IShotMyself

Bij iShotMyself staat het amateuristische centraal. Deze site is namelijk een erotische amateur community waar geïnteresseerden terecht kunnen voor het bekijken van foto's en video's van echte amateurs. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om zelf beeldmateriaal te plaatsen op de site. Middels de geplaatste foto's en video's kunnen gebruikers in contact komen met andere personen met dezelfde interesses. Deze personen kunnen eventueel een erotische date met elkaar afspreken. Op de site kunnen gebruikers onder andere prive berichten sturen voor andere personen, reacties plaatsen en eigen beeldmateriaal plaatsen. Op deze site kunnen zowel hetero's, bi's, gays, mannen, vrouwen en stellen terecht om in contact te komen met andere personen. Sexdate

Inschrijven

Geinteresseerden die gebruik wensen te maken van de diensten van deze site moeten zich eerst aanmelden. Het aanmaken van een account is geheel gratis. Bij het aanmelden moet men onder andere een gebruikersnaam, e- mail adres en een wachtwoord ingeven. Daarnaast moet men ook de geboortedatum, het geslacht het het land waar men woont invullen. Na het aanmaken van een account kan men direct aan de slag. Met een gratis account kunnen gebruikers onder andere onbeperkt foto's en video's bekijken van andere personen. Daarnaast kunnen zijn ook privé berichten sturen, reacties schrijven en zelf foto's en video's plaatsen.


Kosten

Het aanmaken van een profiel op deze site is geheel gratis. De kosten voor het onderhouden van IshotMyself worden onder andere bekostigd met de verkregen inkomsten van geplaatste advertenties. Sinds 2014 kan men ook supporter worden. Supporters hebben de mogelijkheid om van extra functies gebruik te maken. Enkele van deze functies zijn de chatrooms met live webcams, men kan zien wie zijn of haar profiel heeft bekeken en wie een thumbs- up gaf. Voor 75 eurocent per week kunnen gebruikers als supporter worden. Deze supporters kunnen de site onbeperkt via hun mobiel en of tablet benaderen. Niet- supporters kunnen dat alleen tot 7 pagina's per dag.


Uitschrijven

Leden die geen gebruik meer wensen te maken van hun account hebben namelijk twee mogelijkheden. Ze kunnen ervoor kiezen om hun profiel tijdelijk op non actief te zetten en op een later moment weer te activeren of ze kunnen ervoor kiezen om hun profiel definitief te verwijderen. In geval men ervoor kiest om het account tijdelijk op non actief te zetten, blijven de gegevens en uploads op het account wel bestaan. Als men het account activeert, worden deze gegevens weer zichtbaar. Indien men ervoor kiest om het account te verwijderen, dan kan men dat heel eenvoudig doen op de site. Als eerst moet men ingelogd zijn. Vervolgens moet men klikken op "mijn account" en daarna op "Mijn gegevens". Op de volgende pagina kan men kikken op de optie "verwijder mijn account". Nadat men op de link heeft geklikt om het account te verwijderen, wordt dit ook definitief verwijderd van de database van de site.


Wat mag wel/ niet geplaatst worden op de site?

Op iShotMyself mogen gebruikers alleen eigen, zelfgemaakte foto's en video's plaatsen. Bestanden kunnen van de site verwijderd worden als: - Het bestand afkomstig is van het internet. Op deze site mag men alleen zelfgemaakte foto's en video's plaatsen. - Men een bestand al eerder had geplaatst. - Men een bestand van een andere gebruiker plaatst als te zijn een eigen product. - Men bestanden plaatst met sluip reclame en of reclame voor een product, dienst en of website. - De kwaliteit van het bestand aan de lage kant is. - Het bestand geen seks of erotische scenes bevat. - Het bestand een foto en of video betreft waar minderjarigen betrokken bij zijn. - Er sprake is van copyright overtredingen, racisme, oproepen tot haat en of geweld. Indien men deze regels overtreed, wordt het account geblokkeerd. Als de desbetreffende gebruiker de garantie kan geven, dat het overtreden van de regels niet meer zal geschieden, dan kan het account weer vrijgegeven worden. Indien dezelfde gebruiker zich weer schuldig maakt aan een overtreding, dan wordt het account definitief verwijderd door de beheerders van de site.


