Reviews van deze auteur

nep nep en nog eens nep

Review over SexAfspraak

Had me twee jaar geleden al eens aangemeld en nu een paar maanden terug voor de tweede keer uit nieuwsgierigheid. En ja hoor : de zelfde "dames" met de zelfde tekst en "ik heb je profiel bekeken" terwijl dat in "bekeken door" niet te zien is.misschien een vent achter een computer die rijk wil worden van de credits. Trap er niet in !

Sterke punten
leuke foto's

Zwakke punten
geen serieuze site. Ga liever naar een horeca gelegenheid, ga met de trein of spreek een dame op straat aan. Meer kans van slagen !

geldklopperij

Review over Soulmate2u

Contact gehad met een zekere Cora. Leuke foto's ,waarschijnlijk in Spanje of zo genomen. Maar steeds aan het lijntje houden: we moeten eerst elkaar beter kennen. Maar volgens mij is het dan nodig dat je elkaar in levende lijve ontmoet.Nee, die vrouw is gewoon een man achter een computer

Sterke punten
leuke foto's

Zwakke punten
allemaal fake profielen, of alle correspondentie wordt door een redactie gefilterd.

wat een puinzooi !

Review over Be2

Mezelf zomaar voor de sensatie eens aangemeld.Je krijgt berichten van dames die zelf alleen maar je profiel hebben bekeken. Dus als je iemands profiel bekijkt krijgt diegene ook zomaar een bericht van je zonder dat je daar de hand in hebt..
Verder kun je alleen vrij berichten sturen als je betalend lid bent. Maar je kunt alleen met creditcard betalen of met ideal. Je hebt dus geen regie over je betalingen zoals je dat met overboekingen wel hebt.Ik zal dus inkomende berichten van Be 2 maar gelijk in de prullenbak doen.

Sterke punten
Geen enkel

Zwakke punten
Zijn graag behulpzaam met je van je geld afhelpen. Dus geen betalend lid worden !

Review over 50plusMatch

ERGE TWIJFELS

Review over SexAfspraak

Hoe komt het toch dat als je een bericht verstuurd een kort antwoord van een dame krijgt. Als je dan niets meer aan haar mailt krijg je geen mail van : hoe gaat het nu met je , ik hoor maar niets.
Hoe serieus is zo'n contact dan ?

niet aan beginnen

Review over NieuwSexcontact.nl

Als je je hebt ingeschreven krijg je post van dames veel jonger dan jezelf en niet woonachtig in je eigen omgeving. Mail je terug dan krijg je nietszeggende antwoorden en geen concrete afspraak.Dus als je je al hebt ingeschreven : mail niet openen en als je dat al hebt gedaan niet terugmailen.Ze bestaan waarschijnlijk niet echt

Sterke punten
geen

Zwakke punten
op geen punt

niet doen

Review over NieuwSexcontact.nl

Je wordt overspoeld met berichten van dames die niet van je leeftijd zijn ,in een andere leeftijd zoeken en niet in jouw regio wonen.Niet openen en vooral niet antwoorden want dat kost je punten dus geld

Sterke punten
geen

reacties: