Reviews van deze auteur

Weinig mannen buiten Randstad

Review over EliteDating

Zat eerst bij Lexa, maar dit is stukken beter.
Hier alleen serieuze mannen.

Sterke punten
Alleen serieuze mannen. Geen mensen die alleen op een sexpartner uit zijn, vieze oude mannetjes of asielzoekers.

Zwakke punten
1) Weinig aanbod van mannen buiten de Randstad. Meeste wonen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam etc. Als je dan in een gehucht achteraf woont, ben je niet populair. Mannen mailen na een paar keer dat ze toch een date dichterbij hebben gevonden.

2) Het is voor hoger opgeleiden en dan krijg ik allemaal voorstellen vanuit E-darling met Belgische vrachtwagenchauffeurs (en niet 1 of 2)?

3) De functionaliteit: je kunt niet (zoals bij Lexa) een automatisch mailtje op je eigen mailadres krijgen dat iemand gereageerd heeft.

Veel asielzoekers en vieze oude mannetjes

Review over Lexa

Wat een drama op Lexa; het stikt van de asielzoekers. Die zoeken een vrouw voor een verblijfsvergunning. En veel vieze oude mannetjes van 70 die blijven flirten bij een vrouw van 36.

Slechts weinig serieuze en leuke mannen. En die zijn dan binnen no-time weg. Mail je 1 of 2 dagen niet; pech. Dan hebben ze al een date met een ander gehad. Heb van meerdere mannen begrepen dat er een overschot aan vrouwen is en dat ze echt 'belaagd' worden.

Zit nu op e-darling. Echt 100x beter en serieuzer.

Sterke punten
Persoonlijk je instellingen kunnen instellen. Bijv. dat je een mail krijgt dat iemand je een berichtje heeft gestuurd.

Zwakke punten
Slechts weinig hoger opgeleide en serieuze mannen. Veel mensen die buiten Nederland wonen, asielzoekers en vieze oude mannetjes.

reacties:

Review: Veel asielzoekers en vieze oude mannetjes

Ligt eraan in welke leeftijdscategorie.