Reviews van deze auteur

speciaal voor 40+

Review over OuderenSexclub

Leuke site en geweldig om ook eens te zien dat er wat aan de uoderen gedacht word! het is altijd ja internet is van de nieuwe generatie en ouderen gaan er nooit wat mee doen maar nu kunnen we mooi wel met elkaar daten via sites als dit. Veel mensen zeggen hier dat er veel neppe vrouwen op staat maar als ik zo rond kijk zie je die toch gelijk zitten!! Die jonge barbies die gelijk sex willen moet je natuurlijk geen berichten sturen.

Sterke punten
leuk

Zwakke punten
Je moet op passen voor de jonge barbies die zogenaamd alleen sex willen.

Veel stellen en veel contact maar kost geld en geen chat!

Review over OuderenSexclub

Als stel zijn we er wel tevreden ik vind de site er oke uit zien, soms wat lastig kwa menu maar dat krijg je op een gegeven moment wel door. Jammer dat er geen chat in zit en dat het geld kost, maar wel veel leden en veel stellen. Meer dan op welke site dan ook die we tot nu toe gezien hebben. Snel contact ook. Voor stellen dus een goede club. Ik hoop snel op meer contact. Vr.Gr. Inge.

Sterke punten
grote club veel stellen
snel contact en veel contact

Zwakke punten
geen chat
berichten kosten geld

Stel ok. een 7

Review over Xcontacten

Dat alle vrouwen fake zijn is onzin, ik zit er zelf namelijk ook. Ik ben wel onderdeel een stel maar goed. Ik vind de site gebruiksvriendelijk, maar ook duur. Veel mannen op zoek naar vrouwen en weinig naar een stel. Ik kan wat dat betreft beter op Swingersites zoeken, maar over het algemeen kan ik niet klagen over de site. Ik hoop alleen voor de mannen dat er inderdaad niet veel fake profielen tussen zitten, dat kan wel vervelend zijn geloof ik. Voor ons is het een 7 waard.

Sterke punten
gebruiksvriendelijk
fijn om te gebruiken
veel mogelijkheden

Zwakke punten
weinig mannen op zoek naar stellen
betalen he

reacties: