Reviews van deze auteur

verbieden

Review over Paiq

Geen ervaring mee gelukkig ,het zou bij de wet verboden moeten worden datingsites het is een bron van oplichting welke je ook onder de loep neemt.

Sterke punten
n.v.t.

Zwakke punten
n.v.t.

reacties:

Review: Veel lelijke vrouwen

Zeker de waarheid, de normale dame zit niet op een dating site, ze hebben vaak een probleem, of zijn op je centen uit .En ze hebben de lat hoog legen wat ze nooit zullen vinden.

Review: Heb geen vliegtuig

Ja ik en het verhaal het woont meestal erg ver weg, nu legt het er ook aan waar woon je zelf ik woon zelf in een geïsoleerd stuk van Nederland dus dan is gouw alles te ver ,mijn ervaring is wil je een leuke dame wat past dan zal je toch het echte leven in moeten en niet via een computer

Review: Waardeloos...

Beste Petra,
je hebt gelijk. En er is ook geen enkele datingsite die goed werkt. Je ken niet op afstand bepalen of iemand bij je past ,en van een kleine miezerige foto die vaak ook nog eens 10 jaar oud is. En wat ook vaak is ze willen het onderste uit de kan. Zo wel man als vrouw een prins of prinses op het witte paard met een opleiding waar je uw tegen zegt ,iemand met niveau zit niet op dit soort sites je ken beter naar een sportclub gaan.