Reviews van deze auteur

hele goede doelgroep

Review over OuderenSexclub

ik ben het helemaal eens met de revieuws hieronder het is echt supergoed dat er een online club is gemaakt voor de wat ouderen mannen. Want als ouderen doe je eigenlijk bijna niks meer wat betreft nieuwe vrouwen leren kennen. En dan is een website als deze toch wel zo makkelijk. Je moet alleen niet verwachten dat de jonkies op de site in je geïnteresseerd zijn!!! verder klopt de site wel zo'n beetje.

Sterke punten
Club voor de ouderen

Ik zoek geen date

Review over Xcontacten

Kut om altijd maar die credits te moeten kopen. Maar wel leuke sexcontacten. Daar was ik naar op zoek. Ik zoek overigens geen date, alleen chat en cam. Als je dat wel wilt dan weet ik inderdaad niet of je hier aan het juiste adres bent.

Goede ervaringen

Review over OuderenSexclub

Goede ervaringen met deze site. Ik kan niet zeggen dat ik veel fake ben tegengekomen. Ik heb contact gehad met verschillende dames en 2 van de 3 toonden echt interesse en daar heb ik ook mee gecamt. Met 1 stel afgesproken en dat was niet anders dan een zeer fijne ervaring. Het kost wel wat, maar dan krijg je ook de kwaliteit die je verwacht voor de prijs die je betaald. Persoonlijk beveel ik hem dus zeker aan.

Sterke punten
goede contacten
weinig nep

Zwakke punten
kost flink geld

Tenminste geen fake profielen

Review over SexAdvertenties.com

Sexadvertenties en geen fake profielen. Dat zegt genoeg.

reacties: