurwaarder wordt gestuurd en dat ze me ip tracen. Ik weet momenteel geen oplossing ervoor, weten jullie hoe ik doet moet aanpakken toevallig?

Review: Oplichtersbende

Ik heb ook hier last van, van een bank novalnet ag moet ik idd een openstaande bedrag betalen, heb het nog niet gedaan, weet iemand of Novalnet ag ook oplichters zijn of moet ik dan contact met ze opnemen?

Review: Oplichtersbende

Hallo!
Ik heb onlangs een mail gekregen van call2collect, een incasso vanuit Amsterdam, maar geen naam en ze willen dat ik ga inloggen op een account dat hun me hebben gegeven, ik vertrouw dit niet, heeft iemand ook een mail ontvangen onlangs van hun? Ze willen nu ineens dat ik 219 euro ga betalen