Reviews van deze auteur

volledig nep

Review over OuderenSexclub

Deze site is honderd procent nep, en zo overdreven nep dat je wordt overspoeld door nepberichten van geinteresseerde vrouwen ook al vul je zelf een bijna leeg profiel. Dagelijks 10 vrouwen die me willen terwijl ik niets heb ingevuld in mijn profiel!

Het feit dat zelfs de meeste recensies over deze site hier volledig nep zijn laat zijn hoe ver de eigenaars van deze site willen en zullen gaan om bezoekers op te lichten.

Sterke punten
helemaal niets.

Zwakke punten
compleet en 100 procent nep. Pure oplichterij. Ik durf zelfs te stellen dat er geen enkel echt profiel van een vrouw tussen zit, nul, nada, niks.

volledig nep

Review over OuderenSexclub

Deze site is volledig, maar dan ook echt volledig, nep. Ook de meeste positieve reviews hier zijn nep.

Ik heb me twee jaar geleden eens ingeschreven, daarna nog een aantal keren bezocht, maar al snel was duidelijk wat het was: 100% fake profielen. Nu krijg ik nog wekelijks berichten over vrouwen die mijn profiel zouden hebben bezocht of geinteresseerd zouden zijn.

Nu loop ik al een tijdje mee op het internet, maar er is geen datingsite, betaald of onbetaald, die dit lukt. Ik ken ook echt geen site waarvan de beheerder zo zijn best doet met fake profielen, fake berichten, fake reviews etc. Die credits moet je hem wel geven. Alle positieve reviews hier zijn ongetwijfeld door hem zelf geschreven (en als je een beetje op het taalgebruik en zinsopbouw let zie je dat zo)

Maar in ieder geval, zonder enige twijfel 100% fake, ik denk niet dat er ook maar een enkel echt persoon is die ooit via deze site een afspraak heeft gehad.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
volledig nep

reacties: