Reviews van deze auteur

ik blijf nog even

Review over OuderenSexclub

de site is gemaakt voor de oudere mensen. Dit is heel goed want als 60+er is online echt lastig om een ander te vinden en als iedereen hier verzamelt van deze leeftijd is het ideaal.

Sterke punten
ook de ouderen een kans

Zwakke punten
dat er af en toe ook jongeren registreren soms

selectief = succes

Review over Xcontacten

Mooi uitziende goed werkende site. Maar je moet wel overdreven neppe berichten zoals eerder genoemd niet beantwoorden. Er zitten wel echte op de site en omdat veel mannen tussen de berichten de echte vrouwen niet meer zien worden de echte vrouwen niet helemaal ondergespamd door mannen!! als je daarop in speelt werkt de site eigenlijk een stuk beter dan je zou denken. Ik heb al vaak gehad dat een vrouw mij vertelt dat ik pas de eerste ben die haar een bericht stuur. Je moet dus echt rondkijken. Verder is het nog steeds jammer van fake profielen.

Sterke punten
de vrouwen die echt zijn willen ook echt.

Zwakke punten
toch veel fake.

Wel goede site dus

Review over OuderenSexclub

Ik heb al op zeker 10 sexdatingsites gezeten maar altijd weer een hoop gezeik met fake profielen. Dat heb ik bij de ouderensexclub nog niet gehad. Ik heb 1 date gehad met een stel en 1x kort gewebcamt met een dame. Voor de rest nog met een stuk of 10 dames contact gehad maar met geen enkele daarvan nog contact omdat het contact verbroken was vanuit hun kant. Maar in ieder geval wel meer resultaat dan normaal. Dat is positief aan deze site en daarom kan ik hem WEL aanraden.

Sterke punten
WEL contact en dus werkt het wel

Zwakke punten
Inderdaad niet goedkoop en met 10 dames contact gehad maar geen contact meer op dit moment helaas

reacties: