Reviews van deze auteur

Overgewaardeerd

Review over Paiq

Omdat deze site er qua beoordeling erg positief boven de rest uitsteekt, dit eens geprobeerd.

Ik heb niet de moeite genomen om de site gratis te testen, maar ook betaald, blijft dit een vage site. Je betaald eerst eenmalig 10,- opstartkosten, daarboven ca 9,50 per maand. Na het invullen van een zeer uitgebreid profiel, krijg je dagelijks matches voorgeschoteld en daarnaast kun je door het spelen van spelletjes extra matches verkrijgen. Van voorgestelde matches kan je foto’s zien, maar wanneer je meer wil weten moet je via credits, die je beperkt heb, informatie kopen.

Ondanks dat ik een zeer duidelijk matchprofiel en selectie profiel heb ingevuld, krijg ik als 45 jarige man, in ca de helft vd gevallen vrouwen voorgesteld die 5-10 jaar ouder zijn en daar zit ik niet op te wachten, waarom vul ik anders bindende criteria in.

Wanneer je contact zoekt met de dames, blijkt vooral één ding en dat is dat de dames deze site vooral zien alles een chat site en niet als een datingsite. Vrouwen (hoog opgeleid naar eigen zeggen) die de gehele dag online zijn en waarbij je de ene dag reuze populaire bent in de vorm van niets zeggende berichten, om vervolgens in de dagen erna niets meer terug te horen en worden je berichten gewoon genegeerd.

Dit is geen datingsite, maar een betaalde chatsite voor vrouwen welke zich vervelen. Wanneer je hier je partner wil vinden wens ik je veel succes!

Sterke punten
Een grappige manier van matchen

Zwakke punten
Geen inzicht in wie er ingeschreven is
Vreemde betaal/abonnement structuur
Matching waarbij totaal geen rekening is gehouden met primaire wensen als leeftijd en afstand.
Vooral geschikt voor kwebbelende vrouwen, niet voor mannen welke opzoek zijn naar een vrouw die openstaat voor een relatie.

De reden dat de site zo populair lijkt, is dat vanuit de site je gevraagd wordt hier een review te schrijven. Vooral diegenen die al dat gechat wel leuk vinden, zullen daar op in gaan.

Er veranderd niks aan deze site

Review over Lexa

Jaren terug al eens een poos lid geweest en een paar weken terug eens een nieuwe poging gewaagd. Alle beweringen zijn juist, zolang je geen betalend lid bent wordt je continue opgehitst, dat er enorm veel belangstelling voor je is en zodra je betalend lid bent, is het zo goed als stil. Wanneer je dan met iemand contact wil zoeken, moet je ook nog eens de optie premium nemen, omdat de lieverd in kwestie, net als 99% vd anderen, geen betalend lid is en niet kan reageren. Daarnaast is het een enorm brallerige site, met zelfs voor betalende leden nog reclame....zelfs van een privehuis!

De zoekfunctie werkt niet goed, eenmaal opgeslagen werkt hij niet meer en wanneer je daarover een melding maakt, krijg je een standaard antwoord dat mijn suggesties worden gebruikt ter verbetering vd site.

Tot slot heeft deze site bij uitstek last van vrouwen welke met een leeg profiel wat rondkijken en nooit reageren op een bericht en neen ik ben niet veel ouder, heb geen tattoos en geen vunzige teksten verstuurd.

Sterke punten
Het houd je vd straat

Zwakke punten
Brallerige, mega commerciële site, gevuld met vrouwen welke graag wat rondkijken, maar niet op zoek zijn naar een relatie oid.

Erg vage site

Review over Lexa

Het is gewoon niet normaal wat een vage site dit is. Ik heb een tijd een duur abonnement genomen om te kunnen zien of de dames mijn berichten eigenlijk wel lezen...wat schetst mijn verbazing. Een aanzienlijk deel vd dames leest je bericht niet eens, ze zijn wel ingelogd geweest, dagen achtereen zelfs, maar hun mail lezen ho maar! Voor de duidelijkheid, we hebben het over 'keurig nette' dames mbo/hbo, adviseur, secretaresse etc... Ze kijken vaak niet eens op je profiel om te zien wie je eigenlijk bent!

Hoe moet je zo eigenlijk contact krijgen?

Wat ook irritant is (los van alles wat je hier al elders kan lezen), is dat wanneer je iemand aan je favorieten toevoegt, de ander dit kan zien! En wat denken de dames na een paar weken...ik sta al zo lang in jou favorieten...nu hoeft het niet meer. Dat je uit de vele honderden profielen moet proberen iemand te vinden die bij je past en serieus lijkt...daar staan ze niet bij stil

Sterke punten
Er lijken heel veel leden te zijn, maar slechts weinigen lijken serieus op zoek en bereid te reageren op een serieus goed contact verzoek.

Zwakke punten
Erg commercieel en er niet op gericht om mensen met elkaar in contact te brengen.

De site werkt ronduit slecht met een iPad, je kan nauwelijks een fatsoenlijk bericht typen.

Bouw eens een fatsoenlijke site voor al dat geld

Review over Lexa

Voor Lexa gaat hetzelfde op als voor het gross van dit soort sites, de meeste dames zijn geen betalend lid, reageren meer niet dan wel, etc etc.

Maar Lexa is vooral duur en je wordt bij herhaling geconfronteerd met herinneringen om een upgrade te nemen etc etc. Daar komt bij dat de site niet eens goed werkt op IOS7 (iPad Air) of Android. Het oproepen van een foto duurd eindeloos, door zoek resultaten bladeren is ellende, zeker wanneer er dit een paar honderd zijn en het meest stomme is dat je niet eens kan zien wie jezelf allemaal hebt bekeken.

We leven ondertussen in 2014

Sterke punten
Lijkt iets levendiger dan Relatieplanet

Zwakke punten
Zeer commercieel, zeg maar gewoon vervelend!

De Hoogopgeleide man

Review over Mens en Relatie

Op dit moment aast men via de media op de veeleisende hoogopgeleide man. Dat is immers de makkelijkste klant, hij heeft geld, hij wil graag een vrouw, wat via gewone datingsites een haast hopeloze opgave is, dus ver over de duizend euro besteden aan persoonlijke bemiddeling zal het dan wel doen.

Straks ben je een jaar verder, amper een paar dates gehad, of niet passende en daar zeg je natuurlijk wat van.....vervolgens kun je het antwoord al raden....ja meneer maar uw eisen zijn ook zo hoog! Je ging immers niet accoord, met een groot leeftijdsverschil, wel/geen kinderen, afstand etc...

De werkelijkheid is waarschijnlijk, dat het leden bestand te karig is, want wie besteed er midden in een crisis zoveel geld aan iets wat zo volstrekt oncontroleerbaar is.

Eigenlijk moet men je eerst een portfolio van geschikte kandidaten laten zien, zo dat je weet wat je kan verwachten.

Maw, bezint eer ge begint, tenzij je van een gokje houdt

Bedroevend slecht

Toen de consulente begin dit jaar mij bezocht, werd er een mooi verhaal gehouden, dat ik -een verzorgde man, welke zijn zaakjes goed voor elkaar heeft, zonder veel ballast- een goed te bemiddelen kandidaat was, in het ruim 3200 leden tellende bestand. Geen rare eisen, een vrouw van ongeveer mijn leeftijd, liefst niet rokend, zonder kinderen, met vergelijkbaar mbo/hbo niveau en sociale achtergrond en enigszins uit de regio, omdat ik ivm werk niet kan verhuizen. Dat was allemaal geen probleem en waren normale wensen, de consulente kon zich zo al een paar kandidaten voor de geest halen, die wel eens zouden kunnen matchen. Kortom het leek een leuke tijd te worden met aansprekende dates…

Vervolgens krijg ik 4 voorstellen in ruim 7 maanden. Één dame welke bijna 10 jaar ouder is, op 1,5 uur rijden woont en met kinderen, een dame van bijna 10 jaar jonger die geen zin heeft in een veel oudere man (logisch), een dame met zelfs 3 thuiswonende kinderen en wel geteld één dame welke op het 1e gezicht een kandidaat zou kunnen zijn, maar na wat sms-sen geen contact wilde.

Wanneer je reeds in het begin netjes belt (je bereikt ze pas via een vaag callcenter), om te vragen of er iets mis is gegaan, wordt ik door een dame van kantoor als veeleisend en lastig neergezet. Een aantal maanden later, schrijf ik een nette mail om mijn teleurstelling over de kwaliteit van de matching kenbaar te maken. Uit de reactie blijkt dat ik eigenlijk in het gelijk wordt gesteld, maar dat (kort samen gevat) het niet meevalt, omdat met zoveel (leeftijd, kinderen, afstand, lbo-hbo) wensen rekening moet worden gehouden.

Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en in 3 maanden niets meer gehoord en geen enkele vorm van persoonlijk contact, terwijl mijn ‘zilveren inschrijving’ een meer persoonlijke begeleiding zou betekenen. Uiteindelijk heb ik mijn inschrijfgeld terug gevraagd, omdat men totaal niet waarmaakt wat men belooft. Natuurlijk krijg ik direct een reactie met een verwijzing naar de kleine letters, namelijk dat men geen toezegging doet over het aantal matches, geen recht heb op terug gave etc… Op de kern van de zaak, namelijk de verkeerde voorstelling van zaken en het totale gebrek aan persoonlijke bemiddeling, gaat men natuurlijk niet in.

Er is geen sprake van dat er een consulente aan het werk is die haar kandidaten kent en op basis van mensenkennis matched. Wanneer dit wel zo zou zijn, zou je immers een telefoontje je krijgen om een kandidaat die technisch misschien niet helemaal macthed, toch even persoonlijk te bespreken omdat er gevoelsmatig wellicht toch een klik is, dat gebeurd gewoon niet. In plaats daarvan wacht men tot het eind van de maand, neemt men een willekeurig profiel en gooit men dat op de laatste vrijdag van de maand op je deurmat. Hierna mag je schriftelijk reageren, om aan te geven dat men weer geen rekening heeft gehouden, met een aantal begrijpelijke basis zaken als leeftijd, wel/geen kinderen en afstand. Uit de overige menselijke aspecten blijkt overigens ook nergens uit, dat daar wel rekening gehoudens is met je persoonlijkheid.

Kortom, hier is vooral iemand aan het werk die haar uiterste best doet om leden te werven, maar totaal niet waarkan maken wat ze beloofd en dan is bijna duizend euro veel geld. Dat men 3200 leden heeft, lijkt zéér onwaarschijnlijk, dan zou men immers wat vlotter en betere voorstellen moeten kunnen doen.

Helaas staat dit verhaal niet op zichzelf, want meerdere vriendinnen van mij, hebben vergelijkbare ervaringen met andere bekende bureaus, nauwelijks matches en slechte matches, volgens mij gaat het gewoon erg slecht in deze branche…begrijpelijk.

Kortom, ga lekker op vakantie voor dit geld en besteed het niet aan Match4Two of een ander bureau!

En over de positieve reacties hier, zijn ze echt? dat is de vraag.

Sterke punten
Vlotte verkoop babbel.

Zwakke punten
- Waarschijnlijk veel te weinig leden om te kunnen matchen
- Geen serieuze matching, onbekwaam personeel
- Totaal geen persoonlijk contact
- De kosten staan in geen enkele verhouding

reacties:

Review: Overgewaardeerd

Abonnement afgelopen en meteen uitgeschreven. Het is leuk om je bezig te houden, maar weinig effectief. De meeste matches kloppen niet bij je zoekprofiel en veel dames zitten alleen op deze site voor de aandacht en tijdverdrijf net als bij Tinder. Ik merk enerzijds dat mijn foto's hoog scoren, bijna een 8, maar dames zullen nooit uitzichzelf reageren. Wanneer je dan een keer contact hebt is het iemand die al andere contacten heeft lopen, of zo schrikt dat ze je meteen weer blokkeerd. Heerlijk rustig, niet ingeschreven zijn!

Review: Er veranderd niks aan deze site

Goed dat je dat zegt, want ik weet 1000% zeker dat ik 2 dagen na aanmelding de automatische verlenging had uitgezet en nu stond deze weer aan! Rechtsboven in het scherm zegt men continue dat je abonnement verloopt, ook al heb je nog 2 maanden te gaan. Wanneer je daar één keer per abuis op tikt omdat je bij je profiel wil wezen, staat hij ongemerkt weer op verlengen!

Review: Er veranderd niks aan deze site

Pas toen ik een klacht had ingediend bij thuiswinkel.org werd mijn klacht doorgestuurd naar Lexa en kreeg ik eindelijk contact met een medewerker. Niet dat ik daar veel mee opschiet. In de afgelopen week heb ik maar liefst 3 maal mijn automatische abonnement verlenging uit moeten zetten, omdat deze op 'onverklaarbare' wijze weer aanstond. Waarschijnlijk via de zeer strategisch geplaatste verlengknop. Het listige is dat je GEEN melding via mail krijgt, wanneer de verlening aan wordt gezet (zodat je hem abusievelijk aan laat staan), maar WEL wanneer je de verlenging uitzet. Het is wel heel erg dubieus, je moet zowat 10 stappen doorlopen om de verlenging uit te zetten, waarbij je alles exact goed moet doen, anders staat hij nog aan, maar de verlenging aanzetten is geen enkel probleem, ik keer de verleng button aantikken (per abuis) en hij staat ongemerkt weer aan....wat een ronduit ZIELIG beleid.

Review: mijn partner

Opvallend dat er zomaar opeens een negatieve review met 30 reacties verdwijnt en ook opvallend dat er zoveel,positieve reviews zijn die qua tekst wel erg veel op elkaar lijken, hè ik wou dat ik ook eens een leuk duifje tegen kwam!

Review: De Hoogopgeleide man

Dat men je geen relatie kan garanderen is begrijpelijk, maar het minste wat men zou moeten kunnen laten zien -voordat je definitief inschrijft- is een portfolio van kandidaten, die ongeveer aan je wensen voldoen en waarvan de consulente kan garanderen dat ze een contact kan regelen. Zo weet je wat je kunt verwachten en zal de chemie tussen 2 mensen de rest moeten doen.

Review: De Hoogopgeleide man

@Vichinga

Tja, hoe pakken we dat nu een beetje discreet aan;)

Toen ik je naam googelde kwam ik me toch een stoot van een vrouw tegen, jemig, heb er nog rode oren van ha ha.