Reviews van deze auteur

je moet ervan houden

Review over Tagged

het kan een leuke site zijn.
maar tegenwoordig word het wel steeds moeilijker om nieuwe contacten te leggen(van mannelijk oogpunt gezien).komt voornamelijk door vele mannen die alleen maar uit zijn op sex contact en daarbij veelal zeer respectloos omgaan met de vrouwen,en daarnaast door de vele scammers uit buitenland.
voor mij word tagged steeds minder intresant.
soms lijkt het of men alleen nog maar daar komt voor het pets game.
deze site is zeer zeker ongeschikt als dating site.
maar werkt goed om contact te houden met vrienden door berichtjes te sturen in chat vorm,ook veel leuke mogelijkheden om je profiel helemaal te maken zoals jij dat zelf wilt.

Sterke punten
veel profielen,
mooie opmaak

Zwakke punten
veel scammers/mannen alleen uit op sex
weinig controlle of meldingen tegen jou terecht is.

reacties:

Review: oplichters..

ik zit zelf al jaren op tagged,en ben deze mensen nog nooit tegen gekomen.
maar dat is misschien ook omdat ik niet in ga op berichten met alleen hey of hallo.ik vind het heel erg voor je dat je dit is overkomen.bedenk in de toekomst dat als iemand je geld aanbied via tagged,facebook of ander social media,dat de kans groot is dat jijzelf de dupe ervan word.zeker als je zelf eerst geld moet betalen voordat je geld bij hun kan verdienen.
een handige tip om te zien of een persoon echt is,google zijn of haar foto.
oplichters,fraudeurs gebruik zelden hun eigen foto,dus vaak kan je de foto die gebruikt is terug vinden op een andere site.
is een foto te mooi gemaakt (lijkt uit een fotoshoot te komen of een modellen foto),wees dan extra voorzichtig.deze fotos zijn vaak van internet gejat.

overal waar je gratis kan aanmelden,vind je fakers,oplichters en fraudeurs.en zelfs erger dan dat.hou dat in je achterhoofd en geloof niet alles wat men tegen je zegt.wat te mooi klinkt om waar te zijn,is vaak ook te mooi om waar te zijn.

met dit kan je jezelf een hoop ellende besparen.en veel plezier hebben op tagged en andere sociale media.

dit schrijf ik niet alleen voor jou,maar voor iedereen die actief op social media bezig is.er zijn veel goede mensen,maar net zoveel slechte.

Review: oplichters..

ik begrijp het,tagged zelf kan hier weinig tegen doen.hun profiel blokkeren heeft geen nut,dan komen ze weer terug onder een nieuwe naam.het zelfde geldt ook voor ip-adres blokkeren.als je wilt dat de politie er iets aan doet,moet je heel veel mensen vinden die ook aangifte willen doen tegen die persoon,of zelf heel veel informatie verzamelen over die persoon.aangezien de straffen hier een lachertje zijn.zullen deze lui niet stoppen nadat ze opgepakt zijn.er zijn teveel mensen die erin trappen,en dat levert hun bakken met geld op.
tagged doet wel iets met de meldingen van misbruik.ik krijg dagelijks een 10 tal berichtjes van scammers die allemaal weer verwijderd zijn door tagged nog voor ik ze kan lezen.helaas is tagged daar zo druk mee,dat sommige andere meldingen op achtergrond verdwijnen en soms vergeten worden,die mensen moet je gewoon blijven melden voor misbruik,en een mailtje naar tagged wil ook vaak wel helpen weet ik uit ervaring.

Review: Is tagged een datingsite of een porno site?

hoi bwatch,ik heb je profiel gevonden op tagged.en zie dat je zelf al gevonden hebt hoe je je foto verwijdert.tagged is geen sex of dating site.ik zou zelfs iemand die echt naar een date "zoekt",tagged juist afraden.het niveau daar is momenteel echt tot het nulpunt gedaald.wat je zegt,veel mannen alleen uit naar sex,maar ook veel vrouwen zijn niet,wie ze zeggen dat ze zijn.ik wens je veel succes en hoop dat je een leuke man tegen gaat komen.maar ik raad aan om een betaald dating site te gebruiken.die mensen zijn vaak wat serieuzer,op een paar rotte appels na.groetjes,ivo

Review: slechte controle!!!

dat het petsspel geld kost klopt niet.je bent niet verplicht om echt geld te besteden bij het petsspel.dus of je echt geld gebruikt en hoeveel heb je helemaal zelf in de hand.

over de controle van tagged ben ik wel met je eens.dat is daar maar net hoe het hun uit komt,de een word om niets verwijderd,de ander kan alles doen zonder dat tagged er iets aan doet