Reviews van deze auteur

thuishaven voor onze sexcontacten

Review over OuderenSexclub

Wij zitten veel op chats en tegenwoordig is dat niet meer om van te genieten ivm veel onbeschofte gasten. Dus zijn we op zoek gegaan naar iets beters. Naast marktplaatsen als sexmarkt en hookers zitten we nog alleen op ouderensexclub. dit is voor ons een ideaal plekje om contacten te onderhouden en bekende te spreken. ook onbeperkt e-mails, videos en fotos opslaan is fijn ivm rondsturen na elk feestje of date. Nadeel is dat het geen open chatfunctie heeft en je niet kunt cammen met elkaar, maar dat doen we gewoon via skype meestal.

ideaal voor een spannend gesprek

Review over OuderenSexclub

ontzettend veel leden, grote site, wel jammer dat je geen eigen tijdlijn hebt. zou leuk zijn als ze hier een soort facebook voor sex van maken, maar zelfs als ze dat niet doen blijf ik tevreden lid. ik heb ongeveer 20 actieve gesprekken lopen met uiteenlopende leuke vrouwen en stellen, als het niet beter wordt dan dit geef ik het alsnog een 8/10.

Sterke punten
veel actieve leden
gebruiksvriendelijk, alles werkt goed
perfect voor ipad gebruik

Zwakke punten
geen tijdlijn
nieuwe mensen ontmoeten mag gemakkelijker

veel vrouwen, wel credits betalen

Review over OudereVrouwen.nl

voor als je op zoek naar ouder bent vind je hier veel 50 plus vrouwen die op zoek zijn naar een gesprekje of een date. je moet wel even credits betalen voor je echt aan het werk kan, ik denk ik zeg het maar even.

reacties: