Reviews van deze auteur

Plaza geen datingsite?

Review over ChatPlaza

Admins blijven volhouden dat ChatPlaza geen datingsite is. Maar wel profielen aangemaakt en een vriendenlijst die voor andere zichtbaar is. Het is net Facebook of Lexa. Ik ben van mening dat men de optie moet hebben om bepaalde zaken prive te houden. Niet iedereen hoeft te weten wie mijn vrienden zijn. Niet omdat ik iets te verbergen heb, maar het gaat om de privacy.

Bannen zonder aankondiging

Review over ChatPlaza

Admin leest eerst onder andere naam mee en komt vervolgens als zijnde admin de room in en deelt bans uit.
Naar mijn inziens past het een admin beter om eerst in de room een aankondiging te geven, zodat de betreffende de keuze heeft, zijn/haar gedrag aan te passen.
Het toestaan van gebruik van profielfoto van andere chatters met naam wordt klaarblijkelijk wel toegelaten. Dat gebeurd met grote regelmaat. Tevens geeft een admin vaak in de room aan, negeer nu eens de negatievelingen, maar daagt ze vaak zelf uit.

reacties:

Review: Ajala

icecub.nl/chat.php Nevermind, het is nog een Beta versie.
Maar is wel degelijk te vinden. Google zoeken; Icecub chat.nl in tikken, niet in de http balk.

Review: Ajala

Klopt Nevermind, ik ontdekte dat te laat. (maar genoeg aandacht aan Ice besteed.) Het is alleen triest dat men Istatwat verwijd dat hij een eigen chat is begonnen en er nu zelf als een lamgeslagen schaap er aan mee doet.

Review: Ajala

Heb ik ergens getikt wanneer die crazy chat er was dan? Daar ging het niet om betwetertje

Review: Eindelijk

Ik mag hopen dat Ajala niet terug komt als zijnde admin. De chat is stukken verbeterd met de nieuwe maatregelen. Er gaan geruchten dat haar Vriendin Marga admin gaat worden. Mag ook hopen dat dat niet gaat gebeuren, aangezien het dan opnieuw vriendjespolitiek gaat worden.

Review: Bannen zonder aankondiging

Daarbij heeft het registreren van een geboortedatum ook geen enkele functie. Aangezien 50+ vol zit met chatters die nog lang geen 50 jaar zijn.