Reviews van deze auteur

Admin Diana is weggepest door BAS

Review over ChatPlaza

U kunt weer lekker gezellig chatten op chatplaza. Bas heeft DIANA weggepest! Geen bans meer en geen kicks meer.


Veel plezier allemaal.

Sterke punten
Bas

Zwakke punten
Zijn er nu niet meer

Kut site

Review over ChatPlaza

Hier zit al het uitschot van de maatschappij! De ene nog triester dan de ander. Het ergste wat hier zit zijn Tonny & Bas. Tonny is een autistische, zwakbegaafde autist die niks anders doet dan chatten en zuipen. Meer dan mensen beledigen en UUUUUUUtrecht roepen kan hij niet.

Bas is een kansloze nerd die zich opzettelijk dom voordoet. Hij plaatst plaatjes op scoll van mensen die in andermans bek schijten of vrouwen die sperma uitpoepen in andermans bek.

En als je denkt dit kan toch niet lager? Dan heb je het mis. Bas is zo laag dat hij spermavlekken gaat photoshoppen op gezichten van medechatters en diens kinderen.

Hij is nog te schijterig om zichzelf kenbaar te maken, want hij weet ook wel dat hij dan een goed gemikte baksteen tussen zijn ogen krijgt.

En Tonny is net zo lafbek. Die doet alsof hij met iedereen wil vechten, maar komt nooit opdraven.

Sterke punten
zijn er niet

Zwakke punten
Bas & Tonny zijn niet te bannen

Zonder de huisregels overtreden een ban

Review over ChatPlaza

Ik werd na een kwartiertje chatten gebanned. Terwijl ik absoluut geen huisregel overtreden had. Ik heb dus beleeft contact opgenomen met Chatplaza, aangezien ik wel héél benieuwd was waarom zij mij de toegang ontzeggen voor deze openbare ruimte.

Chatplaza kan niks aantonen en zegt: we willen niet in discussie.

Maar ze laten die ban wel staan.

Dat is het zelfde als je iemand de toegang in een winkelcentrum gaat ontzeggen, en geen reden wil opgeven.

Sterke punten
/

Zwakke punten
/

Slechte chatsite

Review over ChatPlaza

Heel chatplaza, en met name de room chatpoint, wordt kapot gemaakt door ene Bas. Ja, iedereen kent die malloot. En als dat nog niet genoeg is heeft hij ook nog een enorme aanhang die leuk met hem mee doen.

En dan zeggen de admins dat ze Bas wel weg krijgen omdat je nu nummers moet verifiëren. Blijkt niet waterdicht te zijn want die Bas heeft inmiddels 100 accounts die geverifieerd zijn, met gratis online nummers.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Mathieu, Diana had op haar initiatief honderden bans uitgedeeld. Omdat Diana dit deed, heeft Bas Diana voor zijn karretje gespannen en haar nog ruim 100 bans laten uitdelen via een list, en dit gefilmd. Hierdoor moest Diana wel vetrekken.

Daarnaast had Arnold020(typetje van Bas) nog een stuk of 50 mensen laten bannen op verzoek.

Dus de bans die Bas mensen aangesmeerd had liggen tussen de 150 en de 200. De rest heeft diana op eigen initiatief gedaan.

Dus jou aangeroepen 90% onterechte bans klopt niet.

Daarnaast heeft Bas merendeel pedofielen dan wel mannen die met 14 jarige meisje wilde afspreken en naaktfoto's toonde, laten bannen. Deze mensen moesten al een ban krijgen maar wisten in het verleden de dans te ontspringen.

Ik schat de daadwerkelijke onterechte bans op 20%.

En jou had ik ook een ban aangenaaid, en dat was uitsluitend vanwege je rotkop. Die trok ik gewoon niet.

En als je nog een keer die docu wilt zien(of jij dirk), Google dan op 'snotaap195'. Dan kom je op onze site waar de Docu op de homepage staat.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Je gaat je eerst beklagen over een bedreiging die ik geuit zou hebben,aldus jou, en vervolgens ga je zelf dreigen.

