BeNaughty Review - Be naughty

BeNaughty - Be naughty

29

Review:
Pure oplichters. Nepprofielen zat. Een heel gedoe om je account te annuleren. Ik ben er nog niet uit momenteel. Doe het dus niet. Wanneer wordt daar nu eens paal en perk aan gesteld door onze verschillende overheden.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Alles

29 Reacties

Datum: 18 november 2019 - 23:49

Geschreven door: Michel

Ik heb het zojuist geregeld! Hoe? Je "vergeet" je wachtwoord en zij sturen je een email. Op die mail reageer je! Reageer met REQUEST TO DELETE MY ACCOUNT!!! Een paar uur later krijg je de bevestiging van de opzegging in je mail. Nu ben je er vanaf en kun je eventuele afschrijvingen terug boeken!

Datum: 19 november 2019 - 10:27

Geschreven door: Patrick

Bedankt maar ondertussen nog een mail gekregen van een Duits incasso om een bedrag te betalen. Ik leg een klacht neer.

Datum: 20 november 2019 - 19:26

Geschreven door: René

Hoi Patrick, waar leg je die klacht neer? En: Is het Duitse incasso bureau toevallig DWM?

Datum: 20 november 2019 - 19:42

Geschreven door: René

Hoi Patrick, de e-mails komen eerst van Novalnet ag en daarna (wanneer je niet reageert) wordt het DWM.

Datum: 20 november 2019 - 19:45

Geschreven door: Patrick

Hallo René. Ok dat weet ik dan ook weer. Ik zie wel.

Datum: 20 november 2019 - 20:10

Geschreven door: Patrick

Hallo René. Het is Novalnet ag. Ik denk dat ik de klacht neerleg via testaankoop België.

Datum: 20 november 2019 - 20:53

Geschreven door: René

Hoi Patrick, ook ik ga morgen een klacht neerleggen bij testaankoop België, dank je. Mijn klacht richt zich vooral op BeNaughty.com die de mensen op een slinkse wijze in automatische incasso's laat zitten. Wanneer ik dit doorkreeg (helaas vrij laat) heb ik de laatste drie automatische incasso's gestorneerd. Vervolgens kreeg ik aanmaningen van Novalnet ag en nu dus DWM (incassobureau Duitsland).

Datum: 20 november 2019 - 21:39

Geschreven door: Patrick

Hallo René.Je moet maar eens checken hoeveel" prijzen" die al in de wacht hebben gesleept die Novalnet in Duitsland geloof ik. Ik ga tegen beiden een klacht indienen. Dit is pure oplichting en ik geef toe ik ben er ook weer ingetuind.

Datum: 25 november 2019 - 13:38

Geschreven door: Peter

In Germany every consumer has the right to cancel his purchase at a webshop within 14 days. ... In the case of missing or incorrectly provided information about the right of withdrawal, the right of withdrawal is extended to 12 months and 14 days after the 14-day period has expired
Ook in Duitsland heb je recht op 14 dagen bedenktijd .
Deze reactie heb ik dus na novalnet gestuurd .
In het Engels en niet in het Duits kan het wel maar ik verrek het nu .11 november er ingetuind de 19 de terug geboekt .
Ik wacht nu op reactie van hun

Datum: 25 november 2019 - 14:53

Geschreven door: Peter

Ook ik ben er ingetuind kreeg ook een email van hun novalnet. Had al betaald 24.99 en er werd nog een bedrag van 21.99 afgeschreven .
Heb ik terug geboekt .
Had het na 3 dagen al bekeken bij die site .
Grove beledigingen en dat soort dingen nee daar pas ik voor direct opgezegd een grote oplichters bende is het

Datum: 25 november 2019 - 17:28

Geschreven door: Patrick

Hallo Peter. Ik heb tegen beiden een klacht ingediend via testaankoop België. Ik kreeg ondertussen reactie van benaughty. Maar die vinden dat ze niks verkeerd gedaan hebben. Ze hebben ondertussen mijn lidmaatschap stopgezet maar mijn geld ben ik kwijt. Wat Novalnet betreft: ik kreeg nog geen reactie, ik weet ook niet wat hun relatie is met benaughty. Ik wacht nog even af. Ondertussen heb ik mijn lesje wel geleerd. En ik geloof ook niet méér in "die lijstjes van beste datingsites" want dit is bullshit.

Datum: 1 januari 2020 - 12:48

Geschreven door: Jan

Hoi,ik dacht dat ik ook maar een 1 malig lidmaatschap van een maand had tot gisteren zag ik ineens dat geld van mijn rekening van novanet ag 35.70 n 21.99 heb beide terug geboekt en heb gebeld vanmorgen met het 0800 nummer en heb het laten opzeggen nu krijg ik een mail van dat ze m'n abonnement het hebben opgezegd maar dat mijn lidmaatschap automatisch standaard word na de verval datum.Nu is mijn vraag ben ik er nu wel of niet vanaf of moet ik stappen gaan ondernemen.

Datum: 1 januari 2020 - 14:09

Geschreven door: Patrick

Hallo Jan. Allemaal verwarrend. Best in het oog houden en indien nodig klacht neerleggen. Mijn zaak is nog lopende.

