Reviews van deze auteur

Findmysex

Review over Find My Sex

Net zoals al die andere " pikante" sexdating sites in hetzelfde bedje ziek! Ik spreek me niet uit over nepprofielen, want die zullen er ook wel tussen zitten. Maar een heel gedoe weer om je lidmaatschap te annuleren. Dus: hou je handen er van af!

Sterke punten
Geen!!!

Zwakke punten
Alles!!!

Be naughty

Review over BeNaughty

Pure oplichters. Nepprofielen zat. Een heel gedoe om je account te annuleren. Ik ben er nog niet uit momenteel. Doe het dus niet. Wanneer wordt daar nu eens paal en perk aan gesteld door onze verschillende overheden.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Be naughty

Bedankt maar ondertussen nog een mail gekregen van een Duits incasso om een bedrag te betalen. Ik leg een klacht neer.

Review: Be naughty

Hallo René. Het is Novalnet ag. Ik denk dat ik de klacht neerleg via testaankoop België.

Review: Be naughty

Hallo René. Ok dat weet ik dan ook weer. Ik zie wel.

Review: Be naughty

Hallo René.Je moet maar eens checken hoeveel" prijzen" die al in de wacht hebben gesleept die Novalnet in Duitsland geloof ik. Ik ga tegen beiden een klacht indienen. Dit is pure oplichting en ik geef toe ik ben er ook weer ingetuind.

Review: Be naughty

Hallo Peter. Ik heb tegen beiden een klacht ingediend via testaankoop België. Ik kreeg ondertussen reactie van benaughty. Maar die vinden dat ze niks verkeerd gedaan hebben. Ze hebben ondertussen mijn lidmaatschap stopgezet maar mijn geld ben ik kwijt. Wat Novalnet betreft: ik kreeg nog geen reactie, ik weet ook niet wat hun relatie is met benaughty. Ik wacht nog even af. Ondertussen heb ik mijn lesje wel geleerd. En ik geloof ook niet méér in "die lijstjes van beste datingsites" want dit is bullshit.

Review: Be naughty

Hallo Jan. Allemaal verwarrend. Best in het oog houden en indien nodig klacht neerleggen. Mijn zaak is nog lopende.

Review: Be naughty

Ja inderdaad ook ik heb ervan geleerd. Ik richt me nog uitsluitend op eerlijke dating sites en die bestaan wel degelijk hoor.

Review: Be naughty

Ik heb dat ook gekregen maar dan wel in België. Dat was een Duits incasso als ik me niet vergis. Mss leg je beter klacht neer bij de ombudsdienst of zo??? Ach het zijn een stelletje dieven en oplichters. Dat moest allang opgedoekt zijn. Mij niet meer gezien in alk geval.