Oplichtersbende

Oplichtersbende

Via zoekmachine naar een chatsite gezocht.Kwam deze tegen,en dacht even proberen.Om te kunnen chatten moest je lid worden en een klein bedrag betalen.Ik denk,even proberen.Na twee dagen had ik al genoeg gezien,is nog erger dan zo`n site waar je credits moet kopen.Meteen weer opgezegd.Wat schetst mijn verbazing!!!!enige tijd later werd er geld van mijn bankrekening gehaald.Teruggeboekt en kreeg toen een aanmaning om toch te betalen met zelfs 7 euro extra als incassokosten.Dit is pure oplichterij.Heb ze meegedeeld dat ik er niet over pieker om hun geld te geven,heb sindsdien nog niets gehoord,en adviceer eenieder om nooit of te nimmer naar deze site te gaan.

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Alles nep en een grote zwendel en oplichterij.

Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

123 reacties


Er is 1 sterke punt.
De maker van de website heeft een rijke seksfantasie.
Helaas blijft het bij fantasie.

hoe heb je dat meegedeeld. Kan nergens contactadres vinden!

Hoe heb je het opgezegd?
8 mei word de volgende afgeschreven maar kan niks vinden bij me incasso's op de abn app. Wat nu?

Hallo,

Hoe heb je dit gedaan??
Het geld terug geboekt?
En hoe heb je ze dat meegedeeld?

Gr.

Ga naar je bank. Die kunnen je helpen. Via hun incassobureau Novalnet kreeg ik idd een aanmaning. Heb ze een bericht gestuurd dat ik niet betaal en verteld aangifte te gaan doen tegen benaughty.com.

En al reactie terug?
Ik heb indd de incasso geblokkeerd en heb ook een e-mail gehad van hun en daar heb ik nket op gereageerd.

Mijn vorig antw werd geweigerd omdat er geen links in mogen staan.Maar kijk eens goed op de site van benaugthy,dan kom je vanzelf contactadres tegen.Maar zij reageren niet!!! Bij de incasso kun je een antw mail sturen.Is mij bij Novanet en BWM beide gelukt.Maar die doen ook of hun neus bloedt.Word nu gedreigd met een nl incasso bureau en deurwaarder.Ik wacht wel af.

Aha oke, ik heb indd wel een mail gehad, over dat ze geen geld van me reking konden halen ofso, en daar heb ik niet op gereageerd. Verder nog steeds niks gehoord ervan

Jaa ik heb ook berichten gestuurd en kreeg een reactie terug dat de betaking was geannuleerd maar dat ik dan wel nog het open staande bedrag moest betalen en dan was het klaar rn daar heb ik op gereageerd dus wacht nog even af

Ik heb een bedrag bij aanmelden betaald,en weer binnen een week afgemeld.Dus hoezo openstaand bedrag?? Een maand later hebben ze automatisch incasso gedaan die ik direct heb geannuleerd.Dat opnstaand bedrag klopt dus voor geen kant.

Ik heb me dus later dan afgemeld omdat et niet lukte, maar nu hebben ze me abbonememt geannuleerd en moest alleen nog betalen voor die 2e maand zeg maar.

Heb ook nog auto ongeluk gehad tussen door dus ben der even niet mee bezig geweest vandaar.

Hallo,

Ook ik heb hetzelfde mee gemaakt.
Ik heb me afgemeld via de site en gebeld naar een nummer van Hongkong. Ik zie nu dat er morgen weer geld wordt afgeschreven. Ik heb dit geblokkeerd, dus dat zal niet oveegemaakt gaan worden. Na alle dreigingen van deurwaarders bij jullie is ook daadwerkelijk iemand geweest?

Hebben jullie inmiddels nog andere tips om ervanaf te komen?

Graag hoor ik van jullie.

Hallo Roy.Er is tot op heden niemand geweest en nadat ik een maand of drie niet op hun berichten reageerde ook niets meer gekregen. Wel krijg je naderhand ontelbare mails van evenzovele datingssite`s. Zal wel zijn om te pesten.Groet Fred

Hallo Fred,

Dankjewel voor je reactie! Dan betaal ik ook niets en wacht ik af!

Moet je echt dat nummer bellen als je je lidmaatschap op wil zeggen? Ze doen er waarschijnlijk toch alles aan om het onmogelijk te maken. Als ze geen concequenties verbinden aan het blokkeren van de incasso's is dat toch een prima oplossing of zie ik dat fout?

Hallo Ruben
Gewoon nergens op reageren,dan houd het vanzelf op.Dat nr bellen haalt niets uit want je krijgt een engelssprekend iemand die iets verteld waar geen touw aan vast te knopen is.Heb nu van augustus 2019 niets meer gehad.Word nu wel doodgegooid met zgn contactadv,maar daar is verwijderde items goed voor.

Dan zal ik dat maar doen. Dankjewel voor je hulp

Ik heb ook hier last van, van een bank novalnet ag moet ik idd een openstaande bedrag betalen, heb het nog niet gedaan, weet iemand of Novalnet ag ook oplichters zijn of moet ik dan contact met ze opnemen?

zijn ook oplichters,je krijgt waarschijnlijk in de toekomst ook nog mail van DWM,ook oplichters.
Heb op een gegeven moment nergens meer op gereageerd en sedert augustus niks meer gehad.
Is gewoon bangmakerij en als je betaald hebben ze dat ook binnen.

Hoe heb je hun iban geblokkeerd? en heb je nog iets van hun gehoord want ik heb de zelfde problemen

Gewoon de incasso bij je bank blokkeren,en verder nergens op reageren. Het houd vanzelf een keer op.Ook dat van Novanet en DWN ook gewoon negeren. Groet Fred

Ik heb de incasso van Novalnet geblokkeerd bij de bank en ben nu ook van plan om het gewoon te negeren. Bedankt Fred voor je geruststelling! Ik hoop echt dat het werkt want ze halen echt het bloed onder me nagels vandaan met hun Duitse dreig mailtjes.

Ik heb het zelfde meegemaakt. Na een eenmalige betaling zag ik dat ze de maand erop automatisch hadden afgeschreven. Ik gelijk terug geboekt en de bank de boel laten blokkeren. Ook mijn lidmaatschap opgezegd na nogal wat gedoe en daar ook gewoon bevestiging mail van gehad. Wordt er bij mij nu ook gedreigd met een nederlands incassobureau door DWM. Krijg er nogal stress van maar als ik jullie reacties lees moet ik het gewoon negeren?

Hoy Bart. Dat gebeurde bij mij ook.Net op het moment dat hier die sites aangepakt werden.Heb dus bij DWM niet gereageerd en heb nu sedert augustus 2019 geen mails meer gehad.Heeft wel van 5-01-2019 tot eind augustus geduurd die dreigementen.Daarna doodgegooid met adv van allerhande site`s in de mail.Word inmiddels ook wat
minder. Groet Fred

Hoi Fred, heb jij wel 1 maand betaald aan Novalnet AG of DMW of gewoon helemaal niets betaald. Ik heb tot nu toe niets betaald, maar Novalnet zegt dat ik contact moet opnemen met DMW en DMW zegt precies het omgekeerde. Ik word helemaal gek en wil eigenlijk niets betalen...


Bezoek BeNaughty Reviews over BeNaughty

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BeNaughty
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden