Reviews van deze auteur

OOK DEZE SITE IS PURE OPLICHTERIJ

Review over SexAfspraak

Net als flirtbericht, omazoekt enz. is deze site pure oplichterij. Steeds reacties in een zin, geen antwoorden op vragen, geen recente foto bij de hand hebben, niet per mail willen communiceren etc etc en uiteindelijk allemaal woonachtig in Dronten en alleen reacties als je voldoende credits gekocht heb.

Een en al Nep op crimineel dus!

Ook voor deze site geldt dat de media (VARA, opgelicht, kassa etc etc) zo snel mogelijk aandacht aan moet besteden om de mensheid te waarschuwen voor deze oplichters.

HEREN: JE BENT GEWAARSCHUWD!

Sterke punten
Geen enkele

Zwakke punten
Geheel nep en dus fake!

OPLICHTING

Review over FlirtBericht

Zowel flirtbericht als omazoekt zijn nepsites en grote oplichters. Na een paar dagen kreeg ik door dat ik opgelicht werd. Alle profielen zijn nep! De laatste paar dagen dat ik nog naar de site keek: heb ik een kortstondig onderzoek gedaan: de dames (12 tegelijk) gevraagd wat zij aan het doen waren op het moment dat zij zogenaamd met mij aan het chatten waren, vervolgens gevraagd om een foto van dat moment en daarna gevraagd naar hun verblijfplaats op dat moment. Stuk voor stuk konden zij geen antwoorden geven op mijn vragen, geen foto sturen en 8 van de 12 gaven als verblijf- of woonplaats Dronten op! Hieruit is voor mij gebleken dat de meeste sexdatingsites vanuit Dronten opereren met nepprofielen en dat zij de dezelfde 0906-nummer en betaalsysteem hanteren. In een woord: Oplichters van het ergste soort!

Het wordt echt tijd dat de revieuws op deze en andere sites bij de media (opgelicht, kassa etc etc) bekend worden en deze praktijken misschien tot staan kunnen worden gebracht.

Mvg.

Roy

Sterke punten
Geen enkele!

Zwakke punten
Het is een en al nep!

reacties: