Reviews van deze auteur

leuke site

Review over IShotMyself

Ism is een leuke site als je van geile plaatjes en filmpjes houdt. De content is zeer expliciet en wordt geleverd door overwegend amateurs. De kosten zijn laag. Het is niet direct een dating site maar dat is zeker mogelijk. Ik had in de eerste week dat ik er op stond meteen 2 leuke en sex dates.
Er zitten zoals op iedere site fakers maar daar prik je gemakkelijk doorheen. De verhouding man-vrouw is ook zoals gebruikelijk zeer scheef.
Mannen blijken ook hier weer meestal niet in staat een profiel op te stellen wat verder komt dat "niets moet, alles mag" en eindeloze maar vooral fantasieloze foto's van hun pik.
En zoals overal worden de profielen niet (goed) gelezen of begrijpt men niet wat er staat.
Er is ook een chat maar die wordt over het algemeen bezocht door figuren die de kunst van het converseren niet verstaan. Er wordt overwegend nietszeggende onzin gespuid.
Toch is het zeer wel mogelijk lekker geile dates te regelen hier. Kost wat tijd, moeite en doorzettingsvermogen.
En met doorzettingsvermogen bedoel ik niet dat je blijft doorzeuren als je afgewezen bent.

Sterke punten
Expliciet. Je ziet wie je bekeken heeft en op de hotlist heeft gezet.

Zwakke punten
Foto's worden gemakkelijk misbruikt door anderen.
Fakers worden slecht gefilterd.
Als je per abuis een foto in een verkeerde categorie plaatst kan je account worden verwijderd.

je moet geluk en doorzettingsvermogen hebben.

Review over AdultMatch

Een van de beste sites denk ik. Contact leggen met mannen en vrouwen gaat makkelijk. De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb er de liefde van mijn leven ontmoet.

Fakers zijn overal dus hier ook. Daar moet je tegen kunnen. Net als de verhouding m-v. Mannen zijn op alle datingsites veruit in de meerderheid. Dat wordt volgens mij veroorzaakt door de scheve moraal die onze maatschappij erop na houdt. Vrouwen die sexueel actief zijn worden al snel als slet gezien. Wat dat betreft zijn mannen veel grotere sletten.
Een ander voorbeeld van deze taboes is dat V-V contact vanzelfsprekender is dan M-M contact. Ook in clubs is M-M contact veel minder geaccepteerd dan V-V. Mannen lopen wat dat betreft ver achter in hun sexuele ontwikkeling.

Mannen doen over het algemeen te weinig moeite of zijn er te dom voor. Dat begint al bij het opzetten van een profiel. Vaak ronduit beschamend. En als je dan vraagt om wat meer te vertellen is het antwoord "vraag maar raak". Dat soort figuren hebben het niet begrepen. Vrouwen zijn veel sterker op vele punten.

De beste profielen zij toch vaak van vrouwen of stellen. Die zijn serieus te nemen. Waarschijnlijk omdat daar (helaas al weer) vrouwen in betrokken zijn.

Als je serieus bent is er veel mogelijk maar het betekent wel dat je moeite moet doen en veel tijd moet investeren.

En dan de foto's. Al die pikken zijn volkomen oninteressant om naar te kijken. Daar heb ik ook nog nooit mee gescoord. Wel met leuke foto's van mezelf. Ik begrijp wel dat het voor velen niet gewenst ik een gezichtsfoto te plaatsen maar die kun je in een prive album kwijt. Zet er gewoon een echt leuke foto op. Je hoeft niet herkenbaar in beeld.

Sterke punten
Eenvoudig, overzichtelijk. Makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten
Er is een hotlist maar je ziet alleen hoe vaak je erop staat. Niet bij wie. Dat is jammer en dus overbodige informatie.

reacties: