Reviews van deze auteur

Weer zo'n foute site

Review over Afspraak.nl

Dat er veel datingsites met fictieve profielen zijn is bekend maar Afspraak doet je voorkomen dat daar geen fictieve profielen op staan. Mis dus. Uit het feit dat je credits moet kopen en de wijze waarop de chats verlopen is duidelijk dat ook deze site alleen maar fictieve profielen bevat. En dat is dus nog niet zo erg maar ze vermelden het nergens. Niet in de algemene voorwaarden, niet in hun faq, niet elders op de site. En dan is het misleiding en dus strafbaar!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
- Credits zijn duur
- Misleidend
- Zoekfunctie is beperkt
- Instellingen voor meldingen op je e-mail worden niet doorgevoerd
- Het is niet duidelijk of dit een gewone datingsite is of een sexdating site

Wakker geschud door TROS Opgelicht?!

Review over NuDaten.nl

Wat is het toch jammer hoe deze site is afgegleden naar een laag niveau. Toen ik mij aanmeldde in maart 2009 was het nog een leuke gratis datingsite. Na jaren niet meer naar omgekeken te hebben ontving ik een bericht van een lid in 2012 en sindsdien heb ik een aantal leuke contacten gehad. Opvallend was wel hoe snel de dames over seks begonnen maar ze "stonden allemaal open voor een serieuze relatie". Volgens de moderators van de site zou slechts 5% van de profielen fictief zijn. Nu weet ik dat 5% van de profielen natuurlijk anders is als je het aantal mannelijke profielen afzet tegen de vrouwelijke want inmiddels ben ik erachter dat alle vrouwelijke profielen onder de categorie fictief vallen. De dames hielden je de hele tijd aan het lijntje en hadden iedere keer wel weer andere smoezen om maar niet te hoeven afspreken. En iedere keer kostte het kapitalen aan credits. Gelukkig was ik zelf zo slim om er geen hele chatsessies van te maken want dan zou ik door mijn laatste contact (Julietta) failliet zijn gegaan. Want die hield het uiteindelijk meer dan 2,5 jaar vol om mij aan het lijntje te houden. Dat ik uiteindelijk wakker werd geschuld en uiteindelijk ook besloot om mijn profiel van de site te verwijderen is te danken aan een uitzending van TROS Opgelicht?! waar een soortgelijke site werd aangepakt (helaas was die uitzending wel 4 jaar te laat). Het is voor mij in ieder geval duidelijk dat deze site ook rijp is voor TROS Opgelicht?! want anders kan ik deze site niet omschrijven!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Site wordt beheerd door de firma O.P. Lichter en daar is dan ook alles mee gezegd! Jammer dat ze zo diep zijn afgegleden!

Ik weet niet wat ik ervan moet vinden...

Review over Paiq

Sinds juli ben ik lid van deze site. Heb al een aantal contacten gehad maar om nou te zeggen dat deze vlot verlopen. Soms wordt je alweer snel van het contactlijstje verwijderd maar er zijn er ook bij die het wat langer volhouden (zo heb ik nog steeds contact met de 1e match die mij destijds is voorgesteld) en waarmee ik dan leuke chatgesprekjes heb. De dames zijn niet vaak online dus het kan voorkomen dat er meerdere dagen zitten tussen jouw berichtje en het antwoord. Het is dus een site waarbij je vooral veel geduld moet hebben. Voordeel is wel dat de berichtjes geen geld kosten. De meeste functies zijn gratis en alleen als je geen zin hebt om 2 weken te wachten op een nieuwe match ben je voor nog geen 10 euro per maand klaar. Een groot contrast met de vorige site waar ik lid van was (nudaten.nl) waar je erg moest opletten dat je niet teveel berichtjes verstuurde gezien de kosten. Doordat er niet gewerkt wordt met profielen is de kans ook veel kleiner dat scammers jou als potentieel slachtoffer kunnen benaderen. Een minpunt is echter dat de matches vaak totaal niet aansluiten met je matchvoorkeuren. Met name op het leeftijdscriterium wordt zelden gelet.

Samengevat: deze site heeft goede dingen maar ook minder goede dingen.

Sterke punten
- Berichten sturen kost niks en kosten voor extra opties zijn redelijk
- Scammers krijgen geen kans op deze site
- PaiQ team reageert redelijk snel op je vragen en opmerkingen

Zwakke punten
- Dames blokkeren je snel weer zonder reden of zijn niet vaak online. Hierdoor moet je flink geduld kunnen hebben om op deze site te zitten
- Matchvoorstellen kunnen meestal vlot het ronde archief in doordat er vaak weinig rekening wordt gehouden met de matchvoorkeuren

reacties: