BeNaughty Review - Be naughty

BeNaughty - Be naughty

11

Review:
Pure oplichters. Nepprofielen zat. Een heel gedoe om je account te annuleren. Ik ben er nog niet uit momenteel. Doe het dus niet. Wanneer wordt daar nu eens paal en perk aan gesteld door onze verschillende overheden.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

11 Reacties

Datum: 18 november 2019 - 23:49

Geschreven door: Michel

Ik heb het zojuist geregeld! Hoe? Je "vergeet" je wachtwoord en zij sturen je een email. Op die mail reageer je! Reageer met REQUEST TO DELETE MY ACCOUNT!!! Een paar uur later krijg je de bevestiging van de opzegging in je mail. Nu ben je er vanaf en kun je eventuele afschrijvingen terug boeken!

Datum: 19 november 2019 - 10:27

Geschreven door: Patrick

Bedankt maar ondertussen nog een mail gekregen van een Duits incasso om een bedrag te betalen. Ik leg een klacht neer.

Datum: 20 november 2019 - 19:26

Geschreven door: René

Hoi Patrick, waar leg je die klacht neer? En: Is het Duitse incasso bureau toevallig DWM?

Datum: 20 november 2019 - 19:42

Geschreven door: René

Hoi Patrick, de e-mails komen eerst van Novalnet ag en daarna (wanneer je niet reageert) wordt het DWM.

Datum: 20 november 2019 - 19:45

Geschreven door: Patrick

Hallo René. Ok dat weet ik dan ook weer. Ik zie wel.

Datum: 20 november 2019 - 20:10

Geschreven door: Patrick

Hallo René. Het is Novalnet ag. Ik denk dat ik de klacht neerleg via testaankoop België.

Datum: 20 november 2019 - 20:53

Geschreven door: René

Hoi Patrick, ook ik ga morgen een klacht neerleggen bij testaankoop België, dank je. Mijn klacht richt zich vooral op BeNaughty.com die de mensen op een slinkse wijze in automatische incasso's laat zitten. Wanneer ik dit doorkreeg (helaas vrij laat) heb ik de laatste drie automatische incasso's gestorneerd. Vervolgens kreeg ik aanmaningen van Novalnet ag en nu dus DWM (incassobureau Duitsland).

Datum: 20 november 2019 - 21:39

Geschreven door: Patrick

Hallo René.Je moet maar eens checken hoeveel" prijzen" die al in de wacht hebben gesleept die Novalnet in Duitsland geloof ik. Ik ga tegen beiden een klacht indienen. Dit is pure oplichting en ik geef toe ik ben er ook weer ingetuind.

Datum: 25 november 2019 - 13:38

Geschreven door: Peter

In Germany every consumer has the right to cancel his purchase at a webshop within 14 days. ... In the case of missing or incorrectly provided information about the right of withdrawal, the right of withdrawal is extended to 12 months and 14 days after the 14-day period has expired
Ook in Duitsland heb je recht op 14 dagen bedenktijd .
Deze reactie heb ik dus na novalnet gestuurd .
In het Engels en niet in het Duits kan het wel maar ik verrek het nu .11 november er ingetuind de 19 de terug geboekt .
Ik wacht nu op reactie van hun

Datum: 25 november 2019 - 14:53

Geschreven door: Peter

Ook ik ben er ingetuind kreeg ook een email van hun novalnet. Had al betaald 24.99 en er werd nog een bedrag van 21.99 afgeschreven .
Heb ik terug geboekt .
Had het na 3 dagen al bekeken bij die site .
Grove beledigingen en dat soort dingen nee daar pas ik voor direct opgezegd een grote oplichters bende is het

Datum: 25 november 2019 - 17:28

Geschreven door: Patrick

Hallo Peter. Ik heb tegen beiden een klacht ingediend via testaankoop België. Ik kreeg ondertussen reactie van benaughty. Maar die vinden dat ze niks verkeerd gedaan hebben. Ze hebben ondertussen mijn lidmaatschap stopgezet maar mijn geld ben ik kwijt. Wat Novalnet betreft: ik kreeg nog geen reactie, ik weet ook niet wat hun relatie is met benaughty. Ik wacht nog even af. Ondertussen heb ik mijn lesje wel geleerd. En ik geloof ook niet méér in "die lijstjes van beste datingsites" want dit is bullshit.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review