Ik zal je nog sterker vertellen, er wordt gekeken naar een nieuwe admin. En laat toevallig 1 van mijn accounts kandidaat zijn ^^

Overigens heb ik niks verkeerds gedaan. Ik heb mij in de markt geprofileerd als een maatschappelijk werker, die Diana op het goede pad heeft gezet. Ze zal mij later dankbaar zijn. Ik heb altijd het beste voor met iedereen. Ik ben een echte mensemens

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Je uitgeven voor maatschappelijk werker is niet strafbaar. Nogal dom dat je dat zegt, en vooral tegen een juridische onderlegd persoon.

Diana kan helemaal niks, want iedere uitspraak die ik deed was gericht aan 'diana'. Maar welke van de Miljoens Diana's zeg ik er niet bij. Ik heb helemaal niks gedaan wat refereert aan haar als persoon, derhalve niet strafbaar. Hierdoor heb ik ook mijn recht gehaald bij Youtube, die in eerste instantie mijn dreig raps eraf had gehaald. Maar uiteindelijk heeft terug gezet omdat ik, zoals altijd, in mijn gelijk sta.

Ik ben een oprecht, eerlijk, en politiek correct persoon. En dat weet jij ook.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Zoals ik al zei, voor zover jij er wat van snapt, is het niet strafbaar als je EEN DIANA bedreigd. Een bedreiging wordt pas strafbaar wanneer die concreet is. Dat wil zeggen dat de bedreiging aan haar als persoon gerelateerd kan worden. En dat is niet het geval als je alleen 'Diana' zegt. Ik ken genoeg Diana's.

Ik loop precies langs of op de grens, Mathieu. Maar ik ga er net niet overheen.

In tegenstelling tot jou, denk ik na voordat ik wat doe.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Jij bent te dom om iets te snappen.

Geen van de foto's is van Diana, ook al weet jij dat niet.

Met fictieve karakters bedreigen kun je evenmin wat mee.

Je kan mij niet mogen, maar ik heb gelijk. Bel het juridisch loket maandag maar even, dan zullen ze dat bevestigen.

Neem aan dat jij niet meer dan mavo hebt?

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Ik heb een afgeronde master opleiding. Dus daarmee faal je al.

En jij fatsoen? Zeggen dat mensen met een blok beton aan een voeten in de Noordzee gegooid moeten worden is geen fatsoen ;-)

Je bent een stuk uitschot Mathieu.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Ik ben gewoon te vinden op internet, en ook mijn achtergrond. Als jij een beetje je huiswerk had gedaan, wist je wie ik was. En had je derhalve een toontje lager gezongen.

En ik blijf niet in herhaling vallen....

Bas is een lieve man. Een echte mensemens, een goedzak die iedereen helpt. Ik wordt ook wel meer dan eens vergeleken met Jezus.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Mathieu,

Ik chat niet eens op andere chatsites, dus daarmee faal je al. Chatplaza is mijn plek, waar ik de dienst uitmaak. Jij mag daar chatten, maar alleen als ik dat toesta.

Ik kreeg gisteren nog een appje van Diana. Ik zal even letterlijk citeren; "Wat heb ik mij aan jou geërgerd Bas. Je haalde het bloed onder mijn nagels vandaan. Maar nu ik terugkijk op alles ben ik je dankbaar. Ik ben mezelf totaal verloren door dat admin gedoe. Ik raakte steeds verder in een sociaal isolement, en het leverde mij niks op. Ik heb inmiddels een leuke baan gevonden, waar ik ook al en beetje mijn draai gevonden heb. Misschien kom ik ooit nog eens chatten op chatplaza, maar dan onder een ander account. Plaag jij de mensen niet te veel? Groetjes Diana xx"

Diana blijkt niet boos te zijn, integendeel..... Daarnaast zijn er mensen die in onze fanshop Petjes besteld hadden met daarop "Juul bestuurt je" en "Bas saves" ad. 70 Euro per stuk. Daarmee kun je toch stellen dat we op handen gedragen worden. Hetgeen overigens terecht is.

En het zou mij ook niks verbazen als jij ook onder een andere naam een petje besteld zou hebben. En dat je nu via deze site mijn aandacht wil, omdat je mij aanbidt. Maar misschien kun jij beter een fulltime baan gaan zoeken. Immers normale mensen, zoals ik, hebben zondagavond geen tijd om onzin te rammen op deze site, omdat ze de volgende dag er weer vroeg eruit moeten om te werken.

