Reviews van deze auteur

Nog nooit een afspraakje kunnnen maken!

Review over Afspraakje.nl

Het is schrijven en betalen, schrijven en betalen etc.etc. Je kan het gewoon niet voor elkaar krijgen een afspraakje(zoals de site genoemd is) te maken!! Ik wil de eigenaar of eigenaren weleens vragen hoe een lid het voor elkaar krijgt een afspraakje te maken? Ik heb lange en erg korte conversaties gehad maar het heeft NOOIT een afspraakje opgeleverd. Telkens afwijkende pf ontwijkende antwoorden terwijl de dames ZELF een afspraakje voorstelden. Ik durf zover te gaan op te merken dat het hier alleen om geld gaat! Anders moeten de eigenaren van de site mij maar eens vertellen Hoe je ECHT tot en afspraak kan komen. De dames moeten waarschijnlijk van de inkomsten betaald worden door ze te verleiden een oproep naakt of gekleed en oproep te doen!!
Voorlopig krijgt de site van mij een cijfer 3........voor de moeite die ze doen, maar tot op heden klinkt het als oplichterij!! GAARNE REACTIE VAN DE ORGANISATOR(EN)

Sterke punten
Zie boven! Hoe ze in staat zijn zoveel dames met overtuigende punten en foto's
voor het voetlicht te krijgen!

Zwakke punten
Zie boven! Het zodanig uit te voeren dat vele mannen er in trappen, hun geld
te verliezen door iets onaantastbaars voor te spiegelen!
Iedere man haakt natuurlijk af op z'n tijd omdat niemand een afspraakje kan realiseren maar het heeft eerst veel of weinig geld gekost!

reacties: