Reviews van deze auteur

hele leuke koppels en stellen.

Review over SexAdvertenties.com

Via de site ben ik in contact gekomen met een gezellig stel waar ik nu bijna elk weekend mee afspreek. Hele leuke mensen. Voor vrouwen alleen weet ik het nog niet.. Maar om met een leuk stel in contact te komen is de site perfect!! Er zitten veel verschillende koppels op uit heel nederland en belgie. nog geen fake koppel tegen gekomen!!

Sterke punten
Al de stellen zijn echt!
De site werkt

Zwakke punten
sommige vrouwen volgens mij wel fake

Voordeel van de twijfel

Review over OuderenSexclub

Ha fijn dat hier zoveel reviews staan dan kan ik eens goed bekijken wat voor ervaringen andere mensen hebben. Zo lees ik dat jongere dames veel fake zijn: Juist. Zo lees ik dat oudere dames en stellen wel echt zijn: Gedeeltelijk juist, ik verdenk ook sommige 30ers van fakeheid. Maar 80% van de oudjes is echt. Zo lees ik nog meer. Zo is er geen chat, klopt. Onduidelijk menu, klopt. Credits kopen, klopt. Ik ben semi-tevreden over de site. Voordeel van de twijfel.

ok site

Review over Xcontacten

Ik twijfel wel maar niet zeker of dit allemaal fake is. Het lijkt me dat veel vrouwen gewoon geen zin hebben in afspraken. Maar dan moeten ze dat ook in hun profiel zetten. Maarja doet niks af aan de site. Die zit wel ok in elkaar.

Date

Review over SexAdvertenties.com

Date gevonden. Wilde ik even iedereen laten weten hier in verband met alle negatieve reacties. Doorzettingsvermogen word beloond. Ik heb het wel anders aangepakt deze keer. Ik heb niet gereageerd op alle "reacties" want die vermoed ik fake. Ik ben zelf gaan zoeken naar de meest betrouwbare profielen en heb deze allen aangeschreven. Je ziet dan snel genoeg wie er fake zijn en wie niet. Easy as that. Heeft me 40eu gekost maar ik weet nu precies wie fake zijn en wie niet. Moet je ook doen, of anders nooit meer op zo'n sites komen. Gr. Frank

Sterke punten
ook echt
gericht op ouder
geen spam

Zwakke punten
veel fakers
kosten
niet duidelijk

reacties: