Flirt.com

Flirt – Dating Fun Guaranteed! Online Datingsite voor Lekker Flirten Heb je genoeg van gewone dating? Als je op dit moment geen zin hebt in online dating, neem daar dan geen genoegen mee. Vind duizenden leuke en flirterige singles om mee te flirten. Flirt.com is een online dating community voor ruimdenkende singles die vinden dan een online flirt veel beter is dan een relatie. Bekijk contactadvertenties, communiceer met speelse singles, deel je ervaringen en leg contact met mensen in jouw regio. Niets is leuker dan online flirten. Ontdek Meer Dating Mogelijkheden Voel jij je eenzaam en kun je nog steeds niemand vinden om je leven en liefde mee te delen? Dan wordt het hoog tijd om Flirt te proberen - de perfecte site voor singles die weten wat ze willen! 1000en intrigerende mensen staan hier klaar om jouw interesses en liefde met je te delen! Betreed spannende chatrooms en klets online met gezellige flirts die op zoek zijn naar een partner voor een datingavontuur. Chat, maak nieuwe vrienden, vind een levenspartner of ga gewoon lekker flirten zonder serieuze bedoelingen. Vind een Speciaal Iemand via onze Dating Advertenties Hier kun je meer mensen ontmoeten met allerlei verschillende wensen, voorkeuren, leeftijden en woonplaatsen, en je leven vullen met nieuwe spannende belevenissen. Kom naar deze waanzinnige plek en geniet van het gezelschap van andere spannende singles die aan jouw datingcriteria voldoen! Blader door nieuwe advertenties en kies sneller dan ooit de juiste partner! Vanaf nu zul je populair zijn bij knappe mensen die bedelen om een date met jou!Flirt.com Reviews

  Afspraak maken niet toegestaan?

  Het valt mij op, dat na vele jaren chatten op deze site de deelneemsters geen afspraken c.q.dates willen of kunnen maken. Is dit -o.g.v.de Algemene Voorwaarden-niet toegestaan?

  Fake , betaal niets !

  De grootste fake 'date'site die er is , deze sites zouden VERBODEN moeten zijn !

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Alles van a tot z

  Opzeggen flirt.com

  Voor iedereen die flirt wil opzeggen, hier het volgende: Stuur een mail naar [email protected] met je screen naam en jou email adres, en zeg dat je het per direct wilt opzeggen. Ook zet je erin dat je een bevestiging terug wilt ontvangen. Binnen 2 uren was het bij mij klaar, en is de rekening voor de volgende maand niet meer bij betalingsverkeer te zien.

  Sterke punten
  Absoluut niet

  Zwakke punten
  Alleen maar. Oplichters

  Oplichterij

  Je krijgt zogenaamd constant berichten van vrouwen, en zodra je betaald hebt helemaal niets meer. Nu hebben ze een incasso bureau ingeschakeld die mij via de mail een factuur stuurt. Ik betaal geen cent. Laat de deurwaarder maar komen zal ik hem gelijk laten zien wat voor oplichters het zijn.

  Sterke punten
  Goed in oplichten. Misbruik maken van mannen die op zoek zijn.

  Zwakke punten
  Alles is zwak daar

  Oplichters

  Ras echte oplichters nooit doen alles is fake gaat enkel om je centen die je nooit meer terug krijgt de rest is fake chatbots en fake profielen en beloftes....NIET DOEN!!

  Sterke punten
  NUL, NUL NULNUL

  Zwakke punten
  FAKE!

  Flirt.com

  weet iemand hoe ik flirt.com account kan verwijderen want ook ik ben erin getrapt en ik kan niet mijn account verwijderen omdat hij zegt dat ik mijn betalingen eerst moet annuleren dat heb ik dus gedaan dan krijg je idd een half gebrekkig engelse aan de lijn maar intussen staat de volgende incasso al klaar ook hier heb ik geen toestemming voor gegeven volgens de website in het kopje betalings geschiedenis

  tip

  maak altijd eerst een profiel aan zonder foto kreeg binnen een kwartier 8 berichten, niemand doet dat bij een anoniem profiel

  Sterke punten
  actieve bots

  Zwakke punten
  niet realistisch

  Vertrouw flirt.com niet

  Ook ik ben nu genaaid, ik heb het een aantal keren an gecancelled en ervoor gebeld dat ik het wou laten stoppen, paar dagen daarna hebben ze als nig het van me rekening nummer afgeschreven, toen dacht ik van ik blokkeer de rekeningnummer, heb ik het terug gekregen, en nu wordt ik bedreigd dat de lokale politie en/of deurwaarder wordt gestuurd en dat ze me ip tracen. Ik weet momenteel geen oplossing ervoor, weten jullie hoe ik dit moet aanpakken toevallig?

  Sterke punten
  Geen, je wordt kei hard genaaid

  Zwakke punten
  Alles

  100% Oplichters

  Beste mensen niet aan beginnen alles is nep en je zit gelijk vast aan een abonnement per maand. Voor op te zeggen sturen ze zogenaamd een mail met inlog die je niet ontvangt, dus kan je het abonnement niet beindigen .

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  M.Flirt.com WAARSCHUWING

  De eerste dag, wanneer ik een account op Flirt.com heb aangemaakt, heb ik 25,- euro betaald voor om te kunnen chatten en andere bijzaken voor 1 maand tijd. Na een paar dagen tijd ben ik achtergekomen dat het een corrupte datingsite is, waar 95% van de personen bots zijn. De reden is als volgt: elke bericht dat ik kreeg antwoordde ik en werd niet meer verder beantwoordt, elke persoon dat ik benaderde via chat negeerde mij en de bericht was nooit gelezen. Ook kreeg ik op Flirt nooit matches, wat ik ook opmerkte was online zijn van personen 24/7. Na een paar dagen tijd werd er voor 21,- euro van mijn bankrekening afgeschreven voor flirt-premium, terwijl ik nooit voor zoiets akkoord ben gegaan. Het bedrag daarvan heb ik teruggeboekt. Na 9 dagen gebruik van Flirt kreeg ik via de mail een bevestiging waarin stond: je account is verwijderd, terwijl ik de account nooit verwijderd heb. Na verwijdering van mijn account kon ik het niet meer terughalen. Niet alleen was Flirt een fake dating site, maar ook hebben ze mij de account niet voor 1 maand laten gebruiken waarvoor ik 25,- euro betaald heb. Als wraak heb ik besloten een negatieve review te schrijven. Een grote tip van mij. Begin nooit aan onbetrouwbare datingsites zoals Flirt, het zal een van de grootste fouten zijn in je leven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Fake accounts - Betalingen waarvoor je nooit akkoord bent gegaan. - Kans voor het kwijtraken van account en geld dat je investeerd hebt.

  waarschuwing

  flirt.com is de definitie van geldklopperij fake profielen, automatisch gegenereerde antwoorden. neem contact met ze op en je krijgt in het gebrekkig Engels iemand aan de lijn die je alleen maar probeert over te halen te blijven met een maand gratis account of premium pakketten zelfs nadat je je profiel tijdig hebt opgezegd krijg je per mail dringende betalingsverzoeken binnen in talen die je niet spreekt , met behulp van een tolk mail terug gestuurd, de reactie daarop was een dreig mails van incasso met verdubbelde prijs en dreiging met advocaten en deurwaarders. en dat alleen op de vraag waarom ik moet betalen als ik per mail beindiging van de account hebt ontvangen.

  Sterke punten
  1 grote nepperij

  Zwakke punten
  1 grote nepperij

  Teleurgesteld

  bij deze raad ik iedereen af om een abonnement bij flirt.com aan te schaffen. bij www.naughtydate.com staan de zelfde dames die op jou reageren maar weer moet je een abonnement pakken. reageer je bij flirt.com krijg je geen reactie terug. en zo zijn er nog meer pagina's allemaal van hetzelfde. had een 14 dagen proef abonnement voor 10 euro. wat kon ik foto's groter zien,chatten nee. heb weer 11.99 euro betaald voor chatten. erna weer 16.99 euro voor veiligheid. dan erna moet je geverifieerde lid worden via gratis nummer ik doe wat gevraagd wordt aan andere kant van de lijn een chinees type wat engels spreekt,mijn engels is niet goed,is dus ook helemaal verkeerd gegaan. kon ik na al het betalen en bellen chatten ja,reacties terug bitter bitter weinig,een leuke chat gehad,nee,nee,nee. aanbeveling gooi je geld van een flat dan zie je het nog zweven.

  Sterke punten
  geld klopperij oplichting misleidend te duur fake berichten fake flirtcast

  Zwakke punten
  fake berichten fake flirtcast promotie bericht berichten geen nederlands contact

  Nepprofielen

  Flirt.com raad ik ten zeerste af. Ze werken naar mijn mening alleen met nepprofielen. Je krijgt dagelijks van verschillende vrouwen standaard berichten. Daar reageer ik op en daarna....wordt het stil, heel stil. Slechts in 1 van de minimaal 70 door de vrouwen genitieerde gesprekken krijg ik een reactie. Ook op aanvullende emails: 0 reacties. Oftewel: pure geldklopperij

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Uitsluitend nepprofielen Geen enkele reactie op emails

Bezoek Flirt.com

Schrijf je eigen review