Reviews van deze auteur

oude opzet was leuker

Review over Paiq

Sta al een paar jaar op Paiq. In het begin veel speeddates gehad. Dat was erg leuk. Een speeddate kon je zelf opstarten of iemand anders startte dat op. Als je zelf opstartte dan zag je een balk met een naam van iemand en zijn leeftijd. Die persoon kon het accepteren of niet reageren. Als je voorbij liet gaan ging het naar de volgende persoon (ook hij kon dan accepteren of niet). Anders om kon ook. Iemand anders startte een speeddate en dan kon jij dat wel of niet accepteren.
Nu is het dat je speeddate moet aanzetten en dan wordt je meteen aan iemand gekoppeld die een speeddate start. Je kan niet kiezen (je kan wel afbreken, maar kon voorheen ook).

Ook de fotobeoordeling was anders. Toen kon je een set van 50 foto's beoordelen maar dan moest je zelf met pijltje aangeven of de linker foto leuker was op de rechter. Met pijltje kon je dan de plek kiezen. Vond je een set niet leuk of je deed iets verkeerd, dan kon je dat afbreken en aan een nieuwe set beginnen. Nu is het steeds dat je 4 foto's ziet. Heb een paar keer gedaan, maar tot nu toe allemaal oude, onverzorgde mannen, mannen die me totaal niet aantrekken en daar moet ik dan een top 6 van kiezen??? nou dacht het niet!!!
Helaas geen keus om de serie af te breken en opnieuw te beginnen.

Heb ze ook gemaild of het oude systeem terug kon, maar volgens hun zeggen krijgen ze met deze nieuwe opzet juist wel leuke reacties. Denk dat het juist mensen zijn die zicht onlangs hebben aangemeld. Oude systeem was vele malen beter en leuker.

Zou nu niet zo snel iemand aanraden om op paiq aan te melden. Voorheen wel vaak gedaan.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie review hierboven. Door nieuwe opzet vind ik alles een zwakke punt

Je kunt niets met deze site

Review over Nr1 Gratis Dating

Site werkt niet. Kan helemaal niets, maar dan ook niets. Af en toe op goed geluk kan ik berichten openen, maar zijn de domme smileys. Site is een grote teleurstelling. Er zijn enkele andere gratis datingsites waar het wel werkt.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alles

reacties: