Overgewaardeerd

Omdat deze site er qua beoordeling erg positief boven de rest uitsteekt, dit eens geprobeerd.

Ik heb niet de moeite genomen om de site gratis te testen, maar ook betaald, blijft dit een vage site. Je betaald eerst eenmalig 10,- opstartkosten, daarboven ca 9,50 per maand. Na het invullen van een zeer uitgebreid profiel, krijg je dagelijks matches voorgeschoteld en daarnaast kun je door het spelen van spelletjes extra matches verkrijgen. Van voorgestelde matches kan je foto’s zien, maar wanneer je meer wil weten moet je via credits, die je beperkt heb, informatie kopen.

Ondanks dat ik een zeer duidelijk matchprofiel en selectie profiel heb ingevuld, krijg ik als 45 jarige man, in ca de helft vd gevallen vrouwen voorgesteld die 5-10 jaar ouder zijn en daar zit ik niet op te wachten, waarom vul ik anders bindende criteria in.

Wanneer je contact zoekt met de dames, blijkt vooral één ding en dat is dat de dames deze site vooral zien alles een chat site en niet als een datingsite. Vrouwen (hoog opgeleid naar eigen zeggen) die de gehele dag online zijn en waarbij je de ene dag reuze populaire bent in de vorm van niets zeggende berichten, om vervolgens in de dagen erna niets meer terug te horen en worden je berichten gewoon genegeerd.

Dit is geen datingsite, maar een betaalde chatsite voor vrouwen welke zich vervelen. Wanneer je hier je partner wil vinden wens ik je veel succes!

Sterke punten
Een grappige manier van matchen

Zwakke punten
Geen inzicht in wie er ingeschreven is
Vreemde betaal/abonnement structuur
Matching waarbij totaal geen rekening is gehouden met primaire wensen als leeftijd en afstand.
Vooral geschikt voor kwebbelende vrouwen, niet voor mannen welke opzoek zijn naar een vrouw die openstaat voor een relatie.

De reden dat de site zo populair lijkt, is dat vanuit de site je gevraagd wordt hier een review te schrijven. Vooral diegenen die al dat gechat wel leuk vinden, zullen daar op in gaan.

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

1 reactie

Abonnement afgelopen en meteen uitgeschreven. Het is leuk om je bezig te houden, maar weinig effectief. De meeste matches kloppen niet bij je zoekprofiel en veel dames zitten alleen op deze site voor de aandacht en tijdverdrijf net als bij Tinder. Ik merk enerzijds dat mijn foto's hoog scoren, bijna een 8, maar dames zullen nooit uitzichzelf reageren. Wanneer je dan een keer contact hebt is het iemand die al andere contacten heeft lopen, of zo schrikt dat ze je meteen weer blokkeerd. Heerlijk rustig, niet ingeschreven zijn!

Bezoek Paiq Reviews over Paiq

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Paiq
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden