Reviews van deze auteur

Wat een baggersite die Chattijd.nl

Review over ChatTijd

Hadden ze beter niet chattijd.nl, shittijd.nl noemen?

Zo weinig vrouwen en zoveel mannen.

Als je een bericht stuurt als man zijnde krijg je slechts van 50 berichten sturen slechts 1 a 2 berichten terug.

Voor deze chat (gewoon een tip) moet je niet gaan betalen, want als je berichten krijgt, dan krijg je ze ongevraagd en dient men zo'n cam aan te klikken.

Kijk uit mensen, trap er niet in, want wanneer je deze aanklikt kom je op een betaalsite terecht waar van die internetcam hoeren 0,80 cent per minuut betaald, wat dus gauw oploopt naar 2,50 per minuut (providerskosten).

Mannen? Laat jullie geen oor aannaaien want zo sociaal is chattijd.nl niet voor hun gebruikers.

De vrouwen op de chat moet je oppassen, want er zitten een hoop fakers tussen (94%) en dan de vraag nog als de rest nog okay is.

Sterke punten
Helemaal niks geen sterke punten

Zwakke punten
Alles is slap en zwak op chattijd.nl

Speciaal voor chattijdmannen

Review over ChatTijd

Beste mensen.

Als jullie als man wel eens op chattijd.nl bent geweest, dan weten jullie vast wel hoeveel lesbiennes of homo's er komen, dus als hetero man wees op jullie hoede en betaal iig nooit voor wat niet nodig is. Men wordt op chattijd gewoon besodemieterd en is wellicht ook zo fake als de pest, dus mijn tip is voor hetero mannen. Gooi jullie tijd niet weg en benut deze bijvoorbeeld met iets anders. Erop uit gaan, buiten lopen, beetje toeren, maar steek je tijd niet in Chattijd.nl want het is gewoonweg zonde van uw of jullie kostbare tijd. Nog meer vragen over deze site, stuur dan gerust een mailtje.

Ik ga voor een gangbare chat en niet zo'n site waar je steeds maar "Geen interesse" of "je bent niet mijn typ" naar je hoofd krijgt gesmeten.

Dus mannen? Links laten liggen die chattijd.nl want deze is bedoeld voor biseksuele of paren of homo's. Niet voor hetero's, dus laat jullie kop niet gek maken en vuluw, jullie tijd gewoon nuttig in...

Mvg, Bertus

Sterke punten
Is wellichts gratis (soms dan)

Zwakke punten
Veel lesbo's, biseksuele mannen/vrouwen en homofielen.s
Vrijwel geen hetero's.
Heel veel mannen 90%
Weinig vrouwen 10%

Dus mannen een datingsite kunnen we chattijd niet noemen, eerder een zinloze shittijd om eerlijk te zijn...

Buitenlanders meer geaccepteerd dan Nederlandse Mannen

Review over ChatTijd

Zo eventjes een korte review voor de Nederlandse gebruikers van Chattijd.nl.

Ik heb vaste Nederlandse profiel op Chattijd en de fake van mij is een van mijn buitenlandse profielen om te kunnen zien hoe de Nederlandse vrouw erover dacht over ons 100% rasechte Nederlanders. Veel Nederlandse vrouwen hebben liever nog Marokkanen, Negers, Turken of andere uitschot.

Test het zelf maar eens.

Gewoon op je bestaande profiel met foto of een of andere buitenlander (zonder foto) heeft meer succes op slagen dan met een Nederlands profiel.

Ik roep ook de Nederlanders op meer Nazi streken op Chattijd uit te voeren tegenover de buitenlanders.

Nederland moet Nederland blijven.

Echt mensen die van origenen Nederlandse ouders hebben. Laat jullie niet door dat buitenlandse tuig de grond in boren.

REACTIE IS ACTIE...

Sterke punten
Niet. Geen een meer

Zwakke punten
Alles wat betreft Chattijd, behalve Nederlandse mannen/vrouwen die ook anti buitenlanders zijn...

Chattijd.nl geen aanrader

Review over ChatTijd

Wanneer men op Chattijd.nl komt en een naam aanklikt dan of zoeken vrouwen een stelletje en/of vrouwen. Veel vrouwen waarbij je hun naam aanklikt wordt je doorgestuurd naar een andere site waar je kunt cammen met vrouwen, mits je dan zo'n 0900 nummer belt. Er zijn dus ook zeer veel fictieve PROFIELEN aanwezig, dus een heuse vorm van negativiteiten alom. Er zijn daar 85% mannen, 10% stellen en 5% vrouwen, dus wil men een vrouw leren kennen daar is er 4% lesbisch/bi en slechts 1% hetero, dus alles met alles een site om je daar niet aan te melden. Het lijkt rozekleurig maar dat is het niet. Kijk zelf op www.chattijd.nl en ervaar de mogelijkheden. Het is soms wel gratis maar lang niet alles. Dus kortom Chattijd doe er iets aan die klotesite van jullie. Dat voorkomt zulke reviews.

Sterke punten
Site is deels gratis.

Goede overzichtelijke pagina

Zwakke punten
Vrijwel alles behalve de genoemde sterke punten.

Denk goed na als je profiel aanmaakt op Knuz.nl. Lees eens goed deze Review

Review over Knuz

Na 2 weken vond ik het wel welletjes op Knuz.nl. Veel kijkers en vrijwel geen berichten. Denk dat op deze site veel mannen zitten die vrouwen genoeg hebben en alles kunnen krijgen, maar goed! Deze site is toch niet echt een datingsite in mijn ogen, omdat ik denk dat er heel erg veel fakers tussen zitten (merendeels ca. 80%). Ook beschouwen de meeste (bestaande vrouwen) als prulletje of niksnut, terwijl je dat zelf helemaal niet bent. De chat (2 stuks totaal) zullen je dat wel vertellen hoe hun over je denken.

Dus mensen?

Open eerst goed je ogen voordat je op deze (gevaarlijke fake) site een account gaat aanmaken op Knuz.nl.

Alles lijkt rooskleurig totdat je er zelf achter komt.

Het is nl nooit rozengeur en manenschijn op deze site genaamd; Knuz.nl

Ik zei dat (1 week terug) ***Knuz.nl*** een aanrader was, maar is dus ***geen*** aanrader...!!!

Sterke punten
Site is goed opgemaakt! Dat is het enigste wat ik kwijt wil

Zwakke punten
Knuz.nl zegt 100% gratis, maar dat is dus nooit waar. Eerder zijn hun 25% gratis voor gebruikers van Knuz.

Vrijwel geen inbox en/of privéberichten.

Oneerlijke mensen die je uitschelden voor dit en dat!

Heel veel vrouwen die privé niks met je te maken willen hebben en dus heel erg gemeen zijn.

Enorm veel standaardberichten met Sorry! Geen interesse! Daar heb ik niks voor te koop...!

Van de 30 gestuurde berichten slechts 1normale berichten terug krijgen en 29 stuks met Sorry! Geen interesse!

Veel vrouwen op Knuz.nl willen je uithoren via privé, maar niks met jou of mij te maken willen hebben en dus jouw of mijn gestuurde berichten worden door gemene, valse, vuile vrouwen die op hun beurt teksten kopieren en sturen naar andere mensen...

Knuz.nl kan voortaan beter FakePlaneet gaan heten, wat alles daar nogmaals is ca. 80% fake...

Geen woorden voor Badoo.com

Review over Badoo

Zeeeeeer weinig profielbezoekers, berichten en/of nooit geen ontmoetingen (voor zowel betaalde als free members).

Badoo.com vindt zichzelf "Sociaal Media", maar ik bestempel deze als een heuse "A-Sociaal Media".

Veel (sorry voor mijn woorden) achterlijlke stront wijven die je gelijk blokkeren zonder hun te hebben gesproken/getypt...

Zeer veel buitenlandse gebruikers die naar hun zeggen uit Nederland komen, maar in principe uit bijvoorbeeld Nigeria en/of Senegal komen die gebruik maken van Googlevertalers (hun Nederlandse teksten zijn belabberd geschreven) en hun sturen je mails zodat je op hun berichten reageren.

Wanneer men (voordat je hun iets terug typt) bericht wil terug sturen kopieer dan ten allereerste hun emailadres en plak deze vervolgens op google.nl in de zoekbalk en laat Google deze zoeken en 30:2 van deze berichten zijn afkomstig van Nigeriaanse en Senegaleze bendes die vanuit Amerika als scammers worden beschouwd (dus u bent gewaarschuwd)...

Dus Badoo krijgt 5 sterren (in de min wel te verstaan)

Sterke punten
Goeie overzicht Badoo site!

Zwakke punten
Enorm veel fakers!

Meeste profielen kloppen niet (met name scammers en spammers)!

Veel blokkades daar zonder iets te hebben getypt!

Veel vrouwen met foto's ouder dan 5 a 10 jaar!

Veel vrouwen die liegen over hun leeftijden (bijvoorbeeld; Iemand doet zichzelf voor als 48 jarige en dus in principe al 58 a 60 jaar zijn in het echt).

Asociale fotostemmers!

Vrijwel geen bezoekers, berichten en totaal geen ontmoetingen of dates!

Badoo is geen datingsite!

Dus kortom door en door slechte site!

reacties:

Review: Speciaal voor chattijdmannen

Daar hebt u volkomen gelijk in Weedje.

Chattijd.nl is alleen maar voor stellen, lesbiennes en homo's en nooit voor hetero's, want anders had ik sowieso wel een date gehad. Maar wist jij ook wel dat de operators van chattijd.nl jouw gegevens kunnen veranderen? Zodra jij je wachtwoord hebt ingevoerd dan ben je hun speelbal. Ik ga niet meer op chattijd komen Weedje. Ik ga nog liever op Badoo of Twoo.

Ik kom daar nooit maar deze twee laatstgenoemde sites vindt ik net 1 punt waard. Hahaha

Kun je wel zien hoeveel score chattijd.nl krijgt, ondanks alle fakers en valse aantijgingen van medechatter (die nooit iets terug typen) slechts 0,1 waard qua cijfer.

Review: Chattijd.nl geen aanrader

Daar hebt U keihard gelijk in. Ik heb dat probleem ook ondervonden op die site. Je kunt beter paar keer € 50,- uittrekken voor een hoertje dan op zo'n site als chattijd.nl ettelijke honderden euro's telefoonkosten betalen waar je nog niet eens in jaaaren tijd een date of ontmoeting hebt gehad. Dus wat is er dan zinloos? Dus hierbij ook deze tip voor de Chattijd mannen. Steek geen geld of beltegoed in zaken zoals Chattijd want geloof me! U wordt daar keihard bedrogen, net als mij tientjes wat ik nooit van me leven meer zal vergeten. Het is gewoon een criminele organisatie die chatters hun geld afhandig maakt. Dus U bent gewaarschuwd. Kijk uit voor chattijd.nl

Review: Waardeloze site

Ik ben het volledig met jou eens knuzzer. Hun hadden mij er ook uitgeknikkerd, dus vandaar ik zelf ook een review had geschreven hoe Knuz.nl in het echt in elkaar steekt. Alles lijkt geweldig, maar er zitten gevaarlijke vrouwen en dus ook mannen tussen, maar ook wel een paar leuke vrouwen (slechts 4 a 5%) die eerlijk en oprecht zijn...

Ook wat jij formuleerde met faker(s) is helemaal waar hoor? Denk dat er zo'n dikke 80% fake vrouwen zijn op Knuz.nl

Ook krijg je veel berichten met Sorry! Geen interesse! en daar heb jij, of iemand anders of ik totaal geen trek in lijkt mij zo...

Meeste vrouwen van die getatooeerde tokkies hahaha (goed gezegd is keihard waar) en denken dat hun heel veel zijn, maar slechts een korreltje zand waar je overheen loopt en dikwijls in het niets zijn verdwenen...

Ik ben ook paar eerlijke vrouwen tegengekomen maar dat is slechts hooguit 2 a 3%...

Kortom is dus Knuz.nl na mijn ervaring geen aanrader, maar ik raadt bij de meeste mensen Knuz.nl keihard af!

Met vriendelijke groet, Bertus V.

Review: Vrouwen die nooit reageren.

Tjonge Francois. Je hebt keihard gelijk man. Je krijgt ook veel berichten op Knuz.nl van vrouwen "Sorry! Geen interesse!" en als je hun vraagt waarom? Krijg je bericht terug van; Jij woont mij veel te ver weg! (terwijl hun in stad Groningen wonen, slechts 35 a 40 km hier vandaan) en een hoop toeschouwers die niks zeggen!

Ze hadden mij afgelopen zaterdag van die site Knuz.nl afgedonderd en kan er niet meer op komen. Maar ja. Wat moet je eigenlijk met zo'n site waar bedriegen en liegen bij de meesten op nummer 1 staan...

Niks toch?

Met vriendelijke groet, Haviken (ex-knuzzer) :D

PS... Feel Free, maar niet op Knuz.nl, want die ervaring ben ik liever kwijt dan rijk!

Review: thja knuz

Theaa heeft gelijk...! Zo'n achterlijke site als Knuz.nl moet er nog uit de grond worden getrapt. Totaal ongevoelige mensen daar die denken heel wat te zijn, maar in principe een hoopje in elkaar gezakte stront! Niks deugt er op Knuz.nl...

En 100% gratis? Amme nooit niet! Slechts 25% misschien maar niks meer

Review: Beetje beta, maar wel goed, beetje jammer van de vrouwen

Mensen? Trek je niks aan van die Dirk... Hij is vast zelf de beheerder van Knuz.nl of die achterlijke klojo heeft er daar meerdere dames gehad. Dus laten varen die gast! En wel op de stille oceaan met een groot gat in de romp van dat lekke bootje.

