Reviews van deze auteur

wil je sex dan badoo

Review over Badoo

Badoo is niks meer dan een site voor sexdates, niks mis mee, maar niet wat je van een datingsite verwacht. Ik heb er wel iemand leren kennen waar ik een relatie mee heb gehad voor 1,5 jaar dus het kan wel maar verwacht als vrouw alleen maar mannen die een spannende avond met je willen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
blokkeren wil niet zeggen dat ze je profiel niet meer kunnen zien, ze kunnen alleen geen berichten meer sturen, al zien ze dat niet!.
veel nepprofielen
seks en geen echt relatiepotentieel

Erg leuk

Review over Paiq

Leuke is dat het niet gelijk een vleeskeuring is. Wat het dan gelijk ook wel weer lastig maakt, want ben je aan het chatten en denk je hmm leuk kan foto die na een tijdje wel ziet ook tegenvallen en dan zul je toch gelijk moeten zeggen of je verder wilt of niet. Jammer dat je niet iemand kan uitnodigen voor een chat op basis van een profiel maar zelf 2 speeddates kan aanvragen of moet reageren op een ander die een kandidaat zoekt. Erg leuke contacten al via Paiq. Nog geen dates maar dat zit er wel aan te komen.

Sterke punten
Niet gelijk vleeskeuring maar leuk gesprek.

Zwakke punten
* Dat je niet zelf mensen kan kiezen die je wellicht op basis van een profiel beter wilt leren kennen ook al zie je nog geen foto.
* Feit dat iedereen met je kan chatten terwijl je mss ouder of jonger iemand zoekt.

reacties: