Soulmate2u - 24 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
Soulmate2u Logo

18.2% aanbevolen, 24 Reviews

  1. Soulmate2u informatie
  2. Soulmate2u Reviews
  3. Schrijf ook een review over Soulmate2u

Niet tevreden over Soulmate2u? Probeer dan eens Lexa.

Soulmate2u informatie

Soulmate2u heeft jarenlange ervaring in de de wereld van online dating, we zijn al op internet actief sinds 2005. We hebben een uitgebreid netwerk van singles opgebouwd en er komen er nog dagelijks tientallen bij!

Soulmate2u Details

Hits: 1288

URL: http://www.soulmate2u.com/ned/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 24


Maak nu een gratis account aan op Soulmate2u

Soulmate2u reviews (24):

Soulmate2u - Nep

0

Review:
Leuke foto's van een dame (patricia/patjuh)
LET OP: LEUK CONTACT, MAAR ALLES IS FAKE!!

Sterke punten:
Foto's
Contact

Zwakke punten:
Heel duur
Je praat niet tegen de persoon waar je denkt tegen te praten

Johan beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - babelboks

0

Review:
Het is niet dat wat je denkt dat het is je chat niet met diegene.van de foto je krijgt de berichten steeds verschillend binnen na 5 maanden kom ik er pas achter dat je in de maling bent genomen ze zijn op zoek niet naar jou in persoon maar je geld afspraak gemaakt een dag voor de afspraak was ze ziek dus ging niet door na 6 weken weer een afspraak een dag er voor van haar fiets gevallen ging weer niet door je word op een geloof waardige manier in de zeik genomen en ik weet nu zeker dat je niet met de vrouw op de foto aan het chatten bent dat kan je zien aan het schrijven na 5 maanden weet je het zeker dus als je echt een date wilt moet je niet bij daze datingsite wezen wees gewaarschuwd maar wil je alleen maar kletsen dan wel

Sterke punten:
babbel box

Zwakke punten:
geen kans op een date

max beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - Geloof die positieve reviews niet!

1

Review:
Ik begrijp die zogenaamde positieve recensies hier niet!
Als ik de algemene voorwaarden lees, zie ik dit staan:

Diensten worden geleverd zonder garanties of voorwaarden van welke aard dan ook. De Website is bedoeld als dienst om vrijblijvend te communiceren met anderen. Wij kunnen niet garanderen dat personen met wie u contact legt, daadwerkelijk zijn wie zij pretenderen te zijn of dat zij bereid zijn tot een ontmoeting buiten de Website om. Mensen zijn vrij om pseudoniemen te gebruiken en ingevulde informatie zoals woonplaats of voorkeuren kan onjuist zijn zonder dat wij daar controle op kunnen uitoefenen.

En als laatste zin:
Wij kunnen personen inschakelen om contacten via de Website aan te gaan om zo de gebruiksbeleving te verhogen.
Dan weet je toch meteen dat het om betalen gaat, zonder afspraken te kunnen maken!
Oplichters dus.

Ps: na controle van foto’s (de rechtermuisknop werd hier door de website afgekoppeld, zodat je niet meteen een google-fotocheck kan doen) komen heel wat profielen terug op een andere site:
appmetmij.nl + vindelkaar.nl, die blijkbaar zustersites of gewoonweg kopies zijn. Leuk is wel te lezen dat de profielen met dezelfde foto plots 20 jaar ouder zijn, en heel andere profielteksten hebben.

Sterke punten:
Het lijkt echt, op het eerste zicht.

Zwakke punten:
op het tweede zicht zie je alle valkuilen en strompelputten.
Keihard betalen is de boodschap.

Mike beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - Leuke gezellige site!

0

Review:
Ik heb me hier ongeveer een half jaar geleden ingeschreven ik heb al diverse leuke contacten kunnen leggen en ben 1x op date geweest. Op de date bleek dat we meer een vriendschappelijke klik hadden, maar ik geef de moed niet op :-)

Ik heb juist het idee dat er hier (in tegenstelling tot datingsites waar ik eerder lid ben geweest) bijna alleen maar serieuze leden zijn. Die niet alleen maar op 1 ding uit zijn.

Ik heb deze site ook aanbevolen aan een vriendin van me die nu al 3 maanden een relatie heeft met een man van hier. Nu ik nog.... :-)

Sterke punten:
Drukke site / veel leden, dus grote kans op een leuke match
Gebruiksvriendelijke site (ik ben niet zo'n computerwonder namelijk)
Serieuze leden!

Zwakke punten:
Na de update was mijn hele geschiedenis leeg, dat vond ik erg jammer omdat ik nog weleens iets teruglees. Maar daar heb ik gratis credits voor gekregen als pleister op de wonden, dus keurig opgelost

Wendy beveelt Soulmate2u aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - Zeer tevreden

0

Review:
Ik heb mezelf ingeschreven op deze site die er trouwens heel netjes uitziet in mijn ogen. Ik ben daar in contact gekomen met een hele leuke man waar ik nu dus al een tijdje een relatie mee heb. Het fijne ervan vond ik dat je elkaar alvast kan leren kennen en dat is zeker voor een vrouw toch wel een fijner gevoel. Ze gaan goed om met persoonlijke gegevens heb ik gemerkt ook. Tijdens het kletsen met elkaar merkten we al snel dat wij een klik hadden en zodoende dus een afspraakje met elkaar gemaakt om wat te gaan eten ergens. Ok je moet er betalen maar heb er een hele leuke man aan overgehouden dus voor mij is het het dubbel en dwars waard geweest. Een tip voor de mannen begin niet gelijk over seks te praten en je op te dringen want dat werkt averechts bij de meeste vrouwen en ik spreek uit ervaring. Dus van mij een dikke plus en ik heb de site nu niet meer nodig, maar wens iedereen daar veel succes met het vinden van de juiste partner.