Contact gegevens

Gebruikers die vragen en of opmerkingen hebben, kunnen contact opnemen met de helpdesk via: [email protected]. Supporters kunnen voor vragen en of opmerkingen contact opnemen met de helpdesk via: [email protected]. Bedrijfsgegevens: The Internet Factory 54th street, Arango-Orillac building Panama City REPUBLIC OF PANAMA Company number 521716-931218


Artikelen over IShotMyself

Amateurs komen helemaal aan hun trekken bij I Shot Myself

I Shot Myself is een spannende datingsite waar vooral het amateuristische centraal staat. Sommige personen vinden, dat deze site meer bedoeld is voor mensen, die alleen van geile plaatjes en of sex films houden. De afbeeldingen en filmpjes op de site zijn ook zeer expliciet en worden vooral geplaatst door amateurs. Andere personen vinden, dat de kosten op deze site laag zijn en weer anderen weten ... [...]

IShotMyself Reviews

  inloggen

  ik heb per ongeluk mijn account verwijderd wat ik ook probeer ik kan er niet meer op .

  wat ik ook probeer ,,er staat op mijn account klikken mijn gegevens dat krijg ik niet te zien snap er niks van. wil er weer op!!

  Sterke punten
  nu vind ik niks sterk

  Niet van toepassing

  Een leuke site maar ontzettend slecht beheerd via Panama waar we heel snel uitkomen op een man in Nederland die aan de keukentafel \\\"het team\\\" van Ishotmyself beheert. Het is te gek voor woorden dat dit nog bestaansrecht heeft.

  Sterke punten
  Ishotmyseff heet geen enkel sterk punt. Een site die gevestigd is in Panama en gemakkelijk te herleiden is naar het woonadres van de beheerder in Nederland. \\\"Het team\\\" van Ishotmyself.

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande reactie

  Leuke site, walgelijk beheerd

  Het idee van een site met amateur content is leuk. De uitvoering is dramatische slecht. Het beheer van de site is nog vele malen amateuristischer dan de content. Of je nu hebt betaald voor een account of niet, bij het minste of geringste wordt je account verwijderd. Van tevoren krijg je hierover geen melding en moet maar raden wat er aan de hand is. Mailen is zinloos, dat levert alleen maar ergerniswekkende antwoorden van de beheerder op. Het aantal fake accounts en spam berichten stoort enorm en er wordt niets aan gedaan.

  Sterke punten
  Amateur content

  Zwakke punten
  Spam, Fake accounts, walgelijk beheer.

  loser

  voor de derde keer ben ik verwijderd van de site omdat ik nep profielen aan pakte. Ik ben weg en die nepprofielen staan er nog. Ik heb nog 11 maanden te goed die ik betaald heb. De beheerder is een grote LOSER een LUL

  Sterke punten
  de beheerder is een loser

  Belabberd fotoniveau

  Er worden dagelijks door de gebruikers heel veel nieuwe foto's geplaatst, jammer genoeg 99pct ervan van heel ondermaats niveau. Voor liefhebbers van naakt of ero fotografie heeft de site dan ook weinig of niks te bieden. Stemmen, duimpjes of reacties die worden gegeven zijn helemaal niet relevant ten opzichte van de getoonde foto wel naar geslacht toe.
  Als fotoliefhebber is deze site zeker geen ontdekking.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Heel laag niveau van fotografie

  Mooie site voor amateurs

  Prima site om foto's en videos te plaatsen.ook om reacties te geven en te krijgen op fotos videos en profielen. Nadeel is dat ik als ik op mijn mobiel op de site wil kijken ik na enkele handelingen een meding krijg om te betalen als ik verder wil kijken. Ik heb er gewoon een acount dus snap daar niks van? Op de pc is dst niet.

  Zwakke punten
  Op mobiel moet je betalen als je verder wil kijken ondanks dat ik acount heb daar

  Geblokkeerd zomaar?

  Alleen je eigen afbeeldingen plaatsen. Maar zijn diverse profielen die hebben ook andere foto's geplaatst. Oké doe ik dat ook eens? Kennelijk zitten daar ook rare figuren maken een melding van, volgend uur ben je geblokkeerd. Ga je mailen naar ze, kan wel een dag duren voor je weer op je profiel kan met je eigen afbeeldingen. Ben je beetje te brutaal, kan je niet wachten, ook al ben support? Profiel verwijderd.
  Ga je ging je door ism zie je genoeg nep-accounts en ook vrouwen die plaatsen iets, halen het weer weg. Natasha is veel voorkomende fake-profiel die erop komt en eraf gaat.

  Sterke punten
  Als je aan de regeltjes houd is er niks aan de hand, verify member en support kan je meer dingen zien. Links en rechts zijn wel vrouwen koppels, maar ontvangen 1000de berichten, vandaar je bijna nooit terug krijgt.

  Zwakke punten
  Plaats je een afbeeldingen van internet tussendoor, zijn er verklikkers die een melding maken, webmaster blokkeren je account en de lol is er gauw af.

  Afgegleden naar belabberd niveau

  Tot een paar jaar geleden goede ervaringen gehad, diverse dates met andere swingers en nooit problemen. Tegenwoordig is het een en al fakers en spambots op de site. Ook al meermaals negatieve reacties mogen ontvangen omdat mijn vrouw plussize is en ga zo maar door. Voor ons is de lol als een van de weinige echte en betalende koppels van onder de 40 er wel een beetje vanaf. Moderators lijken er ook niet meer te zijn.

  Sterke punten
  Eenvoudig aanmelden en contact leggen.

  Zwakke punten
  Fakersa, spambots, links naar phisingsites, zeer negatieve reacties soms.

  Behoeftes op 1 website

  Ik lees o.a. veel nep-accounts en betalen voor extra om te zien wie je foto's hebben gezien, geduimd of gestemd hebben. Sommige profielen denk je vrouw te hebben, kan een man zijn. Om geverifieerd te zijn en anderen, weet je die zijn echt, naast supporter kan je veel. Zet niet in je comments alleen met geverifieerde mensen om te gaan, dan krijg je negatieve reacties van de niet-geverifieerde gasten. Die moet je blokkeren en reactie weghalen.
  Ook foto verkeerd geplaatst, is er een mogelijkheid tot beperking van de site.
  Krijg je een bericht hoef je, je account niet te verversen, dat zie je gelijk.
  Echter is het wel zo, vrouwen en meiden gaan hier minder tot helemaal niet op, houd er rekening mee, meer mannen zitten erop. Koppels zie je soms.
  Men kan ook berichten instellingen zo zetten van wie ze berichten willen kunnen ontvangen. Ben je man alleen dan kan je soms geen berichten naar hun sturen kan ook bij vrouwen.

  Sterke punten
  Bloot, seks, naturist, homo iedereen kan zijn wie die wil zijn. Tip geverifieerd is het echtheid van jezelf en de volgende personen om beetje nep te voorkomen.

  Zwakke punten
  Betalen, nep-accounts en foto in verkeerde categorie wordt je beperkt. Te weinig vrouwen en koppels reageren soms niet altijd. Instellingen van berichten van wie je ze wil ontvangen.

  veel fake en spam

  Veel fake advertenties en wordt iedere week op dezelfde dag en bijna tijdstip lastig gevallen door fake mailtjes om je te lokken. Heel goedkoop dit!

  Sterke punten
  soms leuke filmpjes en plaatjes, maar of die nou echt zijn of gejat

  Zwakke punten
  Alleen met geld bezig en niet met kwaliteit

  Leuke site om jezelf naakt te laten zien

  Aanrader voor mensen die zich graag legaal helemaal willen laten zien aan anderen.Hoeft niks te kosten.

  Sterke punten
  Gratis.

  Zwakke punten
  Klein bereik,je kan foto s film downloaden

  veel fake

  Helaas veel fake hier. 95% van de "vrouwen" profieltjes hier is gewoon een kerel. (die foto's van zijn (ex-) vrouw/vriendin plaatst. ook zogenaamde "koppels" zijn gewone mannen die foto's van hun (ex-) vriendin/vrouw plaatsen.
  Mannen geven dus punten aan een vrouw of koppel dat eigenlijk gewoon een man is. Een grote mannenclub dus..dat die kerels hier nog intrappen ...hahaha

  Zwakke punten
  fake foto's van internet gehaald

  Slechte site, vol met fakers, geënt op zoveel mogelijk geld aftroggelen van de 'gebruikers'

  Het is jammer, maar het binnen harken van geld op elk mogelijke wijze voert de boventoon van deze site ipv het opzetten van een goede en betrouwbare site/community met een erotische insteek.

  Praten met de beheerders hierover is onmogelijk, er wordt simpelweg niet geantwoord, maar als jij als user een faker ontdekt, dan krijg JIJ een ban met de mededeling dat JIJ moet gaan bewijzen dat een gestolen foto van het internet een fake is!

  Het is heel simpel hierin, de fakers zorgen voor het geld met de clicks en tracking cookies (voor de meer techneuten onder ons). Reguliere gebruikers zijn niet meer interessant, tenzij zij besluiten om "supporter" te worden en dan heb ik het nog niet over gehad dat menig faker (Katja uit Amstelveen iemand?) zonder enige moeite weer terug kan komen.

  Nu hoeft het voor mij niet volledig gratis te zijn, maar meer respect vanuit de beheerders naar de userbase zou wenselijk zijn ipv steeds maar weer op die 'ban' knop rammen omdat het verdienmodel ter discussie wordt geroepen.

  Zonde, echt zonde en dit komt van iemand die ISM een warm hart heeft toegedragen, maar met deze gedragingen vanuit de beheerders waarbij fakers ongemoeid worden gelaten, kan en zal ik dat niet meer doen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  - Money scam, vrijwel voor alles dient betaald te worden. Toegang via je mobiele browser: je mag ervoor gaan betalen.
  - Fakers hebben vrij spel door de zgn 'click bait' principe. Geld krijgen uit de vertoonde advertenties en tracking cookies.
  - Men weigert te reageren op berichten. Zowel via e-mail, de site self en privé-bericht. Daarbij staat tegenover dat de 'ban' knop heel snel gevonden wordt als het de beheerders niet aan staan, zeker wanneer er kritiek wordt geuit op het "verdienmodel".

  Leuke site om je foto s en films te plaatsen

  Leuke site om jezelf te laten zien.Nadeel is dat het geüpload kan worden door een ander

  Sterke punten
  Je kan mooi foto s en films van jezelf en partner plaatsen.Als je je sex leven wil laten zien.

  Zwakke punten
  Fakers genoeg.En je films kunnen gedownload worden.

  Toffe site

  Heb in augustus account aangemaakt en ondertussen al verschillende nieuwe leuke mensen leren kennen en dates gehad, deze site is niet fake maar echt en het werkt.

  Sterke punten
  - verify optie
  - supporter mits betaling van kleine bijdrage
  - echte profielen
  - echt daten en echte seksdates
  - leuke site

  Zwakke punten
  - soms overbelast
  - fake profielen zijn mogelijk zoals bij elke sites
  - wel beetje onoverzichtelijke opbouw

  Leuk!

  Heb sinds juli een account op ism, het bevalt zeer goed. Ik heb er al een aantal leuke nieuwe contacten op gedaan en een paar heerlijke dates gehad. En ik vind het heerlijk om mezelf op die manier te laten zien daar en om anderen te bekijken. Er zitten veel 'echte' mensen, veel leuker dan al die bewerkte foto's die je op andere sites zoveel ziet. Je bepaald zelf op wie je reageert en als iemand je verkeerd benaderd kun je diegene blokkeren.
  Ja, er zitten zeker ook fakers, maar daar prik je zo doorheen.

