Reviews van deze auteur

Eigen medewerkster doet zogenaamd als iemand anders

Review over Badoo

Na meer dan een maand geen enkele match vanochtend ineens 2 matches tegelijk. Beide erg mooie dames, de ene 19 en de ander 36.
Geen idee waar ze ineens vandaan komen. Het kennismakingsspel speel ik niet meer. Ze komen ook niet uit de buurt. Die van 36 heeft zelfs een plaats in Rotterdam als locatie.
En wat zie ik bij beide als ik op het grijze stipje voor hun naam ga staan met het pijltje van de muis?
Nadat ik mijn superkracht weer activeer € 11,90 weg was degene die mij leuk vind. Het klinkt verdacht, dat zou badoo medewerkster/medewerker zijn die mij voor de gek gehouden te hebben zodat ik langer lid worden. Nou dit is het laatste keer dat je oplicht badoo.

Juist ja...

Ik kan niets anders concluderen dan dat Badoo weer iets nieuws heeft bedacht om mensen langer lid te houden en hopen dat ze een keer betaald lid gaan worden.


Sterke punten:
Wel echte vrouwen aanwezig, maar wel een hele kleine kans op een match en een leuke chat. Kans op een date is bijna 0.

Zwakke punten:
Vrouwen die maanden en zelfs jaren niet meer online zijn geweest worden door Badoo nog steeds gebruikt om mannelijke leden vast te houden in de hoop dat ze gaan betalen.

Sterke punten
badoo kunt goed mensen oplichten

Zwakke punten
Veel Nep figuren van badoo medewerkster/medewerker zelf die je aan het lijn houden om langer lid te worden.

reacties:

Review: oplichters badoo moderators maken nepaccounts aan

Dat klopt wat de heren over badoo hebben geschreven.

Review: oplichters badoo moderators maken nepaccounts aan

Gisteren, had iemand als favorieten toegevoegd. Gezond denken zou ze maar mij moet benaderen als zij mij leuk vind. Om de profiel te zien moet je superkrach activeren €11,99 Dus heb ik gedaan, volgende dag weg was de favorieten persoon. Dit is gewoon iemand van badoo die deed alsof zodat ik superkrach activeer. Wat een oplichter is het. Nooit meer badoo hierna