Sterke punten:
Duidelijke en overzichtelijke website.
Gaan goed met persoonlijke gegevens om ook al is het soms wel eens lastig.

Diana beveelt Soulmate2u aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - Ik snap die slechte reviews niet

0

Review:
Ook ik was erg sceptisch na het lezen van alle reviews hier en heb mij toch ingeschreven, want voor je een oordeel kan vellen, moet je het eerst zelf ervaren. Ik heb contact gezocht met een leuke meid die toevallig ook nog in dezelfde stad woont als ik zelf en in het begin ging het wat stroef, maar na een dag contact gehad te hebben, leerden we elkaar steeds beter kennen en in een gekke bui haar uit genodigd om samen een vorkje te prikken op een neutrale plaats. Ze is toen gekomen en wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar de klik was er echt. We zijn nu drie maanden samen en hebben plannen om samen te gaan wonen, dus ik begrijp niet waarom ik wel een goede ervaring heb. Wellicht een tip aan de mannen die proberen ook een vrouw te veroveren....dring je niet op, blijf beleeft en geef niet direct al je persoonlijke gegevens, dat wekt wantrouwen, want zoals mijn vriendin mij vertelde, kreeg ze, als ze iemand nog niet eens kende al zijn email, telefoon nummer en onzedelijke voorstellen. Dit is niet wat veel vrouwen zoeken.

Ik ben in ieder geval echt blij dat ik de liefde van mijn leven daar wel gevonden heb.

Sterke punten:
Snel contact, prijs vind ik meevallen, maar er zijn duurdere sites.

Zwakke punten:
Kan ik zo niet zo snel bedenken

Maurice beveelt Soulmate2u aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - Soulmate2U: Al geregistreerd bij de 1e aanmelding?

0

Review:
Een aanbieding op voor 30 credits als je reageert op een profiel.
Leek mij wel wat, maar was niet geheel duidelijk hoeveel credits per keer er wordt ingenomen. Dit bleken er 10 te zijn. Best wel veel, je had ook 1 credit kunnen tellen en 3 geven, zoals de meesten doen!

Je reageert op een profiel, kon er 1 a 2 berichten mee wisselen, totdat ineens een bericht verscheen (na klacht over het aantal credits) dat mijn profiel al bestond en deze zou worden gewist zonder bericht.

Het leuke is dat bij de zogenaamde eerste aanmelding, ik geen inlogcode had gekregen. Diegene waar ik mijn inlogcode had gekregen, werd verwijderd.

Nog een keer geprobeerd, maar werd gewoon verwijderd.
Ik heb ze gemaild dat ze al mijn gegevens maar moeten wissen / uit het systeem halen.

Sterke punten:
Mijn zien ze er niet meer!

Zwakke punten:
Te veel om hier te noemen.

Soulmate2u - geldklopperij

0

Review:
Contact gehad met een zekere Cora. Leuke foto's ,waarschijnlijk in Spanje of zo genomen. Maar steeds aan het lijntje houden: we moeten eerst elkaar beter kennen. Maar volgens mij is het dan nodig dat je elkaar in levende lijve ontmoet.Nee, die vrouw is gewoon een man achter een computer

Sterke punten:
leuke foto's

Zwakke punten:
allemaal fake profielen, of alle correspondentie wordt door een redactie gefilterd.

roeland beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - allemaal dikke nep

0

Review:
Allemaal dikke nep en oplichterij hier op deze site, ze zijn uit op je geld en meer niet. Ik denk dat de dames die je aanschrijft en een tegen bericht van ontvangt geinstrueerd zijn om vooral geen mail adressen te geven want zij krijgen die wel gratis van de site om en zolang ze jou maar aan de praat houden. heb contact gehad met 3 dames en allemaal het zelfde, maar ben ondertussen wel 300 € kwijt aan deze site
Trap er niet in het allemaal dikke nep en fraude, oplichting en Fake.
En deze 300 € die ik nu kwijt ben nog steeds geen date laat staan een afspraak voor een date...dus allemaal scammers daar en fake.

Sterke punten:
geen, allemaal oplichterij

Zwakke punten:
geld klopperij, aso duur en niet eerlijk

harry beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Soulmate2u - nep

3

Review:
Ik ben er dus ook ingetrapt. Mailadressen uitwisselen wilde de ander liever niet. Na een paar berichtjes was de bundel van 25 euro al geslonken van 50 naar 10 credits. Ik had dus nog 1 bericht te gaan waarin ik mijn telefoonnummer met letters schreef ipv van getallen. Dan kon de ander mij bellen voor tijd en plaats. Dat vond ik aardig slim van mezelf. Letters kunnen niet zomaar in sterretjes worden omgezet. Toen ik een bericht kreeg dat het telefoonnummer in sterretjes was weergegeven wist ik dat ik belazerd ben. Ik kreeg een berichtje terug met het telefoonnummer van de date dat uiteraard alleen sterretjes bevatte. Bah, wat flauw. Een dure les. Heb ik met mensen achter een bureau zitten daten.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie boven

nature11 beveelt Soulmate2u NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Soulmate2u

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Soulmate2u aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Soulmate2u aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Soulmate2u


Home » Algemene Datingsites » Soulmate2u