Aangifte

Ik ben al jaren bekend met chatten.nl, waarbij de naam van deze chatsite een aantal jaar geleden veranderd is in Chatplaza.nl.

Chatplaza.nl hanteert de volgende huisregels, en dit staat op hun website vermeld :

Om het gezellig en veilig te houden zijn er moderators actief in de chatboxen. Zij zorgen voor een goede en gezellige sfeer. Voor vragen en/of problemen kun je ook bij hen terecht.

Ik wil sterk benadrukken dat plaza zich absoluut niet aan deze huisregels volstrekt. Er zijn geen moderators/ admins aanwezig en er word gescholden, gediscrimineerd, gepest, bedreigt met de dood en nog veel meer. Dit alles speelt zich voornamelijk af in de box chatpoint.

Waarom doet plaza hier niks aan? Er staat immers op hun eigen website dat zij een gezellige sfeer nastreven en dat om die reden admins aanwezig zijn. Als je mailt met een klacht over een chatter, dan krijg je 2 a 3 dagen later antwoord als je geluk hebt. Het antwoord is vaak dat de desbetreffende chatter een ban krijgt...wat totaal geen zin heeft want met een VPN zijn ze na een aantal minuten weer terug om de pesterijen voort te zetten.

Ook kan je de pestende chatters niet blokkeren omdat je voor deze functie moet betalen.

Er is een aanstichter en dat is hoogstwaarschijnlijk een mannelijk persoon...hij chat alleen met VPN en heeft rond de 500 accounts...hij chat onder vrouwelijke profielfoto’s en namen en doet zich voor als vrouw....hij noemt zichzelf Bas.

Deze Bas scheld mensen uit met terminale ziektes, steelt persoonlijke foto’s van mensen hun Instagram en Facebook accounts, of die ze weleens op de scroll gedeeld hebben tijdens een gezellig gesprek. Vervolgens bewerkt hij deze foto’s ( met sperma in de mond, een hakbijl in het hoofd, of andere nare dingen ) en spamt dan deze foto’s op de scroll. Er zijn een aantal chatters die meelachen wat het in stand houd.

Wat nog wel het ergste is, is dat hij foto’s van chatters hun minderjarige kinderen pakt en deze op sexsites plaatst, of de foto’s bewerkt met sperma in hun mond. Sta versteld dat dit allemaal kan op deze website en er absoluut onder geen omstandigheid op geen enkele manier word ingegerepen. Er is immers totaal geen toezicht.

Er worden zelfs Facebook accounts van chatters aangemaakt, en chatters op YouTube gezet.... zo heeft hij een aantal raps gemaakt en persoonlijke namen en foto’s op YouTube geplaatst zonder toestemming.

Er worden privé namen gedeeld,en over internet verspreid, foto’s van minderjarige kinderen verspreid en zelfs telefoonnummers en adressen gedeeld.

Heb een aantal keren contact opgenomen met chatplaza, en ik ben met de zaak bezig om hier bar een eind aan te maken.

Het is buitengewoon schandalig dat dit anno 2019 nog kan, ik zou alle ouders sterk adviseren hun kinderen hier absoluut niet te laten chatten! Het is levensgevaarlijk

Ik klaag chatplaza aan voor traumatisch letsel, smaad, laster en internetpesten van mijn klanten.

Warme groet,
Een Jurist

Zwakke punten
- geen toezicht ( admins)
- geen veiligheid
- seksadvertenties waar jongeren de site bezoeken.
- kan chatters alleen blokkeren tegen betaling.
- VPN toegang mogelijk

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

5 reacties

Jij bent geen jurist. Er staan zoveel spelfouten en grammatica fouten in, met name DT fouten.


Daarnaast heeft een jurist geen klanten maar cliënten. En je wet kennis is ver te zoeken.

Je typt meer als die Turkse chatter genaamd Taboo.

Dat laten wij aan chatplaza over. Als ik een kort geding begin zullen wij wel zien of ze onder dwang je ip adres inleveren

Ga even een baantje zoeken, Taboo. Kantenwijkje ofzo. Dan doe je nog wat nuttigs ipv ganse dag zit soort onzin verspreiden. Jouw moeder werkt tenminste nog. Weliswaar als schoonmaakster bij Juul thuis, maar werk is werk.

Een jurist spendeert geen heel A4 aan een dergelijk betoog, en inderdaad zeker niet met zulke spelfouten.
Mensen van chatplaza zouden dat wel doen.

Als Chatplaza of een andere chatsite je niet bevalt vanwege idioten díe het verpesten blijf dan weg en besteedt er geen aandacht aan. Het is zonde van je tijd.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden