Reviews van deze auteur

Stiekem afspraakje

Review over OuderenSexclub

Ik weet het, het is misschien niet eerlijk en oprecht, maar ik ben vreemdgegaan via deze site en kan het iedereen aanraden die dit ook wilt. Dit lijkt me geen plek om de ethiek van vreemdgaan te bespreken, maar om het over de site te hebben. Ik heb vind ik veel vrouwen aan moeten spreken voor ik iemand gevonden had die geintreseerd was in mij, terwijl ik zelf vind dat ik er redelijk goed uit zie. Ben enigszins gespierd en verder wel goed verzorgd. Misschien was het omdat ik vreemdwilde gaan en dit ook in mijn advertentie had staan. Uiteindelijk wel dergelijk geslaagd en moet zeggen dat het nu een stuk beter met me gaat. Niet iedereen zit hier trouwens met een relatie, ook veel zonder.

Sterke punten
Voor bijna ieder wat wils denk ik, zelfs gehuwde vrouwen en ik hou daar persoonlijk wel van. Zelf ook discretie nodig en gekregen, dus in dat opzicht niets te klagen.

Zwakke punten
Duurde redelijk voor ik iemand gevonden had.

Maagdelijkheid eindelijk verloren

Review over OuderenSexclub

Sinds een maand of twee nu lid en al fysiek contact gehad met twee dames. Eentje op regelmatige basis, zo'n keer of twee in de maand. Ik ben heel mijn leven maagd gebleven en nu sinds een tijd dus niet meer. Dolgelukkig! De prijs is enigszins hoog, maar ja, je moet er iets voor over hebben zullen we dan maar denken.

Sterke punten
Overzichtelijk en makkelijk chatten

Zwakke punten
Je moet er voor betalen, maar moet er iets voor over hebben

Ik wist niet dat het zo gemakkelijk was

Review over OuderenSexclub

Hallo vrienden, waarom heeft niemand mij dit ooit verteld? Ik wist niet dat een leuke meid zo gemakkelijk was te vinden als hier. Carolien gisteren ontmoet, heerlijk mooie dame. Dames van lichten zeden zijn natuurlijk leuk, maar een vrouw met wederzijdse bedoelingen is toch wel nog beter. Bedankt Ouderensexclub!

Door leeftijd van de site echt geworden

Review over SexAfspraak

doordat deze site al enige tijd bestaat kent het wel veel echte leden... dit in tegenstelling tot wat andere beweren. Sterker nog dit is de enige site waar ik wel succesvol een afspraak hebben kunnen regelen. Dus andere mannen die ook wat zoeken laat iedereen maar lullen, de meeste die een grote mond hebben hier doen het minst hun best of snappen het gewoon niet..

Sterke punten
afspraak gemaakt en klikte

Zwakke punten
geen gevonden, ja het kost wat geld maar dan heb je wel wat

reacties: