nep

Ik ben er dus ook ingetrapt. Mailadressen uitwisselen wilde de ander liever niet. Na een paar berichtjes was de bundel van 25 euro al geslonken van 50 naar 10 credits. Ik had dus nog 1 bericht te gaan waarin ik mijn telefoonnummer met letters schreef ipv van getallen. Dan kon de ander mij bellen voor tijd en plaats. Dat vond ik aardig slim van mezelf. Letters kunnen niet zomaar in sterretjes worden omgezet. Toen ik een bericht kreeg dat het telefoonnummer in sterretjes was weergegeven wist ik dat ik belazerd ben. Ik kreeg een berichtje terug met het telefoonnummer van de date dat uiteraard alleen sterretjes bevatte. Bah, wat flauw. Een dure les. Heb ik met mensen achter een bureau zitten daten.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie boven

Bezoek Soulmate2u Reviews over Soulmate2u

3 reacties

Dit soort websites is bedoelt voor vermaak om met de chatoperator te fantaseren over erotiek. Het is niet de bedoeling om echte afspraakjes te maken.
De chatoperator is niet de persoon op de foto met het profiel, maar iemand die per ontvangen of verzonden bericht betaald krijgt, vandaar dat ze niet willen afspreken. Het zou zomaar kunnen dat je met een man van 50 jaar aan het chatten bent en niet de mooie jonge dame van 20 jaar met grote borsten.
De foto van het profiel, die waarschijnlijk zijn ingekocht bij een modellenbureau, is bedoelt ter ondersteuning van jouw fantasie.
Waarschijnlijk ter bescherming van de chatoperator en jij worden telefoonnummers gewijzigd in sterretjes.

Je kunt ook zelf chatoperator worden en geld verdienen door mannen voor de gek te houden. Google op ''chatoperators gezocht".

Via marktplaats in totaal 4 reacties geplaatst. Eentje dus doorgesluisd via Soulmate2u en op de anderen geen enkele reactie. Waarschijnlijk ook nepprofielen. Rest mij de vraag: hoe kun je voor 100% zeker weten dat een profiel niet nep is? Meteen telefoonnummers uitwisselen? Wat is de hamvraag?

Vrouwen schrijven zich niet in op erotische datingsites en helemaal niet waar je met credits moet betalen. Als je de URL van de afbeelding gaat googelen en deze op meerdere sites tegenkomt, weet je al dat het nep is. Blootfoto's zijn altijd nep.
Het is niet gemakkelijk om een vrouw te vinden via Internet. Vaak stellen vrouwen hoge eisen, maar hebben zelf niet zo veel te bieden.
Je kunt het op Knuz.nl proberen, misschien heb je geluk en als je niks extra's gebruikt kost het je niks.
Maar besteed er niet te veel tijd aan, want het is zonde van je tijd als ze jouw afwijzen of niet reageren.

Bezoek Soulmate2u Reviews over Soulmate2u

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Soulmate2u
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden