Reviews van deze auteur

Zo fake als het maar zijn kan

Review over SexBook.nl

Na aanmelding krijg je gratis 45 punten, hiermee kun je 2 berichten verzenden. Binnen enkele uren ontvang je al berichten van dames uit het hele land (berichten lijken op elkaar). Van mijn gratis punten dus maar 1 van de berichten beantwoord en had in exact dezelfde minuut van deze "robot" een antwoord terug.

Tja het moet wel een robot zijn want binnen 1 minuut (of stom toevallig) online zijn 3 regels lezen en ook nog antwoord terug sturen zou wel heel uitzonderlijk zijn.

Als proef op de som ook maar een ander bericht beantwoord met de gratis credits en weer precies hetzelfde als bij mijn 1ste verstuurde bericht.

Mannen wees gewaarschuwd en trap hier niet in.

Sterke punten
Geen 1

Zwakke punten
Alleen maar zwakke punten.

Kosten

Review over Stichting Date

Deze vraag heb ik gesteld per mail:
Voordat ik iemand op bezoek krijg of telefonisch contact plaatsvind wil ik graag iets weten over de kosten via de email.

Als antwoord krijg ik dat het inkomens afhankelijk is en mijn woonplaats moet opgeven. Mijn woonplaat terug gemaild en krijg dan te horen dat ik de consulent in mijn regio moet bellen.

Nog maar eens zelf gemaild, met dat ik niet wil bellen zonder iets te weten over kosten. Mijn vraag is simpel te beantwoorden bij inkomen tussen ??? en ??? kost het zoveel enz.

Komt als antwoord wij kennen Uw persoonlijke situatie niet.

Zo gaat het nog even verder met de mail en als klap op de vuurpijl zeggen ze laat Uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met U op.

Ze weten vanaf de 1ste mail wat ik niet wil en keer op keer blijven ze erop hameren dat ik moet bellen of hun mij willen bellen volgens de laatste mail.

Mijn conclusie is dat ze op huisbezoek willen komen om je proberen in te palmen zodat je met deze stichting in zee gaat.
In mijn geval wilde ze dit dus telefonisch doen.
Naar mijn mening heeft deze stichting malafide trekjes.

Sterke punten
Tot nu toe geen.

Zwakke punten
Weigeren via mail om ook maar iets te zeggen over de kosten.

reacties:

Review: Kosten

Hieronder een quote uit hun 1ste mail:

"De bijdrage voor de dienstverlening is bij Stichting Date naar draagkracht en wordt door de consulente met u besproken tijdens het informatieve gesprek. Het hangt van uw inkomen en uw persoonlijke omstandigheden af.
Als u mij uw woonplaats laat weten kan ik u met de dichtstbijzijnde consulent in contact brengen."

Review: Kosten

@Antoon,
Heb hier mijn eigen ervaring geschreven. Het is dus niet is wat ik denk over deze stichting maar iets wat ik zelf ervaren heb.

Review: Pure oplichting

Wat waren de kosten voor jou bij Stichting (commercieel) Date?

Review: Pure oplichting

Pffff € 51,00 per maand. Moet de stichting toch flinke onkosten hebben.

Review: marktplaats voor sex

Heb hier zelf ook een account gehad. Zoals iedereen krijgen alle mannen al snel berichten van meerdere vrouwelijke profielen met de meest rare berichten.
Helaas hier ook in de 1 euro aanbieding getrapt en daarna onder dwang de 2 volledige maanden moeten betalen.

Heb er nu 4 nep-profielen lopen. Doe hier zelf niets mee uiteraard. Maar op al deze profielen reageren exact dezelfde dames met precies dezelfde openingsberichten.

Review: deels fictief, zeg maar grotendeels fictief

Als er dit in de kleine lettertjes staat: "De profielen op "naam site" zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk."

Dan ga er maar vanuit dat alles fictief is.