  Sterke punten
  Echte mensen, veel gezelligheid zonder altijd meteen op daten gericht te zijn.

  Zwakke punten
  Jammer dat de categorieën van de foto's en filmpjes zo onoverzichtelijk zijn, ik mis bv 'lingerie'

  Onbetrouwbaar en fake

  Het feit dat deze site gesettled is in Panama zegt al genoeg. Hoop fake en foto's en filmpjes van leden kunnen gewoon met een uploadknop binnengehaald worden. Er zijn geen algemene voorwaarden en aan de hoge mate van fakers wordt niks gedaan door het beheer. Bovendien hebben de oude leden van weleer de macht in handen en maken de nieuwe leden het leven zuur.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Fakers
  Kopieerbaar
  Ontklantvriendelijke beheerders

  Scam

  Het dating gedeelte van Ishotmyself is 100 procent Scam... Ik begrijp eigenlijk niet waarom dit soort praktijken nog niet bij wet verboden is.

  Ik was nieuwsgierig want een vriendin van me was daar een tijdje terug ingeschreven. Dus heb ik snel even een profiel gemaakt zodat ik even kon kijken. In mijn profiel heb ik niks ingevuld. Geen foto, geen tekst. En bij voorkeuren heb ik alleen "poepsex" aangevinkt.... :-)

  Dus... om een lang verhaal kort te maken: ik kreeg in een paar dagen tijd een heleboel reacties (veel meer dan ik ooit heb gehad op een datingsite...) van allemaal erg mooie vrouwen. Allemaal willen ze meteen een sexdate met mij. Of ik even wil betalen om ze een reactie terug te sturen. 1,40 euro per bericht om precies te zijn.

  De scam ligt er zo dik bovenop, maar ik vermoed toch dat er nog steeds naïeve mannen zullen zijn om steeds maar weer geld te betalen.

  Nogmaals: ik begrijp echt niet waarom dit soort praktijken nog steeds legaal zijn in Nederland.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  100 procent een Scamsite

  slechste site nep

  nep site

  Sterke punten
  geen

  leuke site

  Ism is een leuke site als je van geile plaatjes en filmpjes houdt. De content is zeer expliciet en wordt geleverd door overwegend amateurs. De kosten zijn laag. Het is niet direct een dating site maar dat is zeker mogelijk. Ik had in de eerste week dat ik er op stond meteen 2 leuke en sex dates.
  Er zitten zoals op iedere site fakers maar daar prik je gemakkelijk doorheen. De verhouding man-vrouw is ook zoals gebruikelijk zeer scheef.
  Mannen blijken ook hier weer meestal niet in staat een profiel op te stellen wat verder komt dat "niets moet, alles mag" en eindeloze maar vooral fantasieloze foto's van hun pik.
  En zoals overal worden de profielen niet (goed) gelezen of begrijpt men niet wat er staat.
  Er is ook een chat maar die wordt over het algemeen bezocht door figuren die de kunst van het converseren niet verstaan. Er wordt overwegend nietszeggende onzin gespuid.
  Toch is het zeer wel mogelijk lekker geile dates te regelen hier. Kost wat tijd, moeite en doorzettingsvermogen.
  En met doorzettingsvermogen bedoel ik niet dat je blijft doorzeuren als je afgewezen bent.

  Sterke punten
  Expliciet. Je ziet wie je bekeken heeft en op de hotlist heeft gezet.

  Zwakke punten
  Foto's worden gemakkelijk misbruikt door anderen.
  Fakers worden slecht gefilterd.
  Als je per abuis een foto in een verkeerde categorie plaatst kan je account worden verwijderd.

  mooie naam

  mooie naam voor een dating site

Bezoek IShotMyself

Schrijf een review