Ik hoop dat Dirk net alsof doet of anders is het gewoonweg een enorme grote minkukel van de hoogste plank...

Groetjes Ex(knuzzer) Haviken

Review: betere dating site

Ik vindt Knuz.nl een achterlijke en achteloze site...

Die vrouwen daar hebben een air aan hun komt waar je U tegen zegt.

Heel veel berichten met Sorry! Geen interesse! en dat gaat continue zo door, dus niet echt leuk zoiets.

Dus heb ik maar terzijndertijd KK dit en KK dat gebruikt op die site omdat ik er schijtberoerd van werd van elke keer die kloten Sorry! Geen interesse!, dus had Knuz.nl mij geblokkeerd...

Maar hahaha dat kon mij toch niks meer schelen, want elke keer worden afgewezen is zeker leuk!

Dat dacht ik toch van niet nee!

Mvg, Haviken

Review: Positieve reviews

Even deze reactie op deze review!

Sterke punten:
Sta je sterk in je schoenen geen probleem (Dan heb je heel veel geld en een goede baan; zoals piloot, rechter, advocaat, eigen bedrijf)...

Zwakke punten:
Sta je zwak in je schoenen blijf dan weg (Dan leef je van een laag inkomen of je bent gewoon werkloos of in loondienst als produktiemedewerker of arbeider)...

Die grote verschillen maken Knuz.nl er niets beter op!

Zo is het GODVERDOMME altijd al geweest...

De rijken pakken alles van de armere mensen af!

Iemand met een goede betaalde baan heeft meer vrouwen dan iemand met een minder betaalde baan...

Misschien moet men maar (de armere mensen dan) *hard*drugs gaan verkopen zodat hun ook meer geld gaan verdienen en recht krijgen wat hun toekomt ipv die achterlijke schijnpooiers die denken van Ikke, Ikke en de rest kan stikkuh!

Door elke keer maar berichten van Sorry! Geen interesse! denk ik ook wellicht om niet meer eerlijk en oprecht te zijn in deze maatschappij, want die 2 punten wordt op Knuz.nl misbruik van gemaakt...

Dus Knuz.nl is absoluut geen aanrader in mijn ogen

Review: Positieve reviews

Beste m,

Denk wel dat er veel mensen via Knuz.nl zijn die deze reviews lezen, maar tevens ook schrikken van de geschreven reviews en dat hun nu misschien ook eerst beter na zullen denken wat hun daarna schrijven ipv eerst te beoordelen en daarna gaan zitten schelden!

Dat is ook niet echt leuk voor de mensen om zo benadeeld te worden als een stuk vuil door anderen, want wie anderen benadeelt, wordt op hun beurt ook benadeelt door diegenen die toentijds waren benadeelt door anderen Knuz gebruikers met name.

De vrouwen kunnen echter hoge eisen stellen, maar hun stront is net zo warm en precies zo'n kleur als hun medegebruikers, en dat vergeten veel vrouwen en mannen uiteraard...

Maar ik ben blij dat ik daar niet meer op die site ben hoor?

Want ik heb vrijwel overal gechat en gedate, zonder succes, maar zoiets als die Knuz.nl heb ik van mijn levensdagen nog nooit meegemaakt.

Tuurlijk heb je er ook goede en eerlijke mensen tussen zitten, maar dat zal respectievelijk hooguit grofweg geschat 2 a 3% zijn en de rest is fake en de andere liegt en bedriegt mannen en vrouwen.

Maar goed m?

Ik ben gelukkig van die onbenullige niksnutten site af en kom er noooooit meer terug daar...!

Echter geef ik Knuz.nl geen sterren omdat die site dit niet echt waard is in mijn ogen en zeer doet als er zo'n reclame voorbij komt van Knuz.nl

Ook Knuz.nl krijgt van mij de allerlaagste waardering die er is met 0,1% en de andere datingsites vanaf 1,0%...

Met vriendelijke groet, Haviken

Review: Ik ben er mee gekapt

Moet je je niks van aantrekken van die Don Juan's, Johan. Er is maar één sterker dan zulke lui en dat ben jezelf, want ook schijten de Don Juan's en vrouwen warme bruine stront zoals elk en iedereen. Ik ben zo'n persoon als; Hun kunnen over mij praten (wanneer ik afwezig ben), maar van mij vreten zal hun nooit van hun levensdagen lukken... Ben een vreselijke harde en (als het moet) RealLive DieHard op dat gebied. Hahaha

Dat weten de meesten daar nog niet, dus kan men achter komen, gratis en wel...

Mvg, Bertus