Dus als jij nou (nog) een petje koopt, van je bijstandsuitkering, is dan min of meer een sigaar uit eigen doos voor mij. Maar zo zie ik tenminste eens wat terug van mijn belastingcentjes.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Mathieu,

Beide personen die je noemt zijn geen (chat) vriendjes van mij.

En ik chat hooguit 1 uurtje per dag, en soms kort in de pauzes. jij chat een hele avond

En ik heb je geraakt door te beginnen over je uitkering. En nu ga je spiegelen, wat je zelf aantoont. Immers zei je eerder dat je niet weet wie ik ben, dus je zegt zomaar wat. Je spiegelt datgene wat ik tegen jou zei in m'n laatste bericht .... je lijkt wel een kind van 8. Op dat cognitieve niveau zit je ook.

En die petjes zijn verkocht. Dat kon je zien aan de ava's waarop een echte foto te zien is van de persoon met het petje.

Nu zie je dat je weer onderuit gaat door je aannames. Beroeps faalhaas.

En informeer maar bij Diana, dan weet je dat die app echt is....

Ben je mischien een onderdanige homofiel,dat je mij steeds de stok aanreikt om jou mee te slaan. Heheh

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Jij levert steeds commentaar op mijn review. Jij bent degene die hapt als een geslagen tamme gans.

Je praat over al je falende punten uit je vorige bericht heen.

En jij zou Mathieu niet zijn als je niet weer zou falen.

Buiten dat ik niet op andere sites chat, wat al verteld was, geef je aan dat je niet weet wat stalken is.

Dat heet belaging bij wet, en daar voldoe je niet aan als je zou klieren op een chatsite.

Je wou neem ik aan kenbaar maken dat je zwakzinnig bent? Dat is je gelukt.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Ik begon over een opmerking van jou.... En die opmerking van jou was een reactie op mijn review. Dus jij hapt. Waarmee we gevoeglijk kunnen stellen dat ik jou in de tang heb.

Terwijl er net al op kinds niveau was uigelegd dat dit niet onder stalken valt, maak je wederom kenbaar dat het te hoog gegrepen is voor jou. Mavo had je toch?

Ik word terecht op hadden gedragen. En dat weet jij ook. Ik heb meer volgens dan Jezus.

En Diana weet alles al, en ze is mij dankbaar. Zoals te zien aan de app.

Had je al zo'n te gek petje besteld?

Oja... misschien is het beter dat jij eens een vrouw gaat zoeken. Maar dat zal geen makkelijke kwestie voor je zijn. Even je mislukte kop buiten beschouwing gelaten, heb jij gewoon een kut karakter, buiten dat je door en door slecht bent.

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

1. ik scheld niet.
2. ik heb je in de tang, zoals mag blijkbaar
3. ik heb je geraakt, derhalve blijf jij happen.
4. er was al 2 keer eerder gezegd, dat ik niet zoveel chat uurtjes maak als jij. Met je opmerking faal je dus weer. en je toont aan dat je zwakbegaafd bent.


en iedereen ziet dat jij geraakt bent 😁 maar je hebt een verminderd bewustzijnsvermogen.

jij bent het balletje in mijn flipperkast, Mathieu. 😏

ik bestuur jou hele leven

Review: Admin Diana is weggepest door BAS

Ik raak jou, doordat ik zowel jou, als circa 150 chatters heb laten bannen. En dat ik diana weggepest heb.

En daar gil al zoveel berichten over, waardoor iedereen ziet dat je geraakt bent. Whoehaha

En ik heb jou in de tang. Daarom blijf je ook happen.

Ik bestuur je mathieu

Review: Aangifte

Jij bent geen jurist. Er staan zoveel spelfouten en grammatica fouten in, met name DT fouten.


Daarnaast heeft een jurist geen klanten maar cliënten. En je wet kennis is ver te zoeken.

Je typt meer als die Turkse chatter genaamd Taboo.

Review: Vervolg review "Voorkom herhaling"

Idd Jolein. Zo kreeg ik uit het niets een ban. Niks geen huisregel overtreden, maar iemand vond mij gewoon niet aardig en vroeg de admin om mij te bannen. Kan in principe niet, maar gebeurde wel