Reviews van deze auteur

Fake website

Review over DatingBord

Deze site is zo fout als de weg naar Rome, vele profielen met foto's van andere vrouwen via google image search zie je gelijk dat deze zogenaamde vrouwen niet echt zijn, en als het op afspraken komt houden ze de boot af en ze houden het kort als je er tegen in gaat, voor de duidelijkheid blijf van deze site af waar je credits aan moet kopen, het draait alleen maar om het geld en niet om het daten.

Zwakke punten
Veel nep profielen
Chat bots
Chat operators
Medewerkers

Foute Site

Review over DatingBord

Vele mooie foto's van vrouwen maar schijn bedriegt alles is zo fout dat je compleet in de val wordt gelokt door deze chatoperators, chatbots of computer die je teksten verstuurd met vele fouten erin, trap er niet gaat je veel duiten kosten, ga gewoon de kroeg in is beter en vele male makelijker om een vrouwtje te versieren.

Sterke punten
Mooie layout
Mooie vrouwen

Zwakke punten
Alles is daar fout op de website.

reacties:

Review: Fakking neppers !!

Alles is daar nep op één grote catfish show wat bedoeld is om jou credits snel afhandig te maken en daten ho maar dus beste heren en vrouwen blijf er weg en spandeer je geld ergens andera aan.

Review: Oplichters

Ik heb dus een dame cq. chat medewerker geconfronteerd met haar eigen foto en krijg dit terug als antwoord.

Dat kan je niet hebben als je afhaakt hoor. Wie heeft interesse als de gene afhaakt? Denk je dat ik als een gek mijn foto's overal ga plaatsen? Dat geloof je echt wel? Nou dan heb je gewoon geen vertrouwen. Dat heeft mijn echt gedaan maar jij denkt liever negatief over mij.

Toch zeer lachwekkende reactie, ik ben er weg wat een grote poppenkast waar je compleet word gemind fucked dus heren als je sex zoekt bel een escort bureau ben je net zoveel geld kwijt en je hebt echt sex voor een paar uur.