Datum: 1 januari 2020 - 15:11

Geschreven door: Jan

Hoi Patrick nou ik heb mijn account verwijderd nu en het is bevestigd met een email en ik heb het geld wat eraf was gehaald gewoon terug geboekt morgen ga ik naar de bank en dan laat ik hun blokkeren dan kunnen ze als het goed is mij niks meer maken. Kheb gelijk geleerd hiervan en begin dr ook nooit meer aan. Ik hoop dat jij ook nog succes hebt ermee

Datum: 1 januari 2020 - 18:53

Geschreven door: Patrick

Ja inderdaad ook ik heb ervan geleerd. Ik richt me nog uitsluitend op eerlijke dating sites en die bestaan wel degelijk hoor.

Datum: 12 januari 2020 - 0:29

Geschreven door: Mitchell

Wow mannen, ik weet niet hoe blij ik ben dat ik jullie reacties lees, ik stond bijna op punt om te betalen voor een maand, en toen toch maar eerst de recensies gaan lezen. Dankjullie allen voor de headsup.ik hoop dat er meer mensen eerst zullen denken en hier even komen lezen en dan pas doen.

Datum: 15 januari 2020 - 8:48

Geschreven door: Peter

Hallo iemand nog iets gehoord van novalnet of dwm

Datum: 17 januari 2020 - 0:21

Geschreven door: Matti

Na met me domme kop een maand abbo te hebben afgesloten. Er achter gekomen mede via deze review site, dat het pure oplichting was. En idd kwam er ook toen pas achter dat ik direct aan een incasso vast zat.

Mede door bovenstaande en andere reviews besloten om voor het moment van afschrijving de boel te blokkeren. Daarnaast ook een mail gestuurd (e-mailadres via ww vergeten) met het dringende verzoek om zowel de incasso als men account te verwijderen.
Het duurde wel even voor dat ik daar reactie op kreeg. Maar sinds 2 weken geleden reactie gehad dat mijn account is verwijderd. Tussentijds, voor dat mijn acc was verwijderd, wel een mail gehad met een betalingsverzoek van novalnet ag. Maar na een boze reactie en te dreigen met gerechtelijke stappen, heb ik daar voorlopig ook nog niks weer van gehoord.

Ik houd het in de gaten, maar denk dat ik er vanaf ben.

Hoop dat dit andere mensen ook helpt.
Trap er dus niet in mensen. Zonde van de tijd.

Datum: 19 februari 2020 - 11:58

Geschreven door: Klaus

Hallo mannen, ook ik ben er in getrapt helaas. het is zonde dat er niet goed wordt aangegeven wat de voorwaarden zijn en dat je dus gelijk aan een automatische incasso vast zit.

Ik heb ondertussen mijn eerste mail gekregen van DWM. Ik zou volgens de mail al eerder een mail hebben moeten gehad om te betalen maar ik vermoed dat deze weg gegooid is, in mijn beleving als spam.

Zijn er hier ook mensen met ervaringen bij het langer niet betalen van het geld? op het moment zou ik €60,70 moeten betalen.

Ik hoor graag wat van jullie.

Datum: 22 februari 2020 - 15:21

Geschreven door: Matti

Nieuwe update...

Schijnbaar ben ik nog niet helemaal van ze af. Mails kwamen (volledig terecht trouwens) in spam mail aan. Laat ik daar nou zeer weinig kijken, maar nu beginnen ze ‘te dreigen’ met een Nederlands incassobureau. Iemand hier al ervaring mee?

Tevens ben ik niet bang voor ze. Want ze weten zelf ook wel dat ze geen poot om op te staan hebben.
Mijn acc al in December opgezegd en ze willen dat ik betaal over januari🙈

Datum: 22 februari 2020 - 15:26

Geschreven door: Patrick

Ik heb dat ook gekregen maar dan wel in België. Dat was een Duits incasso als ik me niet vergis. Mss leg je beter klacht neer bij de ombudsdienst of zo??? Ach het zijn een stelletje dieven en oplichters. Dat moest allang opgedoekt zijn. Mij niet meer gezien in alk geval.

Datum: 4 maart 2020 - 1:22

Geschreven door: Kelvin

Hoi mannen, ik had ook voor een maand een abonnement genomen en dit werd automatisch verlengd. Heb het toen meteen stopgezet, maar heb nu wel een mail ontvangen van Duits incassobureau DWM dat ik €60,70 schuldig ben en binnen 14 dagen moet betalen. Ik zag dat dit ook het geval was bij andere van jullie en mijn vraag is wat moet ik nu doen?? Moet ik het gewoon betalen en ben ik dan van ze af?

Datum: 22 maart 2020 - 18:11

Geschreven door: Leon

thegeeksclub.com/avoid-delete-account-benaughty-online-dating-website/

Dit moet je opweg helpen
@Jan de standaard versie is niks waard maak je daar maar niet druk om

Uiteraard je aankoop binnen de genoemde website(s) gelijk cancelen . Geld terug is goed en geluk dan ben je nog kantje boord meschien ( cancelen via de website "email" en via je bank der Nederlanden

Datum: 26 maart 2020 - 23:07

Geschreven door: Hans

Hoi, ben er ook ingetrapt en zit nu met aanmaning van DWM om te betalen. Advies van Fred uit een ander review van benaughty dat je vooral niet moet betalen en alle mailtjes negeren. Bij hem hield het op, al weer een half jaar geleden- doe ik dus ook maar.

Datum: 27 maart 2020 - 12:48

Geschreven door: Peter

Als DWM er net zo'n puinhoop van maakt als bij mij dan geen zorgen .
Kreeg aanmaning van een Nederlands kantoor maar een heel andere naam en een adres dat niet in mijn dorp bestaat dus de mazzel ermee .
Niks meer gehoord

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review